Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkdid88f8ff

czy widzieliscie gorsze zęby u jakiejs kobiety????szok....

Polecane posty

Gość FKFKA88F88FG
PASKUDNE TO MALO POWIEDZIANE

Gość Fabian91....
boona chciałbym mieć z tobą dzieci :classic_cool:

Wy chyba ocipieliście jeśli twierdzicie ze te zęby nie są zle:o I to w wieku dwudziestukilku lat Jak się nie myje po każdym posiłku to takie są efekty

Gość Fabian91....
pokaż swoje szmato :classic_cool:

Gość KARAFKSKD88
KLEOPATRO A CO JEST W NICH ZLEGO?? WSZYSTKIE WYLECZONE I NIE MAJA DZIUR ANI NIC...O CO CI CHODZI?

a skąd wiedz że wszystkie wyleczone?to twoje?na zdjęciu widac tylko przód żółte martwa dwójka czrna jedynka plomba sa ohydne naprawde z tyłu nic nie widac a podejrzewam że kilka ma wyrwanych i palno czarnych plomb ja mam białe zdrowe zęby wszystkie żadnych plomb od dzieciństwa myłam po każdym posiłku a u dentysty jestem co rok i niestety on nie ma co robić nawet nie wybielam u niego bo sa białe i zdrowe jak sie pali fajki pije kawe i wpierdala czekolade a potem nie chce sie myć to takie sa efekty:o

Gość KARAFKSKD88
a skad wiesz ze martwa dwójka ? jestes dentystka?? po czym to poznajecie zemarty zab jest?

Gość KARAFKSKD88
kleoptro a pokaz te twoje zeby sliczne?? \zrob fotke i wstaw bo nie wierze ze masz ladne takie te zeby....akurat.. a ile masz lat kochana???

23. zęby mam identyczne jak ta w mojej stopce czesto ludzie mnie zaczepiaja i pytaja czy jestem polką i czy mam sztuczne zeby kiedyś dzieciaki w budzie sie naśmiewali z moich końskich zębów a teraz ja mam śliczne a oni jak w tej fotce:classic_cool:

Gość 89Sylwester
tak, tak wierzymy 🖐️

wali mnie to czy wierzycie ale tak jest ja wiem że wam tyrudno uwierzyć ze moze pisac tu ktoś co wszystko ma ładne jest szczęsliwy i gitara gra pewnie patrzycie po sobie jesteście otyli nie macie cycek płaską dupe małe fiutki macie brzydkie zęby albo ich brak nie musze niczego udowadniac temat jest o zębach a raczej ich zaniedbaniu szczotka i pasta to nie majątek a 3 min na ich umycie to nie wiecznosć

moze dodam że mam 2 pensjonaty i jeden hotel w mielnie i jestem współwłaścicielką SENSO miesięcznie na reke zarabiamy 200 tys a w sezonie 700 tys za miesiąc tom wogóle cie poskręca

Gość ola z przedszkola
Ktoś ma chyba wielki problem i nie jest to właścicielak tych zębów......człowieku ogarnij się, za dużo naoglądałeś się telewizji i nie masz już mózgu.

Gość ogarnijciesie
Widziałam o wiele gorsze żeby u wielu młodych kobiet. Te są na pewno nie najpiękniejsze, ale z całą pewnością mieszczą się w dole normy.

Gość norm,alne zebyff
nie ma cop

Gość erreerrrtrt
weźcie nie karmcie trola, autorka tego tematu to jakas psychiczna suka, juz 2 lata temu dawala tego linka, ze to niby zeby jej kuzynki i co jakis czas znowu daje jej zdjęcie, ona jest jakaś pierd olnieta

Gość paskudztweoo
straszne