Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkdid88f8ff

czy widzieliscie gorsze zęby u jakiejs kobiety????szok....

Polecane posty

Gość hghfhfghgfhfghgfhgfhgfhghfgh
nie, ale widziałam równie głupie osoby jak autor tego tematu

wcale nie są złe widziałam nie raz kobiety w okolicach 30 albo i młodsze z czarnymi zębami lub bez zębów przednich :O Masakra :O

Gość A.........
Tak, widziałam..u siebie, mam 27 lat i niestety ogromny problem z zębami. Wstyd mi za to ale nie mogę zbyt wiele zrobić. Zęby się psują na potęgę, każde "łatanie" u dentysty kończy się tak samo, bo wypada wszystko, na prywatnego mnie nie stać, nie mam dwójki, bo mi jeden wyrwał nie pytając o zdanie, podczas wizyty z bólem, zółkną, choć nie palę, mam pękniętą jedynkę przez środek. Masakra. Nie zycze nikomu. Moja największa zyciowa zmora.

Gość kkdid88f8ff
jak na patologie to nie sa zle ale normalnie jakby takie zeby miala kobieta na stanowisku i wyksztalcona i ladna to mozna sie zabic..

Gość hghfhfghgfhfghgfhgfhgfhghfgh
ja mam koleżankę która ma czarne zęby i są podwójne, ma kasę, wydaje ją na ubrania i kosmetyki...maskotki hello kity a w marcu wychodzi za mąż.. na każdym zdjęciu ma zamknięta buzię albo zasłania rękoma : ] więc zamiast zrobić coś z nimi kupuje hello kity :D a co do zębów ze zdjęcia to są one normalne... po prostu jest zdjęcie z bliska i nie zawsze każdemu się tak uważnie przyglądamy jego uzębieniu..ja mam oczywiście w miarę ładne :P no może bym wybieliła, ale to szkoda zębów :P

Gość yb 45y 4
A......... witaj w klubie. Mam te same problemy, jestem rok starsza. Wokresie ciaży i do roku po starciłam 4 plomby, tych zębów nie dało się odratować.

Gość grdge
ja bym chciala takie miec :/ mam krzywe jak cholera... jedynki mi nachodza na siebie, a trojki mam takie odstajace jak u wampira... :/ i tez na kazdym zdjeciu mam zamknieta buzie, nawet przy swoim facecie nie smieje sie z otwarta...

Gość 89Sylwester
Jeśli masz faceta to nie może być tak źle 🖐️:classic_cool:

Gość grdge
taaaaa.... mam go od 9 lat a ani razu nie widzial moich zebow.. dlatego go mam....:/

Gość slodkawisnia - znowu pijana
Zeby nie wygladaja zle. Wazne, że wszystkie i w miarę normalny kolor.

Gość grdge
no nie widzial... nie śmieję się "pełną gębą", jedynie się uśmiecham, ewentualnie śmieję się z otwartą buzią keidy on np stoi do mnie plecami albo rozmawiamy przez tele. nawet jak ktoś opowiada dowcip to ja jedynie uśmiecham się z zamkniętymi ustami... co wygląda żałośnie - wszyscy się śmieją, a ja z "naciągniętymi" ustami, wychodzę na mruka, już nie mówiąc, że ciężko się powstrzymać od śmiechu...

Gość to nie dziwne
rozumiem ja doskonale, tez tak mam

Gość ale masakra jaki
koszmar

Gość a czy to nie sa zeby
Kate Moss???

Gość ja zazdroszczę wam
idealnego uzębienia i otoczenia z idealnym uzębieniem niczym z okładek gazet, bo dla mnie te zęby są normalne, nie każdy ma kasę na aparaty czy licówki by wielkość zębów dopasować, wybielać też nei każdy będzie bo to wcale nie jest zdrowe

Gość wygladaja jak kaqte moss
takie krzywe

Gość fkkf88f88ggg
paskudne sa jak cholera.

Gość DKKF8bbsbss
o matko jakie paskudne i plombe widac

Gość sjjdjfdhfh
widziałam, u siebie :o

Gość nie straszzzz
HEHE

Gość ewewererr
ta szmata już 2 lata temu wklejala to zdjęcia na forum, no ty jestes nienormalna, ile jeszcze razy dziwo bedziesz dawala to foto swojej kuzynki, przez ile lat, keidy ci sie znudzi dziwo? a zeby są bardzo ladne, naprawdę ludzie mają gorsze jak pisza wyzej i jakos zyją. ja tez widzialam raz dziewczyne w fajnych firmoaywhc ciuchach a zeby miala dziwne jakies krzywe, no ale wiecie ciuchy nawet markowe to kosztują grosze jesli wziąc pod uwage ile kosztuje zrobienie zebow, a jest to czesto ksozt samochodu.

Gość oliwa musi byc gorzka
ale paskudne

Oczywiście że widziałam gorsze zęby, te nie są nawet specjalnie krzywe, ani nie wymagają licówek. Wystarczy tylko że dentysta je porządnie wyczyści i może jakieś wybielanie.

Gość oliwa musi byc gorzka
wymagaja licowek bo widac czarna plombe na jedynce ludziska..nie widzicie tego/?? i sa zolte strasznie

Gość dkkf8f888gg
no fakt czarna jedynka fuj

Gość a dlaczego nie
Chyba że ty masz gorsze i masz kompleks z tego powodu. Co za beznadziejny temat. BARDZO ŁADNE są te zęby, nie pieprz. Sama mam gorsze i nic nie poradzę na to. A właścicielka tych zębów ma ładny uśmiech, czego się czepiasz zawistna dziewucho.