Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kapuje

facet mnie olał, bo po 5..

Polecane posty

Gość nie kapuje

5 tygodniach nie chcialam sie z nim pocalowac..a ja potrzebuje czasu. kto jest glupi, ja czy on, bo juz sie gubie

Gość ivo7er
On. Nie przejmuj się. Widać chodziło mu tylko o sex. Inaczej czekałby choćby i pół roku, żeby móc Cię pocałować.

Gość boniebonie!!!
a czemu nie chcialas calowac sie z nim?

Gość nie kapuje
wydawal sie byc taki cudowny, taki inny-wlasnie wydawal sie , ja mam 28, a on 31-szok!!!!!!!

Gość rumburumburumburak
no to ile czasu Ci potrzeba żeby się z facetem pocałować?? :O porażka

Gość ivo7er
Czemu porażka? im dłużej czekasz, tym większa rozkosz. Nie trzeba od razu do finiszu.

Gość rumburumburumburak
a dla kogo pocałunek jest finiszem?? :D

Gość ivo7er
o przenośni słyszałeś?

Gość boniebonie!!!
28lat i 5 tyg. i nie chcesz sie calowac? przeciez nie bylo mowy o seksie, tylko o calowaniu! No to nie dizwie sie facetowi:O Pewnie uznal, ze nie podoba ci sie itd.

Gość nie kapuje
wlasnie, ze powiedzialam mu, ze jest super facetem..ale z tym rzeczami chce zaczekac...chcialam zeby poznal mnie najpierw od innej strony, mnie i moje wartosci w zyciu, to chyba jednak blad, trzeba sie dawac, ale potem sie mowi o nas LATWE!!!

Gość boniebonie!!!
jesli dla ciebie calowanie=seks to cos nie halo. poza tym nie znasz go 2 dni, tylko 5 tygodni. chyba, ze widzieliscie sie ze 2 razy dopiero?

Gość wiedźma ple ple ple
To po 5 tyg nie rozmawialiście o wartościach? Traktujesz pocałunek jako coś złego, jak grzech. A to jest przyjemnośc, czułość i wcale nie takie obnażanie się. Widocznie Cię nie pociąga, skoro Ty nie masz na to ochotę. Spotykasz się z nim z rozsądku?

Gość vxzcvxcv
dobrze zrobił

Gość boniebonie!!!
wiec reasumujac i odpowiadajac na twoje pytanie- glupia jestes ty:(

Nikt nie mówi i nie napisał, że masz od razu dawać :/ Posiadanie wartości jest cenne, jednak wartości to także zrozumienie tego, że jednak z upływem lat, one się zmieniają. Gdybym ja zachował swoje wartości z lat dziecinnych, to dzisiaj byłbym zagorzałym ekologiem. A nie jestem. Pocałunek, a nawet drobne pieszczoty w tym wieku to nie zbrodnia a raczej przyjemność i to korzystna dla dwóch stron. Skoro ty uważasz że to dziwne, to nie dziwię się że masz problem z facetami.

Gość nie kapuje
ok, moze inaczej... poznalam go na portalu,,,,i niechcialam byc jedna z wielu. Skoro jednak to go zrazilo to znajdzie tam tam sobie inna, ktora da mu buziaka szybciej, nie bylam ta wyjatkowa. Tak to sobie tlumacze, wiec uwazam, ze glupi jest on, a Wy ta nagonka na mnie tylko mnie w tym utwierdzilyscie. Dziekuje.

Gość f43gf4932h3
5 tyg czyli miesiac i troche nie dziwie sie jej a ze wy wskakujecie po tygodniu do lozka to juz wasza sprawa

Gość f43gf4932h3
tutaj sami latwi ludzie dobrze ze masz zasady tak trzymaj

Gość A to peszek...
hehe nie chcials mu dac buziaka ?? to jest twoj facet czy kolega a moze obcy

Gość boniebonie!!!
Kochana, z takim nastawieniem to bedziesz zawsze juz sama.

Gość ivo7er
Autorko, to nie jest miejsce na otrzymanie mądrych rad, jak widać :) ale dobrze, że się wygadałaś, o to chyba chodziło. I masz rację: głupi jest on. Na szczęście - przejdzie Ci już wkrótce i zapomnisz o nim. Życzę powodzenia!

Gość aserty
Głupia, nie głupia ? Ale ja bym postąpił jak Twój partner (?).

Gość łatwi?:D bo na randce
traktują mężczyznę jak mężczyznę a nie jak kolegę geja? skoro dana osoba po miesiącu nie uważa mnie za partnera to też bym dała sobie spokój, kolegów mam wystarczająco:) i nie, nie mam "przebiegu", po prostu po paru spotkaniach już wiadomo czy jest sens wchodzić w relację z daną osobą czy nie, i skoro coś trwa miesiąc tzn. że uznałam iż to sensowne a jak widać druga strona olewa

Gość ivo7er
Autorko, to nie jest miejsce na otrzymanie mądrych rad, jak widać :) ale dobrze, że się wygadałaś, o to chyba chodziło. I masz rację: głupi jest on. Na szczęście - przejdzie Ci już wkrótce i zapomnisz o nim. Życzę powodzenia!

Gość A to peszek...
moja pierwsza to sie tak mna zachwycala ze po pierwszym spotkaniu dala mi buziaka w policzek na dowidzenia ;) ale wiadomo

Gość karpiedniem
Ten temat to chyba prowokacja. NO chyba ze... facet nie wylogowal sie z netu, rzadko dzwoni, rzadko sie spotykacie.

Gość prowo?
???

Gość nie kapuje
Postanowailam tutaj napisac jak sie potoczylo. Okazalo sie, ze wcale mnie nie olal, wystarczylo wszystko sobie wyjasniec i porozmawiac. ogolnie rozumiemy sie i szanujemy i dzis jestem bardzo szczesliwa. Od jakiegos czau oficjalnie jestesmy razem . Pozdraiwm wszystkich :)))))))))))))