Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cysia1986

Pomozcie drogie mamy.

Polecane posty

Gość Cysia1986

Mam "cyckowe" dziecko. Caly dzien mogloby wisiec przy piersi. W zwiazku z tym, ze dziewczynka jest duza, ale nie gruba, i potrzebuje wiecej rozszerzam jej diete - ma 4.5 miesiaca. Zaczelam wprowadzac obiadki - zjada pieknie. Tylko nie wiem jak to umiejscowic w czasie. Corka wstaje o 9. Dostaje piers. O 12 zasypia na 3 h. Moglabym podac obiad o 12 przed spaniem, ale wtedy nie podam piersi i do 15 (od tej 9) - dopoki nie wstanie, chyba mi pekna z nadmiaru mleka. Podobnie gdy podam po wstaniu - o 15, wowczas nie bedzie glodna do 18 i znowuż przerwa od 12 do okolo 18... Jak to zorganizowac?

Gość Cysia1986
Tez tak myslalam, tylko, ze... mam piersi niepodatne na laktator. Kupilam elektryczny medela, niewiele wyciaga... Jakies 50 ml w pol godziny. A mleka mam duzo, bo az tryska we wszystkie strony swiata jak dziecko na moment oderwie sie od piersi - nie wiem czemu laktatorem nie idzie.

Gość Cysia1986
Ktos jeszcze pomoze? Jak to u was wyglada?

Gość MamaMani
Ja miałam tak samo. Sprobuj zwykłego ręcznego odciągacza i odciągaj tylko tyle zeby poczuc ulge. Po paru dniach nadmiar mleka sam zniknie.