Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Melaska80

Pytanie o pieluchy.

Polecane posty

Okolo ilu pampersow na dobe zuzywacie, w jakim wieku jest dziecko? Ile paczek chustek idzie Wam miesiecznie?

Gość nic co ludzkie nie jest mi obc
też zadałam takie pytanie koleżance... Mówiła, że ona zmieniała co 2h na początku, czyli 12 pamperów na dobę :) napewno nim się wprawisz to będziesz zużywać więcej chusteczek...

Gość dorisss99
Mój syn ma 3 mc i u mnie idzie pieluszka co 3 lub 4 godz bo tak robi kupke oczywiście na spacer świeża po spacerZe zmieniamy na noc też nowa przed samym snem. A chusteczki paczka na tydzień czasem 6 dni :))))

Mała ma 7 miesięcy ok 8 pieluch na dobę idzie , chusteczki ok 2 tygodni bo używam tylko jak jest kupa. Jak był noworodkiem to nawet 20 sztuk zużywała, co miesiąc coraz mniej schodzi.

Gość u nas na poczatku bardzo
duzo sie zużywało, mała potrafiła kupe zrobić co kilka minut. Wiec paczka jedynek starczała na tydzien. teraz ma 4 miesiace i pieluche zmieniam roznie, czasami co 304h jak jest tylko zasikana, a czasami potafie zmienic i za 10 minut zrobi kupe, wiec roznie jest. Zalezy od dziecka, jak czesto robi kupe. Co do chusteczek u nas bardzo mało idzie, bo ogolnie to myje dupke wacikami, uzywam takich zwyklaych jak do zmywania makijazu i mocze tylko w cieplej wodzie. Wedlug mnie wygodniejsze i moze ciut zdrowsze dla skory niz chusteczki, ktorych uzywamy tylko jak gdzies idziemy