Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdsajfca;dalld

lekarze rozkladaj rece...co sie dzieje z moim dzieckiem...juz nie wiem

Polecane posty

Gość kdsajfca;dalld
mocz ok, i morfoogie mial robiona juz 2razy..wychodzil lekki wirus-lekarze sami nie wiedzieli co to;( u 2ch pediatrow bylam,dzis robilam mu szczegolowe badania.. Mowi duzo-jak nie chce nic jesc..mozwi ze niedobre,nie chce i juz,albo ze idzie spac i tak sobie lezy dopoki nie odejde

Gość tintolla
a jak Ty uważasz, że to szkodliwe, to uważaj, to Twój problem !Ale nie narzucaj tu na forum famy, że matki trują swoje dzieci....

Gość grdge
ja tez bym go odrobaczyla najpierw, a jak nie pomoze to szukala dalej. jesli chodzi o apetizer to nie dawalabym go, bo powoduje rozne problemy z odzywianiem kiedy dziecko jest starsze. poza tym nie panikuj calkiem - wiem od mamy ze ja jako dziecko tez ledwo co jadlam. teraz mam 24 lata i jestem zdrowa. moze sprobuj jakos fajnie pokombinowac z jedzeniem? biedronki z pomidorow, grzybek z jajka.. powymyslaj cos, zeby ladnie wygladalo.

Gość tintolla
poza tym co to za odzywka -"dawaj dziecku więcej wynalazków, to zobaczysz dopiero jak spieprzysz dziecku żołądek" - trochę mądrzej i uprzejmiej nie można - szalona eko przesadzaczko ?

Gość grdge
a jak juz cos zje to jak sie zachowuje? ma problemy z kupa, wymiotuje?

Gość tintolla
Nawet kurde do witamin te kafeteryjne hienki muszą się przyczepić, faktycznie to jest portal głupoty ludzkiej, nie portal porad dla mam.

Gość kdbbhshss
a jakie badanie pokazało, ze to wirus? i co robiłaś dzisiaj?

Gość kdsajfca;dalld
co do apetizeru-chwytal sie czego moge,tez nie mam dobrego zdania na ten temat JAkis czas temu udawalo mi sie jeszcze jakos wmuszac...ale kilka dni to juz tragedia,jak zje wiecej to zaraz kupa-ale to raczej nie biegunka tylko normalna ale rzadsza

Gość kdsajfca;dalld
po za tym marudny strasznie-placze i nie chce powiedziec o co chodzi-dziecko zmienia mi sie o 180stopni a ja nie wiem co sie dzieje

Gość eeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhh
może jest nie jadkiem i nie potrzebuje duzo jeść

Gość chwytka
A czy dziecko ma już wszystkie zęby ? Może rosną mu ostatnie trzonowce, wtedy dziecko bywa marudne i nie chce jeść ?

Gość kdsajfca;dalld
ale chyba dziecko nie staje sie niejadkiem z dnia na dzien,do tego marudzenie,podwyzszone ptc w morfologi-lekarze mowia wirus-ale jaki i co nie sa w stanie stwierdzic.. Widze ze z moim dzieckiem dzieje sie cos zlego a panikara nie jestem...3miesiace temu sam sie o zupe prosil..a dzis...ehhhh

Gość kdbbhshss
marudny może być, bo być może jest głodny albo coś się dzieje nie tak lekkie biegunki to coś z florą bakteryjną nie tak, może jakis probiotyk zastosuj a może coś w jelitach się dzieje, nie wiem jakie te badania robiłaś, ze wyszedł wirus byle jaki?

Gość kdbbhshss
mocz kiedy robiłaś?

Gość kdbbhshss
pct zwieksza sie przy uwalnianiu bakterii moja droga szukać trzeba

Gość kdsajfca;dalld
2 razy mocz(ten ok) morfologie i zelazo...

Gość kdbbhshss
moze trzeba zrobć na zawartosć e coli bo przy wirusie pct nie rusza do przodu, zazwyczaj bakterie powodują jesgo wzrost

Gość kdbbhshss
pct odnosi sie do stanów zapalnych

Gość chwytka
Ma te zęby, czy nie ?

Gość kdsajfca;dalld
odnosnie zebow..nie ma,pediatra sprawdzala pod koniec pazdziermnika(ze niby to przyczyna niejedzenia)jak nie bylo tak nie wychodza

Gość kdsajfca;dalld
Ale zajrze mu jeszcze dzis do buzi, dziekuje Wam bardzo za rady,lekarze nie wpadli na to,ze moga to byc robaki a na kafeteria..prosze...;) dam znac jak sprawdze i jak przyjda wyniki

Gość kdbbhshss
może być, ze go dziąsła bolą

Gość i co jak wyniki ok???
???

Gość kakadkjgjshbgjs
nie wskoczyl mi post.napisze jeszcze raz.idz do psychiatry dzieciecego lub psychologa jesli wyczerpałaś wszystkie możliwości

Gość kakadkjgjshbgjs
u nas leżała 3,5 letnia dziewczynka ,która za cholere nie chciała jeść.połozyli ją na wewnetrznym i napoili kroplówkami.po tygodniu gdy nie mieli pomysłu co z nią robić dalej ,przysłali ja do nas.dziecko znosiło dzielnie 3 razy dziennie zakładaną sondę przez nos,przez którą była karmiona.

Gość to na bank robaki
moj synek wlasnie wczoraj zostal odrobaczony bo tez sie zachowywal tak jak twoj i z tymi rzadkimi kupami bylo tak samo. Nie martw sie tylko idz do pediatry i powiedz , ze zauwazylas owsiki ( biale male robaczki) w kale dziecka , dodatkowo dzieko budzi sie w nocy , placze , jest niespokojne, nie chce jesc. To sa typowe objawy. Tylko powiedz , ze ma takie objawy jak ci napisalam bo inaczej pediatra ci kaze zrobic badanie kalu na pasozyty a te nie zawsze w badaniu wychodza a dziecvko dalej ci sie bedzie meczyc. Moj syn dostal zawiesine " Pyrantelum Medana" DZIS JUZ SIE INACZEJ ZACHOWUJE - JEST spokojniejszy.

Gość autorrrka tego tematu
Dziewczyny jestem w wielkim szoku,bylam znow u 3ch lekarzy,powtorzona morfologia i nawet badanie pt,,usg jamy brzusznej,, pisalam chyba wczesniej ze w kupie zauwazylam biale kawalki,dzis przypatrzylam sie temu uwazniej(zrobil do nocnika a zwykle do klopa robi) i w kupie NORMALNIE ZWOJE OWSIKOW..dzis bylam u lekarza i powiedziala ze nie moze miec zadnych robakow bo w badaniach nie wyszlo..wybaczcie ze tak pisze troche bez bez sensu a le jestem tak wkurzona..ale wlasnie zauwazylam...!!!!2miesiace mecze dziecko badaniami,wydaje na leki,witaminy,trace czas a tu takie cos.. Kurcze,czy to moglo go tak meczyc? jejku

Dziewczyny jestem w wielkim szoku,bylam znow u 3ch lekarzy,powtorzona morfologia i nawet badanie pt,,usg jamy brzusznej,, pisalam chyba wczesniej ze w kupie zauwazylam biale kawalki,dzis przypatrzylam sie temu uwazniej(zrobil do nocnika a zwykle do klopa robi) i w kupie NORMALNIE ZWOJE OWSIKOW..dzis bylam u lekarza i powiedziala ze nie moze miec zadnych robakow bo w badaniach nie wyszlo..wybaczcie ze tak pisze troche bez bez sensu a le jestem tak wkurzona..ale wlasnie zauwazylam...!!!!2miesiace mecze dziecko badaniami,wydaje na leki,witaminy,trace czas a tu takie cos.. Kurcze,czy to moglo go tak meczyc? jejku

nie zauwazylam postu z 9tego...a moglam przyjzec sie wczesniej;/

Gość dvadfagagadgag
OZE TARCZYCE MU ZBADAC;albo wkoncu mam da mu do jedzenai to co on chce a nie to co matka mu wciska,wode ,ok zdrowa ,ale czy on zna co innego...