Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszysta i seksowna

Puchlne kobiety mają więcej seksapilu

Polecane posty

Gość Puszysta i seksowna

Puszyste kobiety np 162 cm przy wadze 77 kg może być super seksowna. Wystraczą odpowiednie triki na zamaskowanie fałdek i może walczyć o zajebistego faceta. Spudniczka mini, buciki na obcasie, bluzeczka maskująca i wygląda bardzo dobrze.

Gość prawictwo pospolite141
nie mają ..

Gość bnbnbbdhdhjhjdhjshdjkhsdjk
szczupłe kobiety też wyglądają seksownie jak założą ładną sukienkę i buty na obcasie :classic_cool:

Gość Puszysta i seksowna
To mówią szupłe kobiety hahahah tak składa się że puszyste mają więcej okrągłości i nie sa wieszakami. Są zdrowe!!! do tego mogą zamaskować fałtki

Gość Pola z Krakowa____
od kiedy otyłość czy nadwaga jest zdrowa? od kiedy siedzący tryb życia jest zdrowy? od kiedy objadanie się ponad miarę jest zdrowe? i od kiedy pulchne jest piękne? leczysz kompleksy? dowartościowujesz się? na fitness marsz!

ale pewien stopien to nie jest 77 kg kobieta 77 kg to juz klocek albo swinia niestety przy 162 cm wzrostu dopiuszczalana waga to nie wiecej niz 59 kg ..

Gość Kokietka 42,
Jakie znasz triki na zamaskowanie?? bo przy takiej wadze nie da się niczego zamaskować

ta z linka wyglada niezle , ale gdyby miala 10 kg wiecej to byłaby grubasem .. ona tak balansuje miedzy otłoscią a normalną wagą .

Gość kitowa warszawianka
Pola - podpisuje się rękami i nogami pod Twoim wpisem

Gość sdfghjkl;
niezłe 162 i nie wiecej niz 59 kg.Taka to dopiero seksi.Nasza szkapa raczej.

ta z linka jest dosc tłusta , ale ma fajne ciało .. Wiec nie mozna powiedziec ze jedynie szczuple kobiety sa atrakcyjne

tłuste kobiety tez sa atrakcyjne . Pod warunkiem ze tego tłuszczu nie ma za dużo ..

"przy 162 cm wzrostu dopiuszczalana waga to nie wiecej niz 59 kg" A kim Ty jesteś żeby twierdzić jaka jest dopuszczalna waga kobiety przy danym wzroście? :D

Gość miałabym ważyć 32 kg
więcej skoro mam 162? powiększyć swoją wagę o 70%? to kurwa jakie bym miała wymiary? mam 88/57/85 więc było by 1300/90/120?:D i to by było sexy?:D

kim jestem ? Jestem znawcą .atrakcyjnosci kobiet .. osoby wazace 77 kg nie sa atrakcyjne dla zadnego faceta .

Gość miałabym ważyć 32 kg
*130:P chociaż dokładając 70% do każdego wymiaru to wychodzi mi 150/96/144 XD ale tego chyba nei da się tak liczyć

dlatego 162 cm wzrostu to nie wiecej niz 59 kg wagi .. powyzej 59 kg to juz otyła swinia

To się zdziwisz bo przyjaciel mojego faceta lubi właśnie kobiety puszyste i jego żona waży jakieś 75-80kg przy 165, więc skończ pleść bzdury. Znawca atrakcyjności kobiet? Chyba kpisz? Chyba sam nadałeś sobie takie miano, możesz się wypowiadać na temat swojego gustu ale to raczej i tak nie ma żadnego znaczenia bo sądząc po nicku to Twój "ideał" i tak Ciebie nie chce.

pewnie jakiś desperat

trzeba byc desperatem by brać kobietę cięższą niz 59 kg .

Gość 145644654646
maja maj wiecej ale tluszczu i chorob

Gość ixyyyyyyyyyyy
skoro wg ciebie seksapil polega na maskowaniu :o po co masz cos maskowac skoro wg ciebie jest to seksowne? a potem sie rozbierzesz i co?! :D

dodatkowy tłuszcz w kilku miejscach u kobiety mi nie przeszkadza , ale jesli ten tłuszcz wystepuje na całym ciele to jest problem .. Tak zwane zjawisko podwójnego podbródka

a kogo w ogóle obchodzi opinia kafeteryjnego prawiczka na temat desperacji :D Swoją drogą zajeżdżasz mi nieudanym trollem choćby z tego powodu, że twierdzisz, że ona balansuje pomiędzy otyłością a normalną wagą :D http://i1.ryjbuk.pl/8df892b1555e708741f0192f6 b17135e1241cbbe/dup23-jpg

Gość ixyyyyyyyyyyy
skoro wg ciebie seksapil polega na maskowaniu :o po co masz cos maskowac skoro wg ciebie jest to seksowne? a potem sie rozbierzesz i co?! :D

a kogo w ogóle obchodzi opinia kafeteryjnego prawiczka na temat desperacji :D Swoją drogą zajeżdżasz mi nieudanym trollem choćby z tego powodu, że twierdzisz, że ona balansuje pomiędzy otyłością a normalną wagą :D http://i1.ryjbuk.pl/8df892b1555e708741f0192f6 b17135e1241cbbe/dup23-jpg

Gość ixyyyyyyyyyyy
tez mi seksapil jak musisz cos maskowac :o

a kogo w ogóle obchodzi opinia kafeteryjnego prawiczka na temat desperacji :D Swoją drogą to zajeżdżasz mi nieudanym trolem choby z tego względu, że twierdzisz, że ona balansuje pomiędzy otyłością a normalną wagą :D http://i1.ryjbuk.pl/8df892b1555e708741f0192f6 b17135e1241cbbe/dup23-jpg

a kogo w ogóle obchodzi opinia kafeteryjnego prawiczka na temat desperacji :D Swoją drogą to zajeżdżasz mi nieudanym trolem choby z tego względu, że twierdzisz, że ona balansuje pomiędzy otyłością a normalną wagą :D http://i1.ryjbuk.pl/8df892b1555e708741f0192f6 b17135e1241cbbe/dup23-jpg