Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vicky_barcelona

Kto utrzymał wagę po diecie 1000 kalorii?

Polecane posty

Pytanie jak w temacie "Kto utrzymał wagę po diecie 1000 kalorii?" Proszę o wypowiedz TYLKO TE OSOBY , które były na diecie 1000 kalorii, i były dłużej niż 3 tygopdnie (krócej to zazwyczaj schodzi woda, która na 100% wrócić musiała - efekt wagowy mógł wyglądać na wzrost kilogramów) Napiszcie ile schudlyscie / w jakim czasie i czy waga się utrzymała, I jak wychodziłyście z tej diety?

hej,ja byłam schudłam 30kg w ok pół roku,ale źle wychodziłam z diety i zaczęłam tyć,ale się otrząsnęłam w miarę szybka i moje drugie wychodzenie będzie prawidłowe.Czyli co tydzień trzeba podnosić jadłospis o 100kcal aż do momentu dostarczania odpowiedniej ilości potrzebnej Twojemu organizmowi.

dzieki WesołaMama, ale co znaczy, ze żle wychodzilas ? bardzo dużo od razy zaczelas jesc? stare nawyki? Czy jadlas zdrowo i mimo tego tyłaś? Pytam bo wystarszyłam sie, ze nawet dodawanie kalorii stopniowe nie pomoze- tak twierdza niektore oosby, ale nie wiem czy z wlasnego doswiadczenia czy tylko strasza

Gość jestem grzesznicą :)
koleżanka była na tej diecie 3 lata , mial z czego schudnąć w tej chwili odżywia się racjonalnie i nie ma efektu jojo trwa to już jakieś 10 lat

nie obżerałam się,bo nawet nie umiem,po prostu przestałam liczyć kalorie i jadłam normalnie czyli ok 2000kcal nawet mniej a nie dodawałam po 100kcal właśnie.

dzieki dzieczyny za odpowiedz ( mam nadzieje ze na forum jeszcze kilka oosb sie wypowie) WesolaMama, znalazlam wypowiedz dizewczyny, ktora schudla na 1000, a pozniej 2x w tygodniu dodawala po 50 kalorii, i aktualnie je 1600 i nie przytyła.(nadzieje wiec jest), ale znalazlam tez ywpowiedz dziewczyny, ktora twierdzi e dodawala po 100 na tydzien i wrocila do poprzedniej wagi.... "Jestem grzesznicą :)" dzieki,dla mnie to pocieszajace i motywujace.:)