Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkkf88f88ggg

zostalam SPECJALISTA D/S REKRUTACJI W ALIOR BANK W WAWIE...ALE SIE CIESZE......

Polecane posty

Gość fkkf88f88ggg

masakra ...co dopiero studia skonczylam ale mi sie udalo dostac taka robote co sadzicie o tej pracy>ma ktos juz doswiadczenie z alior bankiem?

Gość jeeeeeeeeeeeesssssssssstemmm
To skandal, kogo ten Alior zatrudnia. Dlatego tak zszedł na psy i jest tam taka niekompetencja. A pomagałem ten bank uruchomić :( Teraz jest syf. jak możesz być specjalitą do spraw rekrutacji, jak nie masz doświadczenia i zielonego pojęcia o tym? jakimi kryteriami będziesz się kierować przy wyborze przyszłego pracownika? Co wiesz o jego stanowisku i o tym co powinien wiedzieć i co powinien na tym stanowisku robić?

Gość 987654321123456789
jakie studia?

Gość fkkf88f88ggg
mam doswiadczenie bo odbylam staz na tym stanowisku jeszcze na studiach i mialam praktyk sporo wiec co cie dziwi?

Gość fkkf88f88ggg
studia ekonomia i finanse i rachunkowosc

Gość fkkf88f88ggg
PRZECIEZ MAM DOSWIADCZENIE BO MIALAM TAM STAZ ROK I PRAKTYKI PEWNO ZAROBKOW MI ZAZDROSCICIE,,

Gość Anastasssja
staż to gówno a nie doswiadczenie

Gość 987654321123456789
o matko, ilez tu zawistnikow! ludzie, opamietajcie sie! az tak z wami slabo ze na dziewczyne tak najezdzacie bo ma prace??? zalosne istoty... i wyobrazcie sobie, ze sa firmy, ktore nie wymagaja wieloletniego doswiadczenia bo sami sobie wola wychowac pracownikow.

A czego tu zazdrościć? Ile tam dostaniesz na rękę 3-4? Staż to tak na prawdę marne doświadczenie, ale fajnie, że ci się udało.

Gość Anastasssja
2 tys dostanie max.

Gość 987654321123456789
ty kurvo mam nadzieje, ze cie zwolnia po 2 miesiacach. no przeciez rece opadaja...

Gość 987654321123456789
takie suki powinni wywalać tu nie ma czego zazdrościć. Kasa marna, a i tak ją zwolnią predzej niż myśli xxx a ty zakompleksiony kretynku idz pobiegac bo juz do reszty cie popierdolilo

Gość do NN08
fajnie, że masz pracę, ale te wszystkie firmy, banki to zatrudniają młodych ludzi, aby się wykazali, dali z siebie maksimum za pieniądze w sumie niewarte tego straconego zdrowia. Bo oni zapłacą ci mniej niż komuś bardziej świadomemu, a potem za jakiś czas się ciebie pozbędą

Ale jak sie jej pozbędą, w co wątpię, to wtedy będzie miała doświadczenie. W sumie fajnie, autorko gratuluję.

Gość 987654321123456789
Czarna Izabella - a czy myslisz, ze kazdy sie urodzil z wiedza? przeciez wszystkiego sie mozna i trzeba kiedys nauczyc, nie?

Gość dvsvsv
to zadna fucha wiekszosc moich znajomych po psychologii pracuje na tym stanowisku po studiach, zarabiaja marnie, to żadna filozofia