Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona...23...

Jestem straszną zdzirą:(

Polecane posty

Gość gón
Przecież go kochasz tak? No;)

Gość Ona...23...
Mój mąż nie chce. Proponowałam mu trójkąt z koleżanką, ale stwierdził, że ja mu wystarczam, chociaż nie ma tyle siły co ja na seks...:(

Gość gón
Mam pytanie: Dlaczego podszywasz się pod autorke?:)

Gość Ona...23...
Ja się pod nikogo nie podszywam... Taka prawda. Mój mąż nie ma tyle siły co ja jeżeli chodzi o seks. W życiu jest nam super tylko seks jest nie taki jak chcę. Próbowałam go jakoś nakręcać, urozmaicać.. Ale się poddałam. Dla mnie seks jest czymś innym niż miłość i pomaga mi na stres.

Gość Ona...23...
O teraz się podszywam :) ale wcześniej nie :P

Gość Gón
Ło matko:) No to se załatw recepte od lekarza na kochanka...znaczy na stres , pokaż mężowi, że to w celach zdrowotnych i po ptokach. Swoją drogą pisałaś, że stresuje Cię mocno ta cała sytuacja więc to jakby troszke tłumaczenie nie powiem skąd ale w końcu to Twoje życie, Twojego męża i dzieci o ile macie. Jesteście dla mnie obcymi ludźmi więc rób co chcesz i nie szukaj usprawiedliwienia na babskim forum. Idź moż ena jakieś typowo meskie:D:D

Gość gón
Pogubiłem sie o_O

Gość gón
albo stałaś się sławna albo działasz również na innych topikach:)

Gość Ona...23...
Nigdzie więcej nie działam

Gość gón.
Jak zatrzymać przy sobie faceta 02:56 bogumiła czy istnieje na to sposób? 06:39 [zgłoś do usunięcia]Ona...23... Pewnie dawać mu na zawołanie d**y 06:45 [zgłoś do usunięcia]gón Jest taki film "Misery" Tam jest szczegółowo objaśnione jak to zrobic

Gość Ona...23...
Ciekawe:)

Gość gón
I co planujesz? Może niech mąż się wspomaga famakologicznie? A może ma jednak jakąś na boku, że taki niechętny do baraszkowania?

Gość Ona...23...
Farmakologicznie nie chce. A innej nie ma bo pracuje po 12 godzin i od razu po pracy jest w domu. Przychodzi, zjada, myje się, całuje mnie w policzek i mówi, że jest zmęczony. Prawie od razu zasypia. A jak próbuję go nakręcać to się zwykle kłótnią kończy.

Gość gón
Aha A Twój kochanek po ile godzin pracuje?

Gość Ona...23...
On pracuje po 8 godzin, ale jest na każde moje zawołanie.

Gość gón
Tak z Tobą rozmawiam bo chwilowo to najciekawszy topik. Żebys nie pomyślała, że jestem jakoś specjalnie zaangażowany emocjonalnie w tę dyskusję;)

Gość gón
A maż nie moze zmienić pracy? Lubisz takie pieski ratlerki, które lecą z wywieszonym jęzorkiem na Twoje gwizdnięcie?

Gość Ona...23...
A najgorsze jest to, że mąż mi powiedział, że od razu wiedziałby, że go zdradziłam, że wiedziałby, że kłamie.. A od trzech lat myśli, że jest idealnie i ufa mi bezgranicznie. Chociaż jest zazdrosny jak idziemy gdzieś i robię sobie makijaż i krótszą kieckę założę. I dla mnie jest straszne, że potrafię go okłamywać tak prosto w oczy. Nigdy nie wiedziałam, że będę potrafiła robić coś takiego kochanej osobie.

Gość Ona...23...
A najgorsze jest to, że mąż mi powiedział, że od razu wiedziałby, że go zdradziłam, że wiedziałby, że kłamie.. A od trzech lat myśli, że jest idealnie i ufa mi bezgranicznie. Chociaż jest zazdrosny jak idziemy gdzieś i robię sobie makijaż i krótszą kieckę założę. I dla mnie jest straszne, że potrafię go okłamywać tak prosto w oczy. Nigdy nie wiedziałam, że będę potrafiła robić coś takiego kochanej osobie.

Gość Heid
Zobaczysz, że ta sytuacja wypali Cię emocjonalnie. Póki co dobrze się bawisz, z małymi przerwami na wyrzuty sumienia.:) Ale za czas jakiś tak się pogubisz, że już w ogóle nie będziesz wiedziała, co czujesz i zupełnie stracisz do siebie szacunek. Myślisz, że stać Cię na dystans wobec swego postępowania. Mylisz się. To Cię zniszczy, wypali. Przestaniesz wierzyć w miłość. Zastanów się, czego dla siebie chcesz.

Gość Heid
Masz 23 lata i od 3 lat zdradzasz męża. Bardzo szybko znudziło Ci się pożycie małżeńskie. Chyba Ty i mąż od początku nie pasowaliście do siebie w łóżku. Wyszłaś za mąż z dobrymi intencjami, ale się przeliczyłaś, co?:) Tłumiłaś swoje potrzeby, ale wyszło szydło z worka. Ja przynajmniej tak to widzę. Powinnaś być uczciwa, jeśli nie względem męża, to chociaż względem siebie. Czego tak naprawdę chcesz? Wiesz? Twój mąż nie wie, kim Ty naprawdę jesteś. Ale to nie jest najważniejsze. Ważne, żebyś Ty wiedziała. Wtedy nie będziesz sobą pogardzać.

Gość gośćiniak
Jesteś, typową współczesną, polską mężatką (czyt.szmatą i kur*ą), która jest z mężem dla wygody albo ze strachu przed samotnością. Takie puste tłuki jak ty zawsze sobie wymyślą jakiś pretekst aby dać się zerżnąć. Życzę tobie aby twój mąż się dowiedział i wywalił cię na zbity ryj, podła gnido. A tutaj szmaty takie jak ty: http://zdziry.blox.pl/2009/11/ELA.html

Gość rexu77
Zgadzam sie z przedmowca... Kobiety w dzisiejszych czasach wychodza za maz z wpadki, dla kasy albo zeby nie byc stara panną. Ja jestem wrażliwym facetem i myślałem ze kobiety potrzebuja miłości, czułości itp. A to tylko szmaty ktore chca azeby jak najwiecej facetów je przelecialo-bo tylko wtedy czuja sie atrakcyjne i dowartosciowane. Ja oprocz tego ze jestem wrażliwy, jestem tez przystojny i wysportowany-wiele suk chcialo mnie zaliczyć. ..;) Jak policzylem to w ciagu 14 lat ok 38 :D Ale ja wszystkie olewam i traktuje jak powietrze-bo sprawia mi to nieziemska satysfakcje... Plakaly przeze mnie i jeszcze niejedna bedzie plakac... ;)

Gość gość
och och och reksiu:D