Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alias999

Baby jednak są głupie..

Polecane posty

Gość Alias999

wstyd się przyznać, że jestem jedną z nich. Ale mam nadzieję, że jestem inna. Przynajmniej na to wskazują moje myśli, odmienne od ich myśli. To dobrze. Na szczęście. Piszę, bowiem miałam okazję przeczytać 'ambitne' wątki jakie ostatnio miały szansę się ukazać na głównej stronie forum. Brzmiały one następująco 'Czy podnieca Was wizyta u ginekologa?''; ''czy lubicie chodzić do ginekologa'' etc. Same tematy 'mądrych' autorek to nic w porównaniu z wybujałą wyobraźnią odpowiadających. Odpowiedzi były bardzo żenujące, a nawet bym powiedziała gorzej. Ludzie na jakiej planecie wy żyjecie? Lekarz to lekarz, a wy patrzycie na niego pod kątem seksu, podnieceń, przyjemności. Piszecie, że lubicie jak was bada, że to was podnieca, że się szykujecie 2 dni wcześniej, zakładacie najlepszą bieliznę i psikacie drogimi perfumami. I co z tego? Nie lepiej ładnie i skromnie się ubrać, założyć obojętnie jaką bieliznę, byleby czystą i na koniec psiknąć ładnymi perfumami lub dezodorantem - tak jak powinnyście były to robić codziennie. Byłam zniesmaczona wypowiedziami kobiet, przekonanych o swojej wyjątkowości i z chęcią zwodzenia każdego faceta, łącznie z swoim lekarzem na czele. Widocznie macie słabych mężów/kochanków w łóżku, że nie są w stanie zaspokoić waszych potrzeb w tej sferze na tyle, że potem musicie wywlekać swoje syfy i wylewać pomyje na forum internetowym szukając wrażeń u tego typu lekarzy. Puknijcie się w czoło i uświadomcie że to tylko lekarz, który zapewne ma już swoją rodzinę, żonę i nie będzie się ekscytował widokiem waszych pięknych, zadbanych ciał z podkreślonymi walorami, co najwyżej staniecie się obiektem kpin i śmiechu wśród grona pracowników przychodni.

Naprawdę myślisz, że te wszystkie tematy zakładają kobiety? Czy może podszyci faceci? :D Faktycznie niektóre baby są głupie :D

Gość kopnął ją w dupę
to ty jestes głupia, jeśli myślsiz, ze ktos tu pisze serio :D

Gość hahaha głupia to ty jesteś
bo myślisz, że tu wszyscy na serio piszą :D:D:D:D:D

przecież to prowokacje:O tak jak piszesz może sobie pomyśleć chyba tylko jakaś zboczona nastka:O

Gość juhuji
ale Ty jestes glupia, przejmujesz sie takim czyms? co z tego ze sie podniecaja tym? pisza rowniez o masturbacji 10 razy dziennie, wsadzaniu sobie warzyw w pizde i lizaniu jedna drugiej to >Cie nie szokuje? a szokuje Cie ze sie podniecaja przed pujsciem do lekarza, i sie bulwersujesz z tego powodu? wychodzisz na kretynke niestety.

Gość kurczeniewiem
A ja przeczytałam Baby jako Bejbi i se myśle o co kaman :classic_cool:

niesmialy pawelek - co?:O mylisz mnie z kimś:O niczego takiego nie pisałam

Gość To tylko forum
Każdy pisze sobie co chce korzystając z tego że i tak go nikt nie zna i nigdy nie zobaczy :p

niesmialy pawelek - wal się. czemu miałabym o tym pisać na forum bo chce tego jakaś pomarańczka? idź na erotyczny tam Ci odpowiedzą czy se golą.

Gość ghhfhfhf
przeciez ten temat to prvo nabrala was:D

Gość qurwax
ja wspólczuje lekarzowi który musi badać takie paszteciory oblesne z kafeterii,fuj ,facet pewnie po ma uraz do zawodu i kobiet w ogóle

Gość Kuta21
Baby nie lubią placków Baby lubią mnie wkurwiać, ale lubią jak je pierdolę