Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona88

środki drażniące a ciąża

Polecane posty

Gość zaniepokojona88

witajcie. Bardzo proszę o radę w szczególności kobiet,które były w ciąży i też miały podobną sytuacje. Otóż jestem w 6 msc ciąży. Oczywiście unikam wdychania jakich kolwiek środków jeżeli jest to tylko mozliwe,ale czasami trzeba cos niestety zrobić... mam taki środek drażnący z biedronki Fist no i czasami psikne trochę na tą wanne i w bardzo szybkim tempie przetrę i wychodzę. Tak zrobiłam też dzisiaj. Psiknęłam i złapałam powietrze może z 10 razy w tym smrodzie i wyszłąm,ale jakoś tak strasznie drażniło mnie dzisiaj w gardło... czytałam teraz dużo o tym,że mogą wystąpić u dzieci nawet wady rozwojowe jeżeli się nie uważa..... teraz strasznie się martwie......:( proszę doradźcie mi czy powinnam się aż tak obawiać? żadko korzystam z tego środku.

Gość trochu przesaszasz
nic sie nie stanie chodzac na spacery tez wdychamy spaliny w domu mamy sprzety ktore promieniuja pole magnetyczne wokol ciebie chodza chore osoby rozumiem ze jestes w ciazy ale trochu jestes przewrazliwiona nie uzywaj juz jak sie boisz albo popros meza pozdrawiam