Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda żona w świecie

Rozczarowana prezentem od rodziny męża

Polecane posty

Hej piszę ponieważ chcę porady jak mam zachować się przed rodziną mężą. Dostaliśmy od jego brata i jego siostry prezent na który składali się wspólnie. Pięknie opakowany, ciężki od razy pomyślałam że to serwis!! Trafiłam jak nigdy, ale jak okazało się serwis był nietafiony!!!! Aż zdzwiona byłam dwie rodziny składają się na wspólny prezent i kupują kompletny badziew, który notabene mogłam sobie sama sprawić!!!! Tania imitacja porcelany z Chdzieży. Ososbiście wstydziłabym się taki prezent dać. Proszę o zrozumienie, ale na weselę wydaliśmy kupę kasy i oczekiwałam że najbliższa rodzina wykaże się większą inicjatywą

Gość bbzzyyyyyyyczek
no to poracha na calej linii....:/ moze mysleli ze sie nie zorientujesz:D

Mi było by wstyd dać najbliższej rodzinie tani prezent. Zwłaszcza że mają kasę!! Rozumiem jak ktoś jest biedny ale wtedy przynajmniej idzie do kościoła daje kiwaty ale nie idzie na wesele. Nie rozumiem takiego prezentu wchodząc do rodziny staram się aby wszystko było dobrze. Na wesele wydaliśmy kupę kasy do tego pomagali moi rodzice.

Mnie stać na wsele ale jak kogoś nie stać na prezent lub chytrzy to nie idzie proste!

Kultura tego wymaga, że jak się idzie na eleganckie wesele to trzeba pewien pozim trzymać. Zwłaszcza że rodzina męża ma kasę i ich stać na prezent

Gość ixyyyyyyyyyyy
trzeba bylo tyle kasy na wesele nie wydawac :o

I życzę takim debilkom, podobnym do prowokatorki z tego tematu, żeby wysrały całą posiadaną kasę na wesele, suknię i inne gadżety, a potem na to wysrali się zaproszeni goście. Ha ha ha Może skończy się to szaleństwo gówniar, które chcą mieć piękny, jedyny i niepowtarzalny ślub oraz wesele, za czyjąś kasę. Dziękuję za uwagę. :D :D :D

Mam sporą rodzinę, znajomych chciałam aby każdy wyśmienicie się bawił i tak było. No cóż jest mi przykro, że tak zachowuje się rodzina

Gość gpl
wataw foto tego serwisu

To, że ciebie nie stać to już nie moja wina. Jesteś hipokrytką. Jak kogoś stać i chce mieć piękne wesle to robi wszystko aby tak było. To moje święto więc robię to co uważam.

Gość gpl
wstaw :-D

Gość ixyyyyyyyyyyy
no to skoro chcialas zeby wszyscy sie swietnie bawili i tak bylo to w czym problem? a moze chcialas miec z tego jakis zysk tylko ciezko ci jest sie przyznac?

Żebyście sobie jaja robili sorry. Już jedna pokazała jaką ma kulturę. Musztarda takie jak ty u mnie szkło na weselu podawały

Gość kredka bambino26
twoje swieto owszem, ale bezczelnoscia jest oczekiwac, ze goscie beda wydawac fortune na prezenty. Trzeba bylo napisac na zaproszeniu "prezenty ponyzej 500zl nie przyjmujemy". Zalosna jestes

Nie będę kłamać liczyłam na prezenty! Chyba każdy przytomny liczy że wesele się zwróci? Prawda?

Gość ixyyyyyyyyyyy
" Nie będę kłamać liczyłam na prezenty! Chyba każdy przytomny liczy że wesele się zwróci? Prawda?" NIE

Nie wyprawiamy wesele i niech każdy przyjdzie z pustymi rękoma. Wesle przecież jest za free!!!!!! Przestańcie być hipokrytkami

autorko, no ale chyba to nie jest jedyny prezent jaki dostałaś? No tak to czasami jest, często prezenty są nietrafione:) Nie podoba Ci się, to może wystaw na allegro. musztarda - nie wstyd Ci taki rynsztok uskuteczniać ?:O

Gość kredka bambino26
to ty przestan byc hipokrytka paniusiu. Jesli tak cie to urazilo to idz i powiedz tesciowej, ze hujowy prezent ci kupila. Co, nie pojdziesz, prawda? Bo gebe masz wielka tylko w necie...

Brat 34 a siostra 36. Tak są już urządzeni i są najbliższą rodziną

Od teściów dostaliśmy wspaniały prezent jakim jest dom w którym mieszkamy razem z nimi. Teść przepisze go na nas!!!! Jednak rodzina to rodzina. Ślub jest raz w życiu i kiedy ktoś daję prezent to od serca a nie na zasadzie byle co!

A Tobie nie wstyd mieć debilną stopkę? xxx moje obie stopki mają się dobrze tylko trochę im zimno w tę aurę ;) Pozdrawiam.

my robiliśmy wesele i wcale nie liczyliśmy na zwrot, ale nie chcieliśmy prezentów, bo wiedziałam że coś może nam się nie spodobać napisaliśy na zaproszeniach, że jeśli ktos chce coś da to lepiej bilet wodny:P i z bai, jedna osoba się nie dostosowała, ale przecież to nie ważne nie mam tego za złe jej wybór i tyle

Gość Mam goraczke
Jesteś pusta jak wiadro:O

Widzisz ja w zaproszeniu napisałam, że nie chce kwiatów. Na ich miejsce wpisałam kosemtyki np jakiś drobny. Zawsze coś się przyda a kwiaty dość że szybko więdną to nie mam gdzie ich postawić