Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda żona w świecie

Rozczarowana prezentem od rodziny męża

Polecane posty

eee no to stara...jakbym dostała dom tak o w prezencie to generalnie byłoby mi wszystko jedno jaki w pudełku jest serwis. Mógłby być nawet mega wieśniacki :D a tak serio, to nie chodzi tu o prezenty autorko

daj sobie na luz nie podoba i się to nie uzywaj, oddaj sprzedaj cokolwiek, a jak będiesz szła do nich też kup coś podobnego pzy pierwszej lepszej okazji

Gość gpl
Daj fote tego serwisu, ocenimy

Tu chodzi o to jak zachowali się!!! Wolę już dostać 200 zł bo tyle taki serwis jest wart ale trudno. Ja bym tak nie zachowała się.

Gość dukankakiedys
ślub bierze się z miłości weselerobi ze szczerych chęci nie dla kasy czy prezentów!!! sorry,ale zal mi ciebie bopazerna materialistką jestes jak chcialas porecelane to trzeba bylo wesele nie robic, nie wypominac a sobie kupic i bylabys zadowolona na cale zycie!!!

a tak swoją drogą to nie miałabym czelności prosić o coś zamiast kwiatów. wiem, że teraz jest taka moda jak "wino, znak wodny itp" no bez przesady :O to już lepiej uzbierać na jakąś fundację. No ale każdy robi jak chce :)

Tak tak tak każdy robi weselę z szczerych uczuć a gdzie jest zwrot tego? każdy chce zjeść wypić a ja mam być sama i nie mogę nic oczekiwać. Każdy chce mieć udane prezenty ślubne. Nie oszukujmy się taka jest prawda i tak zawsze będzie

aggie a ja nie miałam z tym oporów, żeby dołączyć że wolę kasę, a zresztą i tak jk byliśmy u każdego z zaproszeniem to pytali czy wolimy kasę czy prezent

Zaznaczyłam kosmetyk do 10 zł nie jakiś mega drogi. Jestem zadowolona bo mam balsamów, szamponów na jakiś czas!!! Nie chciałam kwiatów. Uważam że wesele po to jest aby młoda para pokazała że można bawić się i jednocześnie dostać coś co im ułatwi życie

młoda żona ty faktycznie jesteś pustą lalką, jeszcze na początku jakoś sobie tłumaczyłam to co piszesz, ale bez jaj "retynka"

Gość ale co jest nie tak
z tym serwisem? nie jest z porcelany? wzór Ci się nie podoba? podaj linka do serwisu Powiem Ci z mojego doświadczenia....też dostałam na ślub dwa serwisy, jeden taki z wyglądu babciny, drugi z Lubiany na 12 osób , pierwszy zupelnie mi się nie podobał, w drugim nie pasował mi wzorek po roku przekonałam się do pierwszego i teraz jestem nim oczarowana, po kilku latach przekonałam się do drugiego:-) może poczekaj, a za jakiś czas zmienisz o nim zdanie

jak pytali co wolicie to juz inna sprawa :) No oczywiście, że każdy chce mieć udane prezenty. To oczywista sprawa, zdarzają sie jednak też te nieudane i to jest norma.

A ty łykasz wszystko jak ciepłą spermę!!!! TO JEST PRAWO A K.... BAMBINO JUŻ NIE RAZ MÓWIŁAM WYJAZD NA DZIAŁ POZA POLSKĄ

Gość kredka bambino26
cos jeszcze sloneczko :D widze, ze masz mega nudne zycie...buhahahaha

Kolejne prawo gdzie bambino wrzuca swoje 5 groszy wrzuć je kochana w dziale poza polską

Gość kredka bambino26
wrzucac to ja moge do skarbonki. Poza tym prawo?? Serio? Co za durna cizia :D:D:D

Inteligentna już kiedyś dałam takie prawo z serwisem! Też mądrowałaś się i ostatnio też w jakimś temacie dałam prawo gdzie wyraźnie napisałam spadaj na dział poza polską!!! Durna to jesteś ty jak pusta puszka z b.....

Gość kredka bambino26
prawo dalas? Serio? Prawo do czego tepaczko?? A pisac sobie moge gdzie chce nolifie

Nie bądź taka nadąsana bo zmarszczek przybędzie słoneczko:-))

Gość kredka bambino26
o moje zmarszczki sie nie martw...Moze raczej o swoje puste zycie, ktore musisz zapelniac na kafe klamiac...mitomanka :D

Gość zgłoś do usunięcia1
Bo tak to kurwa jest, gdy się liczy na drapane. Jebana.

A ty gdzie jesteś w tym momencie? tak składa się że co temat dam to udzielasz się bardzo namiętnie!! Więc jak to mówią przyganiał kocioł garnkowi

Gość kredka bambino26
Ja jestem na chorobowym...I nie wlewaj sobie prostaczko, nie spedzam jak ty calych dni na kafe wymyslajac prowokacje. Przykre, ze musisz sie tak dowartosciowywac. No, ale i tacy ludzie sa. Pusci, wredni, ubodzy zyciowo. Brak znajomych odbijasz na kafe :D Gratulacje. To do nastepnej prowokacji tepa strzalo :D

Gość fififififififififififi
WIDOCZNIE RODZINA MEZA CIE ROZSZYFROWALA PUSTA LALO I PREZENTEM WYTARLI CI TEN GLUPI PYSK JEBNI SIE W TEN PUSTY SAGAN SPRZYDA SIE NA PRZYSZLOSC

Gość seeet
materialistka, docen to,ze byli na weselu.

Nie musisz tłumaczyć się! Niektórzy są na mega dużych zwolnieniach lub na innych zwanych benefitami. Do których należysz? Puki co to ja dobrze bawie się twoją frustracją:-))

Moim zdaniem to żalosne podejscie, zapraszac ludzi tylko dla kasy... Było napisać na zaproszeniu, że bez prezentu za 1000zł lepiej wcale się nie pokazywać. Jak chciałaś żeby się dobrze bawili to fajnie, ale co to ma do rzeczy? Chyba nie po to się bierze ślub z drugą osobą, ale jak widać niektórym zależy tylko, żeby się pokazać i dostać w ch... prezentów a potem jeszcze obrobić gościom dupę, że to za tanie....

Gość kredka bambino26
rozumiem, ze benefity znasz z doswiadczenia :D frustracja? kochanie naucz sie rozrozniac frustracje i kpienie. Bo poki co robisz z siebie koncertowo idiotke i tylko czekasz na moj wpis. Taki piesek z ciebie :D

Gość a ja dostałam od chrzestnego
piękną chodzieską zastawę obiadową a od jego córki z mężem do kompletu kawową i mimo, ze klasyczny styl to na Wigilię aż miło wyjąć takie cacko. Na codzień wolę nowoczesne ale na święta jest super.

Mówisz piesek sama oodpowiadasz na moje zdanie więc jednocześnie plujesz sobie w twarz. Benefity są dla ludzi:-)) dla ciebie są widocznie przepustką do siedzenia na kafe. Puki co punkt flustracji wychodzi głównie z twoich wypowiedzi :-))