Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paolalinka

Dobry prywatny ginekolog w Łodzi

Polecane posty

Mam 19 lat i raz w życiu byłam u ginekologa . Było to kilka lat temu, teraz szukam ginekologa najlepiej kobiety gdyż potrzebuje porady lekarskiej. Od ponad rou współzyje ze swoim chłopakiem i chciała bym się przebadać i prosić o jakieś rady co do antykoncepcji Poledzcie mi kogoś!:)

Gość Lilou_28
Polecam dwie lekarki: dr. Katarzyna Kowalczyk Amico przyjmuje przy ul. Zielonej 25/39 tel. 501 390 475 a druga to Agata Karowicz-Bilińska ma gabinet przy Franciszkańskiej 93, tel. 668358480 Ta pierwsza jest zdecydowanie tańsza, 1,5 roku temu płaciłam około 100zł za wizyte z usg i cytologią. Teraz przeniosłam się do dr. Karowicz bo zależało mi na tym, żeby prowadziła moją ciążę. Wizyta 150zł

Gość zapytam zwyczajnie
a po co prywatnie? Ja pierwszy raz szłam pastwowo i było super. z jakiej dzielnicy jestes? Ja polecam wszsytkich lekarzy w przychodni remedium ( dąbrowskiego) lub na felinskiego.

Gość kobieta kobieca
a ja bym poleciła panią Joanne Gruszczyńską-Walczak. Też byłam u niej na pierwszej wizycie u gina :)

prywatnie dlatego że nie musze mieć książeczki ubezpieczeniowej. Mama mi nie da, a jak powiem jej ze chce iśc to bedzie chciala ze mną iść, a seksu przed ślubem nie toleruje

rowniez polecam pania Gruszczynska - Walczak. zwlaszcza na 1-rwsza wizyte. bardzo mila, symptyczna, delikatna. prowadzila moje 2 ciaze, nadal do niej chodze jak tylko jestemw kraju. super kobieta! cena wizyty 80 zl, cytologia chyba 20 zl (nie pamietam dokladnie czy cennik sie nie zmienil). w cenie wizyty usg, badanie piersi na kazdej wizycie (na zyczenie). przyjmuje na Piotrkowskiej.

boje się że mnie źle oceni bo jestem młoda i bardzo młodo wyglądam tak nie poważnie i ludzie odbierają mnie jak dziecko . Nie wiem czy nie powinnam z kimś iść ? boje się żę mnie zbyją ponieważ jest tak prawie zawsze przez mój wygląd dziecięcy;/ jak zrobić?? z mama to nie ma opcji iść!;/

nie wyglupiaj sie! zapisz sie i idz normalnie jak czlowiek. jestes dorosla tak? a przynajmniej tak sie zachowujesz uprawiajac seks, to normalnie idz! ta lekarka o ktorej pisze przyjmuje w malym prywatnym gabinecie. do 15 (chyba) jest recepcjonistka, potem ona jest sama. dzwonisz domofonem, otwiera ci brame, idziesz tam gdzie jest jej nazwisko na drziach, zwykle nie ma kolejek wiec wchodzisz prosto do gabinetu, no najpierw do toalety jak potrzeujesz. lekarka jest na prawde mila i nigdy nie ocenia pacjentek :D sama bylam jeszcze mlodsza jak szlam pierwszy raz do ginekologa, nawet 18 nie mialam :P trafilam do masakrycznej baby w jeszcze gorszym gabinecie rodem z PRlu,ale co tam najwazniejsze ze sprawdzilam co jest grane i dostalam odpowiednie leki :)

jak idziesz prywatnie nie potrzebujesz zadnego ubezpieczenia. idziesz i juz :P recepte ci normalnie wypisze jakbys potrzebowala.

1 - zapisz sobie date ostatniej miesiaczki, od kiedy miesiaczkujesz, czy na cos chorujesz, choroby w rodzinie, czy palisz itp taki wywiad 2 - zapisz sobie pytania jakie chcesz zadac lekarce 3 - umow sie na wizyte :) 4 - nie denerwuj sie niepotrzebnie :D dane i pytania lepiej obie spisac bo podczas wizyty o czesci rzeczy mozesz po prostu zapomniec z wrazenia :P

1 - wchodzisz o gabinetu, siadasz sobie w fotelu naprzeciwko lekarki, ona zadaje pytania ty odpowiadasz, uzupelnia karte, mowisz po co przyszlas, jaki masz problem 2 - lekarka prosi cie zeby rozebrala sie od pasa w dol i przeszla na fotel. wiec za parawanikiem sie rozbierasz, maszerujesz na fotel, kladziesz sie. ona cie bada, wykona tez usg przezpochwowe, opisze dokladnie co widzi itp. 3. idziesz sie ubrac. prosi zebys zdjela bluzke, zeby zbadac piersi. bada ci piersi, ubierasz sie. 4. wypisuje recepte, daje zalecenia 5. placisz i koniec wizyty.

mozna. choc mi wygodniej w dluzszej bluzce, tunice. nie jest tak dluga jak spodniczka (ja mini nie nosze) i wygodniejsza :)

Dziękuje za porade:) Zapisze się do dr.Walczak:) Kiedyś tżeba iśc ;/ zwłaszcza w takiej sytułacji że chłopak mój doszedł we mnie i wole co nieco spr. A jak jest wszystko w pożądku to poprośić o jakieś tabletki:)

Gość kjchdasiochn
Też polecam Walczak na pierwszą wizytę. Nawet prowadziła moją ciążę (ale drugiej bym u niej nie prowadziła). Jedyny gin przy którym się nie stresowałam. W poczekalni zawsze było dużo bardzo młodych dziewczyn. Naprawdę nie masz czego się obawiać, fajna babka.

Gość gość
hej dziewczyny a wiecie czy ta dr.Gruszczyńska przyjmuje w sobote bo mam naprawdę poważny problem i muszę jutro iść do ginekologa? prosze o szybką odp.

Gość gość
Nie, ona nie przyjmuje w sobotę. Mało tego - w tym tyg jest na urlopie, wiem, bo sama idę do niej dopiero 18go :P Ale mogę polecić ci inną gin, wiem, że przyjmuje w soboty, u siebie w domu ma gabinet (kiedyś byłam u niej awaryjnie, starsza babka, fajna i konkretna, ma u siebie usg, wizyta chyba 100zł kosztowała). Przyjmuje na Świerkowej 13 (niedaleko parku Julianowskiego), nazywa się Aleksandra Nowak-Skowrońska.

Gość gość
ja jak byłam w wieku 18stu lat u lekarza i się okazało że jestem dziewica to lekarz na mnie jak na kosmitkę patrzył :) także się nie przejmuj ich to nie interesuje

Gość gość
Na pewno nie polecam dr Karowicz Bilińskiej.

Gość gość
dr Wojciech Wiliński - prowadzę u niego ciąże, ale myślę że równie dobry jest jeśli chodzi o profilaktyczne wizyty, dobór antykoncepcji

Gość gość
A co z p.Karowicz bilinska jest nie tak? Pytam z ciekawosci bo mam wizyte wyznaczona u niej :/

Gość gość
Ja polecam dr Małgorzatę Jędrzejczyk i klinikę http://www.one-med.pl/ . Jest świetna i w ogole nie stresuje sie wizytami u ginekologa chodząc do niej.

Gość gość
Czy znacia aktualną cenę wizyty u dr Amico ? Chciała bym się do niej zapisać pierwszy raz.

Gość gość
Leszek Gottwald. Teraz przyjmuje w Salve. Nigdy wiecej nie pojde do kobiety. Faceci sa lepszymi ginekologami.