Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j.lopezzzzz1

KARIERA, DOBRA PRACA....MAM RACJE?

Polecane posty

Gość j.lopezzzzz1

dobra prace i kariere robia w 99% ci ktorzy maja farta/znajomosci, wyksztalcony czlowiek ale pechowiec nie ma szans na dobra prace. wiem to z doswiadczenia- mamy z bratem podobne wyksztalcenie, jestesmy na takim samym poziomie atrakcyjnosci fizycznej:)- on zarabia 5.000 ja 2.000. on po prostu mial szczescie czego mi zabraklo.

Gość 1 i 2
tak to prawda. bez szczescia ani rusz;( a szkoda bo marnuje sie tyle talentów ustepujac miejca urodzonym pod szczesliwa gwiazda beztalenciom

Gość j.lopezzzzz1
up

Gość Naoom
kobiety z natury zarabiają mniej od mężczyzn będąc na tym samym stanowisku :O

Gość j.lopezzzzz1
no ja wiem ze kobiety zarabiaja mniej od facetow, ale to jest roznica 500-1000zl na tym samym stanowisku. nie mamnic do brata ale nie jest ode mnie w niczym lepszy a zarabia ponad 2razy tyle co ja. bo mial szczescie

Gość j.lopezzzzz1
dodam,ze spokojnie ja bym mogla zajmowac jego stanowisko-po krotkim przyuczeniu- jak wszędzie przyuczenie jest niezbedne

Gość Naoom
albo po prostu ci się wydaje że jesteście na tym samym poziomie a tak naprawdę brat jest lepszy do tego może mieć więcej obowiąsków niż ty albo zupełnie inne

Gość Naoom
a skąd wież że brat nie dostaje premii za dodatkowe usługi dla szefa rozumiesz może jego szef szczególnie go lubi

Gość slodkawisnia - znowu pijana
no niestety kobiety zarabiaja mniej na tych samych stanowiskach (1) a poza tym trzeba miec szczescie i determinacje, zeby b. dobrze zarabia c(2)..

Gość j.lopezzzzz1
o jejku pisze jaka jest prawda. na prawde nie jest w niczym lepszy. no jest- ma lepszy samochod, drozsze gadzety- bo go stac a mnie nie- w tym jest lepszy

Gość j.lopezzzzz1
oczywiscie dostaje premie, brat zarabial mniej wiecej tyle co ja bedac asystentem kierownika, ta osoba odeszla z pracy i brat stal sie kierownikiem-w nie cały rok, mial szczescie i koniec.

Gość Naoom
albo zrobił loda kierownikowi :D pewnie truskawkowego