Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość fffsaafaf

BARDZO DUŻO JEM! CZY KTOŚ TEŻ TAK MA ?

Polecane posty

Gość fffsaafaf

Jestem kobietą, mam 167cm wzrostu, ważę ok. 51kg i bardzo dużo jem. Nastraszono mnie, że mój apetyt to wynik jakieś choroby, bo jestem szczupła, a jem porcje prawie jak facet. Zrobiłam wszystkie badania, wyniki są ok. Tyle, że ja już niemal bankrutuje na tym żarciu :o . Dzisiaj zjadłam: talerz musli z kefirem, 2 kromki chleba + 2 spore łyżki sałatki warzywnej, ciastko z serem kozim na cieście francuskim, pół opakowania (!) makaronu pełnoziarnistego spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym ( bakłażan, cebula, suszone pomidory, koperek itd ) posypane startym żółtym serem. W międzyczasie jakieś jabłko, banan. Wypiłam też ok. 0,5L czerwonego, półwytrawnego wina. Piję wodę mineralną. Podejrzewam, że jak będę się kładła spać - za jakieś 2godz to będę już głodna. :o Nie jem mięsa, staram się ograniczać słodycze i zastępować je suszonymi owocami, ale nie zawsze mi to wychodzi. I to wcale nie jest rekord, jak się spotkam ze znajomymi w knajpie to potrafię sama zjeść - CAŁĄ PIZZE :o . Czy ktoś też się obżera ? :o

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować