Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoom1

Czy to dobra taktyka na podryw?

Polecane posty

Gość Zoom1

ostanio byłem z kumplami na dyskotece, siedzielismy, gadalismy i pilismy driny, zauwazylismy sie ze jedna dziewczyna sie nam przygląda, Podszedłem do niej i kulturalnie zaopytałem czy zatańczy, ona sie zgodziła, pobawaismy sie chwile razem, porozmawialismy, ona wkońcu mi podziękowałą za taniec i usiadła, później ciągle sie na mnie patrzyłą i uśmiechała, kiedy na chwile zostałem sam podeszła do mnie i zagadała, z doświadczenia wiem że raczej sie jej spodobałem skoro sama zrobiła taki krok. Później chciałęm pokazać ze nie jestem takim typowym podrywaczem i po prostu dobrze bawiłem ze znajomymi nie zwracają specjlanej uwagi na nią. czasami kiedy na nią zerkałęm widziałem że sie patrzy, uśmiechała sie do mnie itp, wtedy odwzejamniałem jej tym samym, puszczałęm oczko itp... ale już więcej nie prosiłem jej do tańca. Nie chciałem wyjsć na takiego napalonego...Za dwa tygodnie ona znów tam bedzie, jak myślicie czy ta taktyka podziała?

Gość ivo7er
myślę, że nie. olałeś ją totalnie po pierwszym tańcu, tak jakbyś się nią zabawił. następnym razem pokaż choć troszeczkę, że Ci zależy.

Gość tarantylka 5437098
no przecież olałeś dziewczynę, ile ty masz lat, 13? teraz ona powinna olać ciebie, matko co za pokolenie debilne

Gość Zoom1
ale nie oleje bo jetsem piękny i robie to co chce ! a dupy na to lecą