Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja też!

Facet, który nie potrafi nic w domu zrobić to nie facet !!!

Polecane posty

To bylo takie cos co odchodzilo od glownej rury i zbiornika z kupami;) Bo to byl taki stary angielski dom i tam sie cos zatkalo, zrobilo sie takie bajorko z tymi roznymi rzeczami i trzeba najpierw bylo to bajorko wiadrami oproznic, a pozniej odetkac takim wezem. Ogolnie bylem caly w gownie, ale za to dostalem nagrode 6 sciopak piwa australiskiego Fosters od siostry mojej ex. Poczulem sie wtedy jak prawdziwy facet. Wspomnienia bezcenne.

Gość tlr
Ja korzystalem, z pomocy fachowców, przez ostatnie 3 lata tylko do: - szlifowania nowo ułożonego parkietu. - położenia płytek + obudowania wanny - pierwszego gwarancyjnego serwisu kotła - serwisowania okresowego jednego z aut w ASO - no przyznam meble do salonu mi wniesli i wyregulowali ale to w cenie było Reszta to banały...

Gość tlr
Ja korzystalem, z pomocy fachowców, przez ostatnie 3 lata tylko do: - szlifowania nowo ułożonego parkietu. - położenia płytek + obudowania wanny - pierwszego gwarancyjnego serwisu kotła - serwisowania okresowego jednego z aut w ASO - no przyznam meble do salonu mi wniesli i wyregulowali ale to w cenie było Reszta to banały...

Gość tlr
Forum dostaje czkawki..

No zabawa calkiem klawa, oprocz 2 lasek stojacych nad glowa, prawiacych "madre" rady i durnego cocker spaniela, ktory na mnie skakal;)

Gość bombardier brygady kryzys
1-Umiem gotować,prac,sprzątać,prasować,sam zrobię zakupy. 2-Mam prawko i samochód 3-Umiem w domu naprawić dużo rzeczy. 4-Jestem wierny,spontaniczny jak trzeba romantyczny. 5-Mimo to jestem singlem

1-Umiem gotować,prac,sprzątać,prasować,sam zrobię zakupy. 2-Mam prawko i samochód 3-Umiem w domu naprawić dużo rzeczy. 4-Jestem wierny,spontaniczny jak trzeba romantyczny. 5-Mimo to jestem singlem

Jaja tez mam i swoje zdanie:)

To wykresl nr 1. Jest duza grupa kobiet, ktora nie lubi jak facet robi te rzeczy, bo wtedy czuja sie niepotrzebne facetowi. Tego rodzaju kobiety wola zyc w przekonaniu, ze ich facet "nie przezylby bez nich miesiaca".

woman o moich wadach możemy porozmawiać na twoim @:)

Womn o moich wadach możemy porozmawiać na Twoim @:)

Gość IMO12391
Krwawy Edward "Może po prostu nie masz jaj ?" ­ Edzia - to pożycz mu swoje...ups! Przecież Ty też nie masz. Wszakże posiadasz jedynie jajniki. :classic_cool:

14:59 [zgłoś do usunięcia]IMO12391 Krwawy Edward "Może po prostu nie masz jaj ?" Edzia - to pożycz mu swoje...ups! Przecież Ty też nie masz. Wszakże posiadasz jedynie jajniki. X Mam ;) spokojna głowa. Martw się o swoje jeśli je masz, bo po twoich wypowiedziach jakoś nie widać w tobie za grosz męskości :p

Nikogo nie podrywam, co Wy macie z IMO z tym podrywaniem? Toż ja tylko dyskutuję w waszym gronie. Ale jak chcecie już nic nie napiszę (foch) :P

Gość jakbyś
miał jaja to byś nie był prawikiem krasnalu 🖐️

Gość jakbyś
miał jaja to byś nie był prawikiem krasnalu 🖐️

Gość ja też !
nom, IMO jakbyś ty miał jaja to byś prawikiem nie był :D

Gość kamil jgora
ten pkt. 1 cię pogrąża. Facet może być nieśmiały, ale najbardziej kobieta nienawidzi jak sprząta w domu, zmywa i gotuje

Gość kamil jgora
ten pkt. 1 cię pogrąża. Facet może być nieśmiały, ale najbardziej kobieta nienawidzi jak sprząta w domu, zmywa i gotuje

Gość kamil jgora

Najgorsze w tym wszytkim jest to że nawet jak facet jest złota ręka i potrafi coś naprawić to kobieta mu wytknie że nie zrobił tego jak profesjonalista - nie mylić z fachowce - i zawsze jak coś zrobi to ona jest przekonana że ktoś inny zrobi to lepiej albo idealnie - a czasami po prostu się nie da - trenuje to co weekend i czasami mnie to przerasta :(

Gość kamil jgora

odnosnie 1 pkt,to ze umiem nie znaczy iz lubie:)