Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdjetyy

czy zus moze mi nie przedluzyc renty jesli moj stan zdrowia jest ciagle taki sam

Polecane posty

Gość fdjetyy

tak sie zastanawiam bo jade na komisje skonczyla mi sie wlasnie renta ktora mialam 7 lat a stan mojego zdrowia jest taki sam jak 7 lat temu.

Gość fdjetyy
up

Gość nie chce mi sie logowaccc
a to juz zalezy od ich widzimisie moj syn mial astme a pozniej ,na kolejnej komisji go uzdrowili

Gość kedd
zus wszystko może, na pewno zrobia wszystko, aby Cię uzdrowic i wysłać z orzeczeniem zdolna do pracy:)

Gość Zakład Uzdrowień Samoistnych
Pewnie że może, moje świadczenie nie zostało przedłużone pomimo pogorszenia się stanu zdrowia. Choroba podstawowa, a właściwie uszkodzenia przez nią spowodowane nigdy się nie cofną a dodatkowo w między czasie stan mojego zdrowia pogorszył się z powodu rozwoju schorzeń współistniejących. Pozdrawiam i ludzkich lekarzy na komisji życzę :)

Gość Zakład Uzdrowień Samoistnych
Pewnie że może, moje świadczenie nie zostało przedłużone pomimo pogorszenia się stanu zdrowia. Choroba podstawowa, a właściwie uszkodzenia przez nią spowodowane nigdy się nie cofną a dodatkowo w między czasie stan mojego zdrowia pogorszył się z powodu rozwoju schorzeń współistniejących. Pozdrawiam i ludzkich lekarzy na komisji życzę :)