Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NADZIEJA PRZYCHODZI OSTATNIA

MAM OKAZJE ZAMIESZKAC NA MAURITIUSIE-NIE WIEM CZY SIE ZDECYDOWAC!

Polecane posty

Sprawa wyglada nastepujaco: Jestem po UJ w Polsce ale ze wzgledu na kocie zarobki wyemigrowalam do UK. Niestety, robie to co wiekszosc Polakow- kelnerstwo itp. Poznalam chlopaka z Mauritiusa, bylismy razem ,ale potem musial wyjechac. Caly czas mi pisze, dzwoni codziennie, wiem ,ze mnie kocha, bo niejednokrotnie to udowodnil. Gotuje, sprzata itd.Ma swoj biznes, kaske... A co ze mna? no coz, nie lubie zimna, bierze mnie deprecha a tam-slonce! Tylko nie moglabym sie chyba tam zrealizowac zawodowo. Boje sie ryzykowac,ale jednoczesnie wiem, ze to rajska wyspa z owocami nad glowa, warzywami, ale biedna. CO WY BYSCIE ZROBILI???

Gość nie chce mi sie logowaccc
a co do niego czujesz? ja tez teraz wybieram miedzy kims kto zaczal popijqac ale jes dobrym czlowiekiem,ktory uratowal setki ludzi nie patrzac,ze sam ryzykuje pojdzie w ogien,prosto,bez niczego jesli wie ze tam ktos jest niezbyt wylewny w slowach ale zawsze moznaa na niego liczyc ma pasje i wszystkiego dorobil sie sam fizycznie wszystko zrobi,naprawi drugi-nie pijembardziej wywazony,czyta ksiazki-to jego pasja,nie ma auta,mieszkania,zaypuje mnie prezentami,taki misiek pysiek,slodziasny

ON mnie kocha ,ale ja nie mogla msie przelamac bo bylam bez roboty i, mieszkalam z nim, on niejako mnie utyrzymywal i nie chcialam w sumie go kochac, bo nie chcialam mowic KOCHAM jak nic nie czulam. Ale mysle, ze jednak cos do niego czuje.Nie jest to uczucie jak kiedys kiedy bylam zakochana i bylam pewna, ze KOCHAM. teraz to jest takie bardziej INNE. Dla mojego zdrowia byloby lepiej mieszkac w takim klimacie, bo mam problem z zatokami. W lato pojade na 2 miesiace, bo zaprasza mnie, pokryje wszystkie koszty, wiec sama zobacze, jakie to zycie tam jest.

Gość a gdzie to jest
????

na Mauritiusie i rak ryba? :D same zalety...........sprzyjający klimat, kasa, uwielbienie ze strony faceta wada tylko jedna wakacje wiecznie nie trwają, nawet w tropikach trzeba zejść z drzewa jak się na nim banany wyprostują :D:D:D

Gość ffaaja
Na Mauritiusie ( czyli na Seszelach krótko mówiąc) można jak najbardziej wyżyć - z turystyki zyje sie tam całkiem nieźle. Jeśli jestes kelnerką, masz jakies doświadczenie w hotelarstwie itp. to spokojnie dostaniesz prace w hotelu, których tam pełno. ja bym sie sekundy nie wahała. Ani nawet ułamka sekundy....

seszele i mauritius sa tak samo blisko siebie jak moskwa i londyn;/ matko - jak mozna nie miec tak podtswowej wiedzy;///

Gość szmatlawcu
dla mnie jestes zwykla prostytuta ,skoro Cie facet utrzymywal ,a ty nie bylas pewna uczuc ,kochasz jego kase!

Gość szmatlawcu
dla mnie jestes zwykla prostytuta ,skoro Cie facet utrzymywal ,a ty nie bylas pewna uczuc ,kochasz jego kase ,pewnie dawalas d za talerz zupy

Gość mimijjj
Pojedz, piekne miejsce,slonce , blekitne niebo, ocean, mili ludzie,mnostwo turystow. Latwo byc szczesliwym w pieknym otoczeniu. Jesli chlopak dobrze Cie traktuje, jest spokojny, i cos do niego czujesz, daj wam szanse.J

oj dziecinko,dziecinko przestań śnić .Nikt o zdrowych zmysłach takich pytań na kafe nie zadaje.Dziękje do widzenia

Utrzymywal przez 2 miesiace, bo bylam w szpitalu i stracilam prace przez to. Mieszkalismy razem. Nie moglam wtedy powiedziec ,ze kocham jak bylam zalezna itd.Ale wiem ,ze on mnie kocha. Polece na Mauritius w lato na 2 miechy i zobaczymy jak tam zycie wyglada. Ja chce tam pracowac, to nie ze pojade i nic nie bede robila. Nie wyobrazam sobie sytuacji ,ze bede sie lenic:) to nie moj styl zycia.

Gość gość
Bylam na Mauritiusie i bardzo mi sie tam podobalo.Spedzilam tam 2 miesiace.Jestem w zwiazku malzenskim od 8 lat z Maurytyjczykiem.Pisz jesli chcesz

Gość Anuszkahh
Witam mam takie pytanie chcemy się z mężem i dzieckiem przeprowadzić na te rajskie wyspy i chodzi o to jak wygląda tam wynajęcie jakiegoś mieszkania jakie są ceny miesięczne itd czy ktoś mógłby napisać jakieś informacje . Dziękuję

Gość gość
Mojej kolezanki mama wyszla za maz za mauritiusa. Sa razem juz dlugie lata. Ja tez kiedyś lubilam jednego, ale nie przedłużyli mu wizy w anglii wiec wrocil do siebie. Wyjedz na pare miesiecy, zobaczysz Moj chlopak jest wlochem ale ma dom w argentynie. Jak kiedyś bedzie chcial wyjechać, nie bede sie długo zastanawiac. Angielska pogoda na prawdę przytlacza

Gość gośćori
Jedz na miesiac i przekonaj sie sama. Ja tu teraz jestem. Nie jest tak jak myslisz.Jest bieda. Jak masz kase to mozna zyc. Raj wyglada inaczej ,brod nielad i prymitywizm jest . Po paru miesiacach masz dosyc wyspy.A ...angielski albo francuski musisz znac

Gość kamikadze

jak to się skończyło?

strata czasu, czy udało się?

internet jest pełen pytających...