Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dooooonciaaaaaaaa

Facet mnie zaniedbuje .... pomocy :(

Polecane posty

Gość dooooonciaaaaaaaa

Facet mnie zaniedbuje.Juz nie wiem co robic,nie chce sie czepiac,ale to naprawde boli.Jestesmy ze soba krotko,bo 2 miesiace,wiec nadal powinna byc ta fascynacja,to bieganie za druga osoba.I tak bylo,owszem.Ale na poczatku.Teraz mam wrazenie,ze poszlam na drugi tor.Widujemy sie raptem 2 razy w tygodniu ze wzgledu na jego prace (pracuje od 6 do 18),poza tym mieszka 20 km ode mnie.Chociaz,na poczatku to nie bylo problemem (kiedy mnie zdobywal,kiedy mielismy swoje poczatki).Potrafil widywac sie 3-4 razy w tygodniu,nawet wtedy,kiedy byl zmeczony po pracy.Ba!Zloscil sie jak mu nie odpisywalam na smsy,a co on robi?Odpisuje po 4 godzinach ,bo co wroci z pracy ,to idzie grac w te swoje rgy (facet 28 letni).Ja rozumiem,ze kazdemu nalezy sie odpoczynek,relaks,ale dlaczego moim kosztem?Nie widujemy sie codziennie,gdy jest w pracy to kontakt rowniez ograniczony..Mam wrazenie,ze mi bardziej zalezy niz jemu :( A kiedys bylo inaczej .. Ostatnio zazartowal,ze musi dac mi czas na zatesknienie,ale prawda jest taka,ze ja za nim tesknie juz po jego wyjsciu do domu.To jest milosc.Potrzebuje jego obecnosci,zainteresowania,uwagi,czasu...Duzo nie wymagam.Dzisiaj mialam dola,bo pozarlam sie z bratem,dzwonilam-nie odebral.Napisalam esa-nie odpisal.Chcialam po prostu go uslyszec,wyzalic sie .. to odpisal mi po 5 godzinach :( gral sobie w gre z bratem ... Milosc trzeba pielegnowac,dbac o nia .. czy ja duzo wymagam :( ?Chce czuc,ze jest,ze teskni,mysli o mnie ... Odpoczywac to sobie moze od pracy,ale nie ode mnie .. Prace skonczyl o 14,pracuje w mojej miejscowosci,mogl przyjechac do mnie ..Nie zrobil tego :(

Gość dlugo...dlugo...razem
Ile masz lat? 15? Ja jestem ze swoją już 11 lat i nadal za nią "latam". Pewnie nie ma już tych "motylków" ale jest dojrzała miłość o którą trzeba dbać każdego dnia. Kobiety, które są kochane i zapopiekowane potrafią się odwdzięczyć. :) Jeśli piszesz, że jesteście 2 miesiące i.... przemyśl to poważnie

Gość stara_kurew
a ty go nie?

Gość dooooonciaaaaaaaa
Ja mam lat 25 i jeden powazny zwiazek za soba.Jednak milosc byla tylko z mojej strony,eks chlopak bardzo mnie skrzywdzil,moj obecny o tym wie.I robi to samo - zaniedbuje mnie.Ja potrzebuje uwagi,zainteresowania.O milosc trzeba dbac,czy to jest sie ze soba 2 miesiace,czy 2 lata,20 ... Po prostu mnie od siebie odrzuca,odpycha takim zachowaniem.Albo np.taka sytuacja - mial gosci,sasiad z sasiadka.Nie odpisywal na smsa 5 godzin,bo ''mial gosci''.A ja to co?Nie interesuje go co u mnie?Co sie ze mna dzieje?Czy wszystko ok?Przyszli goscie i ja juz poszlam w odstawke.Fajnie,ze ja tak nie potrafie w stosunku do niego i czy mam gosci czy nie,to zawsze o nim mysle,odzywam sie do niego,zeby nie czul sie zaniedbany ...

Gość Heniu
Facet około 30 ma swoje nawyki, nie będzie też skakał jak 20-latek. Po pracy musi się odprężyć, ale co jakiś czas w ramionach dziewczyny też jest fajnie. Walcz lub odejdź. Moim zdaniem masz u niego niski priorytet, nie fascynujesz go, jesteś na zasadzie "jesteś to dobrze, ale i bez ciebie będzie fajnie". Nie zawróciłaś mu w głowie, to pewne.

Gość dooooonciaaaaaaaa
Wlasnie on potrafi duzo mowic,ale malo robi :( Kiedy sie widzimy,to wtedy sie tuli,caluje ... duzo mowi .. Ale gdy juz sie nie widzimy,to juz tak sie nie stara.Wtedy rzadko odpisuje na esy ( rozumiem ,gdy jest w pracy,ale gdy wraca to do domu,to powinien miec czas dla mnie,gdy o mnie zabiegal to kontakt od rana do wieczora,jakos wtedy nie mial z tym problemu ).To wyglada tak - widzi sie ze mna,swoje zrobi i pozniej przerwa.A przeciez skoro sie nie widzimy to tym bardziej musimy jakos utrzymac kontakt,chociazby smsy,czy rozmowy tel. .. Rozumiem - odpoczynek po pracy,czyli sobie zagra w gierke.Ale dlaczego zaniedbuje mnie?Dlaczego zaniedbuje mnie,gdy ma gosci?Tak ciezko odezwac sie?Telefonu nie nosi przy sobie,a gdyby cos mi sie stalo,gdybym go bardzo potrzebowala?Nawet by o tym nie wiedzial ...

Gość ja to widzę inaczej
Znacie się krótko, on Cię poznał ale wcale nie ma zamiaru kontynuować tej znajomości i powoli wycofuje się. To normalne, nie zawsze ktoś nam pasuje, nie ma nic przeciwko Tobie, ale motylki w brzuchu masz tylko Ty, on nie zaangażował się, nie zależy mu na związku z Tobą.

Gość wujekujek
pobzykał, pobzykał, i odlatuje

Gość gość
a co powiecie na to jak tak sie dzieje po 7 miesiacach ?? Jak sie widujemy jest ok fajnie, jak tak to nie.. przdwczoraj poszedl do kumpli, napisalam smsa o 19 ...a on o 22 mi odpisuje..jaky nigdy nic, nie obchodzi go co u mnie, ostatnio malo mi tez mowi o sobie......

Gość gość
Ja mysle, ze juz Cie zdobyl i mu odpowiada taka czestotliwosc spotkan - bo ma swoje zycie. Ty pewnie siedzisz na bezrobociu i wymyslasz. Tez tak mialam - ja bezrobotna a on pracowal cale dnie i wystarczylo mu sie spotkac raz na tydzien. ;) Nie oznacza to braku uczucia.

Gość gość
To bzykacie się od miesiąca czy od dwóch?

Gość gość
będzie jeszcze gorzej:(