Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opowiedzmi

historie paranormalne

Polecane posty

Gość opowiedzmi

juz prawie pierwsza. atmosfera nocy. kto zna ciekawa opowiesc paranormna uwaga prawdziwa. opowiem swoja. mieszkamy w malym miasreczku, starsi ludzie mowia ze okolica porosmieta wysoka trawa jest tajemnicza. ludzie czesto widywali biala jaskrawa postac w nocy. jechalismy z wtedy jeszcze narzeczonym autem i zobaczylismy jaskrawo biala postac z kosa na trawie, byla juz noc a on az jarzyl, zawrocilismh ale juz go nie bylo.

Gość czyjestemnormalny
ja niestety nie znam ale chetnie poczytam

Gość Liza@22
Ja często tak mam ,że wychodzę z różnych pomieszczeń gaszę światło ,przychodzę za chwilę a ono nadal się świeci ://

I to już wszystko? Ja mam fotkę na której jest dziwna postać :O Historia też by się znalazła a nawet dwie ale nie chce mi się pisać tyle.

Gość do liza
To się nazywa skleroza :P

Gość gón
A to z kosą to w jakiej porze roku było?

Gość hie hy hu
We żniwa to było, panie :P Dawaj fotkę, nie bądz szczypa- msalice

Gość gón
W sumie jak była wysoka trawa to pewnie lato. KOleś założył kamizelke oblaskową i poszedł skosić bo rano miał przyjechać kombajn i coby trawy ze zbożem nie mieszać to wstał ubrał się i machnął pare razy kosiskiem przy zjeździe z drogi na pole. A ta zara o dziwnych postaciach:P

Nie widzę sensu dodawania zdjęcia- obiegło już kilka portali i każdy twierdził, że to fotomontaż. Tu pewnie byłoby tak samo.

Gość kobita_poradniowa
czy nikt z was nie zauwazyl godziny o ktorej autor napisal topik'????? przeciez dzis jest 9 stycznia okolo 22.18, a on napisal to 9 stycznia o 00.37, to jakies jaja sa.....

kobita_poradniowa tu się czasami coś tak psuje ale skąd autor/ka wiedział/a że jak będzie pisać post to akurat tak sie ustawi to nie wiem. Być może któryś z modów sobie jaja robi.

po prostu napisał to dzisiaj w nocy...nie teraz, tylko w nocy 9 stycznia :D

Gość kobita_poradniowa
nie ma mozliwosci uchwycenia ducha cz ypostaci paranormalnych na zdjeciach, sa to postacie niewidoczne, pokazuja sie tylko wybranym, i tylko ci wybrani w tym czasie i w tym miejscu moga ich ujzec. Ja napisze b.krotko swoja historie, i niech ci racjonalisci sprobuja sobie to wytlumaczyc na swoje, watpie ze sie uda :) Opiekowalam sie kiedys dziadkiem, byl normlany, mily, zdrowy, potrzebowal pomocy do gotowania, sprzatania.Ktoregos wieczoru, polozyl sie spac i zaczal z kims gadac, ja zeszlam do niego zeby sie zapytac z kim gada, w gacie o malo nie narobilam!!!!bo dom duzy, my sami. Nagle zaczal krzyczec zeby ta postac nie uciakala, ze ja jestem mila ze nic jej nie zrobie, myslalam ze umre ze strachu, zaczal krzyczec imie kobiety, poszlam spowrotem do gory, polozylam sie pod koldre i pol nocy nie spalam!!! Na drugi dzien zapytalam jego corki kim jest ta kobieta o tym imieniu, czy kogos takiego zna, a ona mi mowi ze to jego zmarla siostra , i pyta zdziwiona skad ja to wiem.....do dzis mam gesia skorke, a bylo to okolo 11-15 lat temu, juz nie pamietam dokladnie.2 tyg pozniej zmarl.Wydaje mi sie ze przyszla po niego.

Gość kobita_poradniowa
hehehe, ale wkret, spoko, no tak, napisal w nocy :D

Więc kim jest postać na zdjęciu? Jest jeszcze drugie zdjęcie robione tego samego dnia i też jest na nim postać (a raczej sama głowa :O) fotki mają ponad 40 lat i nikt tego wcześniej nie zauważył i nikt nie wie kto to mógł być. Co do historii to nawet uwierzę.

Gość niemrawooo
a ja przedstawię taka historię i nie wiem czy przypadek czy rzeczywiście coś znaczy :D mianowicie, którejś nocy przyśnił mi się sąsiad zza ściany, który nigdy wczesniej mi sie nie śnił. w tym śnie po prostu przeszedł sobie w tle. Wiem, że widziałam drzwi i jego jak przez nie przechdzi. Gdy rano wstałam zobaczyłam za oknem policję, okazało sie, że sąsiad tej nocy popełnił samobójstwo...powiesił sie...

Gość kobita_poradniowa
niemrawo, no to czad :( ja bym sie wyprowadzila jak najszybciej bym mogla, na 100%!!!!!!!!!!!!BOszeeeee Odnosnie zdjecia....gdyby to bylo moje zdjecie i wiem dokladnie co sie wtedy dzialo, kto byl, gdzie to bylo, a stala by jakas postac gdzie w tle to bym sie wystraszyla, a to zdjecie to nie wiadomo czyje, kto robil, kto tam byl, moze ciotka , moze kolezanka, sasiadka, nie wiem, nic o tym zdjeciu nie wiemy

Wyjaśniam: na zdjęciu jest mój wujek i jego matka (zmarła 2 lata temu w wielkanoc). Zdjęcie prawdopodobnie robił jakiś fotograf. Ogólnie było tam więcej osób (chociażby moja babcia, siostra wuja, już wtedy 20- letnia lub lepiej, i nikt z nich nie wie kto tam mógł być. Zarówno babcia moja jak i ciotka którym to pokazywałam twierdziły, że nikogo takiego nie znają. Na drugim zdjęciu nie powiedziałabyś, że ktoś mógł faktycznie być bo była sama głowa, tak jakby zaglądająca przez ramię matki wuja, a gdzie reszta ciała??

Gość ona i on niebo i grom
lubie czytac takie rzeczy :D

Gość ona i on niebo i grom
msalice to daj ta druga fotke. chetnie zobacze. poczytaj w necie, czesto zdarzalo sie ze na zdjeciach uwieczniano zdjecia duchow np zmarlych czlonkow rodziny...

Gość kobita_poradniowa
skoro juz wierzyc ze duchy mozna uwiecznic na zdjeciach to moze jakis wisielec????? moze tam sie ktos powiesil kiedys?bo jakas ta twarz taka bez wyrazu, jak zmarla, wiotka taka

Gość cvvgrtr99
Do postu O to jest nawet interesujące.Zapraszam do dyskusji.

Gość Paranormalnewchoy
:classic_cool: Motzne c' nie???:classic_cool:

Gość kobita_poradniowa
ta z ta rozowa pelerynka :D no odbilo czlowiekowi, straszna twarz :( ale ludzie pisza w komentarzach ze jest niegrozna, nie ma sie czego bac, wielu jest takich szalonych ludzi

Ja zawsze wierzyłam ale wiedziałam, że większość to ściema. Drugie zdj mogę dać ewentualnie jutro bo nie mam akurat skana a oddałam babci bo jak było u mnie to spać nie mogłam przez to. Może i wisielec nie wiem,dobrze że to było tak dawno bo jak bym zobaczyła coś takiego na swoim zdjęciu to bym chyba na zawał zeszła :O już nic nie piszę bo widzę, że niektórzy mają ubaw :(

Gość unicorn_
nic nie rozumiemz tej opowieści autora - była ta postać czy jej nie było ? skąd się wrócili, że jej już nie było? skoro ją widzieli, to czemu nie podeszli bliżej aby przyjżeć się co to się tak świeci (może ktoś tam zgubił komórkę i dzwonił aby ją znaleźć, a potem przestał dzwonić i komórka zgasła - jedna z setek wyjaśnień:) )