Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 opowiedzmi

historie paranormalne

Polecane posty

Go艣膰 opowiedzmi

juz prawie pierwsza. atmosfera nocy. kto zna ciekawa opowiesc paranormna uwaga prawdziwa. opowiem swoja. mieszkamy w malym miasreczku, starsi ludzie mowia ze okolica porosmieta wysoka trawa jest tajemnicza. ludzie czesto widywali biala jaskrawa postac w nocy. jechalismy z wtedy jeszcze narzeczonym autem i zobaczylismy jaskrawo biala postac z kosa na trawie, byla juz noc a on az jarzyl, zawrocilismh ale juz go nie bylo.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czyjestemnormalny
ja niestety nie znam ale chetnie poczytam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liza@22
Ja cz臋sto tak mam ,偶e wychodz臋 z r贸偶nych pomieszcze艅 gasz臋 艣wiat艂o ,przychodz臋 za chwil臋 a ono nadal si臋 艣wieci ://

Udost臋pnij ten post

I to ju偶 wszystko? Ja mam fotk臋 na kt贸rej jest dziwna posta膰 :O Historia te偶 by si臋 znalaz艂a a nawet dwie ale nie chce mi si臋 pisa膰 tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do liza
To si臋 nazywa skleroza :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g贸n
A to z kos膮 to w jakiej porze roku by艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hie hy hu
We 偶niwa to by艂o, panie :P Dawaj fotk臋, nie b膮dz szczypa- msalice

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g贸n
W sumie jak by艂a wysoka trawa to pewnie lato. KOle艣 za艂o偶y艂 kamizelke oblaskow膮 i poszed艂 skosi膰 bo rano mia艂 przyjecha膰 kombajn i coby trawy ze zbo偶em nie miesza膰 to wsta艂 ubra艂 si臋 i machn膮艂 pare razy kosiskiem przy zje藕dzie z drogi na pole. A ta zara o dziwnych postaciach:P

Udost臋pnij ten post

Nie widz臋 sensu dodawania zdj臋cia- obieg艂o ju偶 kilka portali i ka偶dy twierdzi艂, 偶e to fotomonta偶. Tu pewnie by艂oby tak samo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobita_poradniowa
czy nikt z was nie zauwazyl godziny o ktorej autor napisal topik'????? przeciez dzis jest 9 stycznia okolo 22.18, a on napisal to 9 stycznia o 00.37, to jakies jaja sa.....

Udost臋pnij ten post

kobita_poradniowa tu si臋 czasami co艣 tak psuje ale sk膮d autor/ka wiedzia艂/a 偶e jak b臋dzie pisa膰 post to akurat tak sie ustawi to nie wiem. By膰 mo偶e kt贸ry艣 z mod贸w sobie jaja robi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobita_poradniowa
nie ma mozliwosci uchwycenia ducha cz ypostaci paranormalnych na zdjeciach, sa to postacie niewidoczne, pokazuja sie tylko wybranym, i tylko ci wybrani w tym czasie i w tym miejscu moga ich ujzec. Ja napisze b.krotko swoja historie, i niech ci racjonalisci sprobuja sobie to wytlumaczyc na swoje, watpie ze sie uda :) Opiekowalam sie kiedys dziadkiem, byl normlany, mily, zdrowy, potrzebowal pomocy do gotowania, sprzatania.Ktoregos wieczoru, polozyl sie spac i zaczal z kims gadac, ja zeszlam do niego zeby sie zapytac z kim gada, w gacie o malo nie narobilam!!!!bo dom duzy, my sami. Nagle zaczal krzyczec zeby ta postac nie uciakala, ze ja jestem mila ze nic jej nie zrobie, myslalam ze umre ze strachu, zaczal krzyczec imie kobiety, poszlam spowrotem do gory, polozylam sie pod koldre i pol nocy nie spalam!!! Na drugi dzien zapytalam jego corki kim jest ta kobieta o tym imieniu, czy kogos takiego zna, a ona mi mowi ze to jego zmarla siostra , i pyta zdziwiona skad ja to wiem.....do dzis mam gesia skorke, a bylo to okolo 11-15 lat temu, juz nie pamietam dokladnie.2 tyg pozniej zmarl.Wydaje mi sie ze przyszla po niego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobita_poradniowa
hehehe, ale wkret, spoko, no tak, napisal w nocy :D

Udost臋pnij ten post

Wi臋c kim jest posta膰 na zdj臋ciu? Jest jeszcze drugie zdj臋cie robione tego samego dnia i te偶 jest na nim posta膰 (a raczej sama g艂owa :O) fotki maj膮 ponad 40 lat i nikt tego wcze艣niej nie zauwa偶y艂 i nikt nie wie kto to m贸g艂 by膰. Co do historii to nawet uwierz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niemrawooo
a ja przedstawi臋 taka histori臋 i nie wiem czy przypadek czy rzeczywi艣cie co艣 znaczy :D mianowicie, kt贸rej艣 nocy przy艣ni艂 mi si臋 s膮siad zza 艣ciany, kt贸ry nigdy wczesniej mi sie nie 艣ni艂. w tym 艣nie po prostu przeszed艂 sobie w tle. Wiem, 偶e widzia艂am drzwi i jego jak przez nie przechdzi. Gdy rano wsta艂am zobaczy艂am za oknem policj臋, okaza艂o sie, 偶e s膮siad tej nocy pope艂ni艂 samob贸jstwo...powiesi艂 sie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobita_poradniowa
niemrawo, no to czad :( ja bym sie wyprowadzila jak najszybciej bym mogla, na 100%!!!!!!!!!!!!BOszeeeee Odnosnie zdjecia....gdyby to bylo moje zdjecie i wiem dokladnie co sie wtedy dzialo, kto byl, gdzie to bylo, a stala by jakas postac gdzie w tle to bym sie wystraszyla, a to zdjecie to nie wiadomo czyje, kto robil, kto tam byl, moze ciotka , moze kolezanka, sasiadka, nie wiem, nic o tym zdjeciu nie wiemy

Udost臋pnij ten post

Wyja艣niam: na zdj臋ciu jest m贸j wujek i jego matka (zmar艂a 2 lata temu w wielkanoc). Zdj臋cie prawdopodobnie robi艂 jaki艣 fotograf. Og贸lnie by艂o tam wi臋cej os贸b (chocia偶by moja babcia, siostra wuja, ju偶 wtedy 20- letnia lub lepiej, i nikt z nich nie wie kto tam m贸g艂 by膰. Zar贸wno babcia moja jak i ciotka kt贸rym to pokazywa艂am twierdzi艂y, 偶e nikogo takiego nie znaj膮. Na drugim zdj臋ciu nie powiedzia艂aby艣, 偶e kto艣 m贸g艂 faktycznie by膰 bo by艂a sama g艂owa, tak jakby zagl膮daj膮ca przez rami臋 matki wuja, a gdzie reszta cia艂a??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona i on niebo i grom
lubie czytac takie rzeczy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona i on niebo i grom
msalice to daj ta druga fotke. chetnie zobacze. poczytaj w necie, czesto zdarzalo sie ze na zdjeciach uwieczniano zdjecia duchow np zmarlych czlonkow rodziny...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobita_poradniowa
skoro juz wierzyc ze duchy mozna uwiecznic na zdjeciach to moze jakis wisielec????? moze tam sie ktos powiesil kiedys?bo jakas ta twarz taka bez wyrazu, jak zmarla, wiotka taka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cvvgrtr99
Do postu O to jest nawet interesuj膮ce.Zapraszam do dyskusji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paranormalnewchoy
:classic_cool: Motzne c' nie???:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobita_poradniowa
ta z ta rozowa pelerynka :D no odbilo czlowiekowi, straszna twarz :( ale ludzie pisza w komentarzach ze jest niegrozna, nie ma sie czego bac, wielu jest takich szalonych ludzi

Udost臋pnij ten post

Ja zawsze wierzy艂am ale wiedzia艂am, 偶e wi臋kszo艣膰 to 艣ciema. Drugie zdj mog臋 da膰 ewentualnie jutro bo nie mam akurat skana a odda艂am babci bo jak by艂o u mnie to spa膰 nie mog艂am przez to. Mo偶e i wisielec nie wiem,dobrze 偶e to by艂o tak dawno bo jak bym zobaczy艂a co艣 takiego na swoim zdj臋ciu to bym chyba na zawa艂 zesz艂a :O ju偶 nic nie pisz臋 bo widz臋, 偶e niekt贸rzy maj膮 ubaw :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 unicorn_
nic nie rozumiemz tej opowie艣ci autora - by艂a ta posta膰 czy jej nie by艂o ? sk膮d si臋 wr贸cili, 偶e jej ju偶 nie by艂o? skoro j膮 widzieli, to czemu nie podeszli bli偶ej aby przyj偶e膰 si臋 co to si臋 tak 艣wieci (mo偶e kto艣 tam zgubi艂 kom贸rk臋 i dzwoni艂 aby j膮 znale藕膰, a potem przesta艂 dzwoni膰 i kom贸rka zgas艂a - jedna z setek wyja艣nie艅:) )

Udost臋pnij ten post