Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opowiedzmi

historie paranormalne

Polecane posty

Gość cvvgrtr99
Chmmmm no tak.:classic_cool: Ale nie zawsze pelerynka musi oznaczać iż mamy do czynienia z dobrym superbohaterem.Nie zawsze to Batman czy Superman.:classic_cool:

Gość opowiedzmi
Widzę jasne postaci po pigułach.:classic_cool:

Gość distanz
No tak...."Jasne Postaci"itd itp Często tak to odbieramy. Tymczasem nauka wyraźnie na plan pierwszy wysuwa koncepcję tzw. plazmoidów.:classic_cool:

Gość zatkałem kibel
Paranormalnie podbijam!:classic_cool:

Gość Dr Substanz
Plazmoid jako oddzielny twór plazmowy (skupisko plazmy), wytwarzany najczęściej za pomocą iniektorów plazmowych. :classic_cool:

Gość opowiedzmi
witam Was pomownie. post napisany zostal wczoraj w nocy dlatego tak z godzina wyszlo. zawrocilismt aby sprawdzic co to za postac ale jej juz nie bylo. nie to napewno nie odblaskowa kamizelka, on byl nienaturalnie wysoki, dlugie nogi mial i jarzyl caly, twarz, rece. no troche strach, tym bardziej ze kiedys sie slyszalo o tym opowiesci przez babcie itp. autem sie tam nie dalo wjechac a pieszo strach. ja sie zawsze boje ze np ktos mi stanie na drodze jak jade sama samochodem w nocy, zecto bedzie postac paranornalna lub mawet zywa ale podejrzana i bede due bala zatrzymac a przejechac go tez zle.

Gość unicorn_
ja tam się takich rzeczy nie boję, i na pewno w razie wątpliwości podszedłbym blisko, ale jakoś tak się składa, że na żadną dziwną istotę nie trafiłem :) ... taki efket daje mieszanka strachu, wyobraźnia, zniekształcenie percepcji... wtedy człowiek widzi to co siedzi w jego lękach