Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia93

Czy to już to? Proszę o porady Kochane :)

Polecane posty

Gość Nadia93

Witam Was Kochanie, mam 20 lat i o 3 dni spóźnia mi się okres a od 4 di strasznie boli mnie brzuch tyle , że zamiast okresu mam gęsty, bały śluz. Nie byłoby w tym nienormalnego, ponieważ mam nieregularne cykle, jednak od 2 tygodni ostro bolą mnie piersi, ale tak dziwnie bo po bokach (??) Czasem miewam podwyższoną temperaturę ciała a temp. mierzona w pochwie z rana to 37,3 czuje się senna, zmęczona, jestem płaczliwa i rozdrażniona. Jestem wegetarianką , która nagle zaczęła mieć ochotę na smażone potrawy! za to na czekolade nie mam w ogóle ochoty. dodam jeszcze, że z chłopakiem uprawiamy seks nom stop, także nie wiem kiedy mogło dojść do ewentualnego zapłodnienia. Zaczynamy zawsze bez, a pod koniec on zakłada prezerwatywę. Jednak pod wpływem chwili gdy zaczynami się znów kochać po godzinie on wchodzi we mnie bez gumki, zakładając ją pod koniec. to duże prawdopodobieństwo wpadnięcia jakby nie patrzeć. Jutro idę po test, ale chciałabym wysłuchać opinii doświadczonych już w tym temacie kobiet. Czy mogę być w ciąży? pozdrawiam

Musisz zrobić test:)Nikt Ci tutaj nie odpowie na to pytanie:)Test możesz zrobić już teraz,bo jesteś po terminie @,leć do apteki. Aha i po co zakładałaś drugi temat?

Gość Żanetka04
a nie lepiej dzisiaj zrobić test będziesz już wiedziała na czym stoisz , okres Ci się spóźnia ale sama zaznaczyłaś że masz nieregularne cykle .

Gość Nadia93
Dziękuję kochana za odpowiedź. zboczymy co z tego wyniknie :)

Gość Żanetka04
napisz jak Ci wyszedł test ;)

Gość Nadia93
do Żanetka04 mam nieregularne cykle to fakt, ale nigdy nie miałam takich " objawów" ten silny ból , biały śluz i ból piersi nie do wytrzymania i ogólny zły stan samopoczucia. Mogłabym spać na okrągło. I to dziwne przeczucie, że jestem w ciąży.

Gość Nadia93
do Żanetka04 mam nieregularne cykle to fakt, ale nigdy nie miałam takich " objawów" ten silny ból , biały śluz i ból piersi nie do wytrzymania i ogólny zły stan samopoczucia. Mogłabym spać na okrągło. I to dziwne przeczucie, że jestem w ciąży.

Gość Nadia93

Gość Żanetka04
ja mialam tak samo jaj Ty nieregularne cykle i prawie wszystkie objawy ciazy i ujrzałam dwie kreski. teraz jestem w 15 tyg. ciąży . A Ty chciałabyś być w ciąży ?

Gość Żanetka04
ja mialam tak samo jaj Ty nieregularne cykle i prawie wszystkie objawy ciazy i ujrzałam dwie kreski. teraz jestem w 15 tyg. ciąży . A Ty chciałabyś być w ciąży ?

Gość Nadia93
Mam 20 lat na pewno z wyboru nie chciałabym teraz zostać mamą, ale jeżeli by już było to nic się już nie zrobi,kochałabym je na pewno :) mam bardzo odpowiedzialnego chłopak, więc to też pomaga. a jak u Ciebie jest? Gratulacje i zdrowia Wam życzę :)

Gość Nadia93
Mam 20 lat na pewno z wyboru nie chciałabym teraz zostać mamą, ale jeżeli by już było to nic się już nie zrobi,kochałabym je na pewno :) mam bardzo odpowiedzialnego chłopak, więc to też pomaga. a jak u Ciebie jest? Gratulacje i zdrowia Wam życzę :)

Gość Żanetka04
ja też mam odpowiedzialnego partnera z którym się zareczylam jak się dowiedzieliśmy o dzidziusiu ;*

Gość Żanetka04
ja też mam odpowiedzialnego partnera z którym się zareczylam jak się dowiedzieliśmy o dzidziusiu ;*

Gość Żanetka04

Gość Żanetka04

Gość Żanetka04

Gość Żanetka04
ja też mam odpowiedzialnego partnera , który mi się oświadczył kiedy dowiedzieliśmy się o dzidziusiu ;)

Gość Żanetka04
ja też mam odpowiedzialnego partnera , który mi się oświadczył kiedy dowiedzieliśmy się o dzidziusiu ;)