Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzys12345

perwersie i marzenia kobiet

Polecane posty

Gość curse
androida juz podnieciłam

Gość komancz
curse piszesz głupoty i nieznasz konsekwencji tego

Gość Tulatulinka
Aldonka,ale się uśmiałam,mam 20 lat stażu więc mogę coś powiedzieć z perspektywy żony ze stażem... do tej pory seks jest super,uwielbiam to robić z moim mężem,i nie robimy tego w pidżamach czy piżamach jak kto woli.:P I nie uważam absolutnie ,że seks jest tylko dla pięknych i młodych.TRZEBA O SIEBIE DBAĆ !!! a piękna jestem w oczach mojego faceta i to się liczy(co nie znaczy ,że tylko w oczach mężą:P)

Gość łooojeeezu
znaczy co??? dalem ciala?? rownouprawniona forma oboczna/?? nie chce Mi sie sprawdzac w sumie jesli nie mam racji to sie kajam :D

Gość fajna Aldona
Nawet jak o siebie dbasz po pewnym czasie ciało się zmienia.

Gość fajna Aldona
To znaczy, ze nie mam trzydziestu czy trzydziestu kilku lat.

Gość fajna Aldona
Dokładnej liczby nie podam bo już nie do słownika, a do muzeum zostanę odesłana...

Gość Tulatulinka
tzn co? przytyłaś,czy coś innego?zacznij ćwiczyć:)

Gość fajna Aldona
Po co? Mąż też nie wygląda jak przed dwudziestu pięciu laty.

mam takie wrażenie ze jestes bez życia i wigoru (moge się mylic ) . Wiadomo z wiekiem i nie tylko (ciaza ) cialo kobiety sie zmienia , jak sie dba o siebie ,troche sportu (w tym wiecej seksu) a i akceptacja siebie .

Gość Tulatulinka
aaaaa no to inna historia,zaniedbaliście się oboje:O trzeba się wziąc za siebie ,nie szkoda wam życia ( i udanego seksu:P)?

Gość łooojeeezu
tulatu...itd jakie cwiczyc dziecko co ty opowiadasz?? masz teswoje prawie 40 moze???, albo mniej zreszta po co cwiczyc :P:P:P:P fajne dojzale cialka maja swoje zalety doskonale to wiem :) zona to prosze sie nie czepiac :).........malego misia :P:P:P:P:P

Gość fajna Aldona
Ale mąż mnie akceptuje w pełni. Tylko już nie jest to takie estetyczne. Wynika z przyzwyczajenia.

Gość fajna Aldona
Nie zaniedbaliśmy się. Nie mamy po dwadzieścia lat. Po co ludzie w naszym wieku mają udawać młodych.

Gość łooojeeezu
tulatu mylisz pojecia co ma udany seks i dobre samopoczucie wspolnego?? ze zboczeniem typu "madonny"?? sorry to juz wole jak kobieta ma cialo takie jakie ma niz to cos bo to jest zdecydowanie malo podniecajace moze i jej jest dobrze z tym, ze jest niby wciaz taka sprezysta i super ale raz, ze nie prawda, dwa, ze co jest podniecajacego w tym, ze jak klade reke na tylku to czuje "stal??" bo ona akurat wrocila z silowni gdzie zrobila milion cwiczen na miesnie tylka???

Gość Tulatulinka
łooojeezu-mów tak do mnie jeszcze"dziecko"hahaha dzięki, mówię ,że mam 20 lat stażu małżeńskiego,więć też młódką nie jestem:P

Gość mela1925
Ja kiedy tak sobie jezdze po lechtaczce to wyobrazam sobie faceta lezacego na lozku, przykutego kajdankami. Ja niewymata podchodze do niego, sciagam moje przechodzone majtki i wpycham mu je do ust. Kiedy juz wyssie wszystko z nich, a ja jestem tym widokiem mocno podniecona, tak ze az ociekam, to dopiero zaczyna sie dla mnie zabawa. Siadam a wlasciwie kucam rozkraczona nad jego ustami, i zmuszam drania do zaglebienia swojego jezyka w mojej dziurce. kaze mu wylizac moja szparke az do absolutnej czystosci. Kiedy mnie lize i zblizam sie do orgazmu, popuszczam mu troche siku do ust. To uczucie wyzwolenia moczu powoduje najczesciej mega orgazm. Czasem jak mam ochote, to w moich wizjach kaze mu otworzyc szeroko usta i karmie go slina. Najbardziej podoba mi sie ta sytuacja, kiedy on jest do tego zmuszany a nie sam tego chce. Podnieca mnie ta mysl, ze on czuje samk mojej cipki, smak mojej sliny i moczu. Chyba musze sie teraz dokonczyc wibratorkiem.

Gość fajna Aldona
Moje samopoczucie by się pogorszyło gdybym desperacko zaczęła walczyć z czasem. W życiu jest wiele przyjemności. Po co starej babie gonić młódki? Jak na swój wiek chyba się nieźle trzymam.

Gość łooojeeezu
zona ale robienie dla samopoczucias a bycie wyznawca, to jest co innego wcale nie sadze, zeby sie aldi zaniedbywala a , ze sie nie wyglupia i nie udaje 30-stki?? nabijajac kbze lokalnej silowni :) to inna sprawa obawiam sie, ze wizja jedyniue sluszna super wygladu i super kondycji miliony przebieganych km i tysiace kg wyciskanych na silowni moga raczej (wbrew pozorom) marnie wplynac na seks zwlaszcza taki wariacki, dziki, nieokielznany i nieprzewidywalny

Gość gab46
Moim marzeniem jest dokopac d!!!upe tej szmacie która ładuje się w topik Dziewczyny

Gość SDDFFDFDf
MARZY MI SIE ;:wypaiac doope z malucha fiata126p i byc doopczona do rana:-P

Gość Tulatulinka
No to ja chyba nie zostałam zrozumiana,nie mówię żebyś udawała 20 latkę,ale nie rób z siebie 70 latki,mam wrażenie ,że cała energia i uciecha z seksu z ciebie wyparowała...

Gość fajna Aldona
No Moi drodzy dosyć już tego dobrego.;) Miłego wieczoru życze:)

Gość fajna Aldona
Talutinka jak miłam dwadzieścia lat też nie szalałam jakoś.

łojezu to ze mam ochote zrobic cos dla siebie ,zeby sie lepiej poczuc . Pobiegac czy zapisac na aerobic ,to tylko ze wzgledu na mnie . I nie mowie tu o napakowanej kobiecie a dla podtrzymania figury i tu jest rozbica. A jak ktos jest doopa i kloda w seksie to cwiczenia nie pomoga na siłowni. Zreszta co ma wspolne jedno z drugim. Widze ze nie lubisz "umiesnionych " kobiet , a o gustach sie nie dyskutuje. Jednemu sie podobaja sprezyste sylwetki drugiemu nie.

Gość yxzanna
Dobra dobra Aldonka mnie rozwala ale to jej sprawa czy lubi w piżamce.:D JA kocham ostry seks i nie jestem łagodną owieczką!:D