Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgrtrtrt

pytanie do osób majacych konto w PKO

Polecane posty

Gość tgrtrtrt

zablokowałam niechcacy sobie konto i zeby odblokowac musze do nich dzwonic i podac nr klienta i hasło telefoniczne ale ja nie mam zadnego hasła telefonicznego

Gość siedem życzeń
hasłem jest chyba hasło pierwszego logowania,to numeryczne,ale nie jestem pewna

Gość Perw mobilna
Masz tylko zapomniałaś. 😴 Kiedyś jak dzwoniłam to jakoś tam się połączyłam z konsultantem i po podaniu moich danych osobowych mogłam sobie ustalić nowe hasło telefoniczne.

Gość Perw mobilna
U mnie hasło było na pewno inne niż hasło pierwszego logowania.

Gość czy zablokowałas
sobie konto jak korzystałas przez internet? Nie ma czegos takiego jak hasło telefoniczne. I konsultant nigdy nie prosi o hasło przez telefon. Jest tylko numer konta i hasło do konta. Zadzwon do banku, co najwyzej wypytaja o dane z dowodu itp. Ale hasła nie powinni wymagać.

Gość czy zablokowałas
sobie konto jak korzystałas przez internet? Nie ma czegos takiego jak hasło telefoniczne. I konsultant nigdy nie prosi o hasło przez telefon. Jest tylko numer konta i hasło do konta. Zadzwon do banku, co najwyzej wypytaja o dane z dowodu itp. Ale hasła nie powinni wymagać.

Gość Ina_Be
idz do pko wylegitymij sie, dadza ci nowe haslo

Gość konsultant pko
Hasło telefoniczne, jeśli się wcześniej nie logowałaś za jego pomocą, to hasło pierwszego logowania... Jeśli go nie znasz, jest możliwe jego nadanie przez serwis telefoniczny dla klientów niezalogowanych, więc proszę, nie sapcie nam, konsultantom do słuchawki, co my wymyślamy za hasła telefoniczne. Chcielibyście żebyśmy wam odblokowywali konta od razu, w ciągu trzech sekund, najlepiej bez pytania o jakiekolwiek dane. Siedzimy na tej słuchawce niezależnie od pory dnia i nocy, nawet w święta, gdy wszyscy mają wolne, bo wy nie pamiętacie swoich haseł...