Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malina 88

Ratunku moja kotka sika po domu

Polecane posty

Gość Malina 88

Nie pomaga nic!Kuwete ma już w 2 miejscach,dostaje środek na wyciszenie,nie działa odstraszacz ani nowy żwirek!Pomocy!Dodam,ze jest zdrowa bo miała robione badania

Gość PamThera
póki ci nie sra na fotele może jakoś zdierżysz? :D

Gość ja zrobilam taka tak
Sokiem ze swiezej cytryny nasmaruj w miejscach gdzie najczesciej obsikuje . Najpierw porzadnie wyszoruj, pozniej sok z cytryny - powinno pomoc . Koty nie cierpia zapachow cytrynowych. Mialam problem ze swoja kotka podoby tyle ze moja podsikiwala tylko jedno krzeszlo w jadalni . Przez kilka dni smarowalam sokiem z cytryny i sie odczepila od krzesla ;)

Gość ja zrobilam taka tak
Sokiem ze swiezej cytryny nasmaruj w miejscach gdzie najczesciej obsikuje . Najpierw porzadnie wyszoruj, pozniej sok z cytryny - powinno pomoc . Koty nie cierpia zapachow cytrynowych. Mialam problem ze swoja kotka podoby, tyle ze moja podsikiwala tylko jedno krzeszlo w jadalni . Przez kilka dni smarowalam sokiem z cytryny i sie odczepila od krzesla ;)

Gość tjkiuytredf
jak dla mnie sa dwa powody albo zapalenie cewki moczowej, tak bylo w przypdku mojego kota to można sprawdzić tak. usuwasz zwirek z kuwety i wykladasz go białym papierem. jesli jest zapalenie cewki lub pecherza będą cienkie niteczki krwi ze śluzem..to kot wiec nie bedzie tego duzo..nawet najmniejsza ilość oznacza stan zapalny..bardzo bolesny dla kota albo jest zla i za cos się mści, może np długo nie bylo cie w domu albo dostała klapsa,..zastanów się

Gość t5587iyu76t7u
jak dla mnie sa dwa powody albo zapalenie cewki moczowej, tak bylo w przypdku mojego kota to można sprawdzić tak. usuwasz zwirek z kuwety i wykladasz go białym papierem. jesli jest zapalenie cewki lub pecherza będą cienkie niteczki krwi ze śluzem..to kot wiec nie bedzie tego duzo..nawet najmniejsza ilość oznacza stan zapalny..bardzo bolesny dla kota albo jest zla i za cos się mści, może np długo nie bylo cie w domu albo dostała klapsa,..zastanów się

Gość gmgmpkpjqtq
No to raczej nienormalne, kot nie jest psem, nie sika gdzie popadnie :) Najlepiej przejść sie do weterynarza.

Gość a ile ma mcy
jak ok 5-6mcy albo więcej to ma ruje,i szaleje tak,moja miała biegunkę na szczescie w domu była kamienna podłoga,i ciągle domestos w robocie,az się kapnęlam tabletki na ruje,i się uspokoiła