Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galaretka 123456

dieta cud

Polecane posty

Gość galaretka 123456

hej dziewczyny proponuje diete warzywno owocowa.. juz po 2 dniach zgubilam 1 kg jezeli ktoras jest chetna to zapraszam wspierajmy sie razem... dodam ze moja siostra schudla na tej diecie 20kg w 2 miesiace

Gość galaretka 123456
dite stosuje wdlug dr. ewy dąbrowskiej.. mozna na niej jesc okreslone owoce a warzywa wszystkie wiec jestem madra po tej diecie ma sie lepsza cere znika ci celluit itd dieta trwa od 2 do 6 tyg w zaleznosci ile kg potrzebujesz zrzucic

Gość ghbfvn
efekt yoyo zapewniony

Gość galaretka 123456
jezeli dobrze sie wyjdzie z diety nie ma zadnego efektu jojo

Gość skarpetka22
głupie odchudzanie a na SB własnie nie jesz owoców i szybko chudniesz! jw cukier mają

Gość same jesteście
głupie, na w.o organizm przechodzi na odżywianie wewnętrzne, zamiast wyzywać dziewczynę poczytajcie o tej leczniczej diecie durne małolaty!!!

Gość galaretka 123456
Dieta warzywno-owocowa (1) odpowiada kryteriom postu częściowego lub diety bardzo nisko energetycznej. Cech*je się tym, że: jest oparta na produktach wyłącznie pochodzenia roślinnego tj. niskoskrobiowych warzywach (kapusta surowa i kiszona, kalafior, marchew, burak, seler, cebula, dynia, sałata, pomidor, papryka itd.) i nisko cukrowych owocach (jabłka, grejpfruty, cytryny, owoce jagodowe) w przewadze w postaci surowej (surówki, soki), ale też i gotowanej (zupy, warzywa duszone). dostarcza bardzo mało energii (500 800 kcal/ dobę), nie posiada cholesterolu, jest bogata w składniki bioaktywne takie jak witaminy, enzymy, polifenole, mikroelementy, błonnik, bakterie kwasu mlekowego. W czasie kuracji zabronione są wszystkie wysoko odżywcze pokarmy takie jak tłuszcze, kasze, chleb, ziemniaki, produkty pochodzenia zwierzęcego itp. Kuracja trwa zwykle od dwóch do czterech tygodni, (niekiedy sześć tygodni), a następnie proponujemy żywienie pełnowartościowe (pełne ziarna zbóż, pestki, orzechy, rośliny strączkowe, wszystkie warzywa i owoce, ryby duszone z warzy- wami, drób, mleko fermentowane) i okresowe powroty do diety warzywno owocowej np. 1, lub 2 dni w tygodniu.

Gość galaretka123456
na tej diecie czuje slekko i nie czuje glodu nie katuje sie jest wspanale a to 3 dzien tylko :)

Gość skarpetka22
ta dieta miałaby sens, gdybyś jadła owoce i warzywa z własnej działki a z marketu to masz samą chemię poczytaj , jak faszerują jabłka, na czym uprawia się kalafiory etc zatruc sie można , a nie oczyścić organizm

Gość galaretka123456
ma sens

Gość skarpetka22
to zazroszcze żołądka jak donozaur,że to świństwo trawi ja mam problemy, nie moge jeść warzyw, głównie kapustnych, kalafiorów..mam okropne boleści jestem na diecie,ale lekkostrawnej i super się czuję,

Gość galaretka 123456
nie zmuszam cie do jej stosowania...

Gość karina berczyk
Jedyne co mnie pomogło w całym procesie odchudzania, to dieta, połączona z ćwiczeniami i suplementem Foreverslim. Dokładnie ten sam zestaw bez tabletek kompletnie nic nie dawał, a tak udało mi się w sumie stracić kilkanaście kg i to trwale. W diety cud nie wierzę, ale już w rozsądne rozwiązania, jak najbardziej tak.