Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chybazałamana25Lat

Zmiana na lepsze-czemu aż tak trudno?

Polecane posty

Gość Chybazałamana25Lat

Chciałambym was zapytać czy Wam też trudno jest zmienić pracę na lepszą? Jestem załamana.... chcę zmienić pracę na lepiej płatną( w obecnej dostaje 1320zl netto) tu nie mam co liczyć na podwyżki jakiekolwiek,albo chociaż na taką w której jest perspektywa awansu i poprawy finansowej. Byłam na wielu rozmowach tam gdzie byłoby dla mnie idealnie nie chcieli mnie, tam gdzie chcieli.... szkoda opowiadać. Ktoś może mi powiedzieć co jest ze mną nie tak? Mam w swojej branży już 3letnie doświadzcenie, wykształcenie, znajomość języków, programów, kursy dodatkowe co jeszcze mogę zrobić?

Gość operator de
nic wiecej nie musisz robić - poza tym, ze musisz mnieć znajomości, bo nie liczy sie doswaodczenie , wiedza, tak jak własnie znajomości.

Gość Chybazałamana25Lat
Znajomości.... w takim razie chyba muszę zmienić znajomych na takich którzy potrafią więcej załatwić... Nie mogę zrozumieć dlaczego jest tak trudno o pracę dobrą. Najgorzej, że codziennie słyszę np. od Mamy, że powinnam swojego szefa po stopach całować za to, że wogóle mam prace. Oczywiście cieszę się, że ją mam, ale jak mam w przyszłości opłacić za to kredyt mieszkaniowy, cokolwiek?