Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turkussss

jakie sa powody dla ktorych nie akceptujecie facebookowych zaproszen

Polecane posty

Gość turkussss

- ja kiedy nie znam osoby - albo kiedys poznalam ja jakos bardzo pobieznie, jezeli polubilam dodaje, jezeli nie czulam sympatii nie dodaje x ale zastanawia mnie jedna znajoma, ktora znam dobrze,co prawda przez znajomego, ale wychodzilysmy kilka razy na imprezy, spedzilysmy razem wakacje. Z powodu odleglosci urwal nam sie kontakt kilka lt temu. teraz ma juz meza i dziecko, ale widzialam ze ma sporo znajomych na fb wiec nie ogranicza sie tylko do scislych przyjaciol i rodziny. Nie dodala mnie do znajomych- to znaczy ze mnie nigdy nie lubila?

Gość zccc
Nie bawię się w to.

Gość turkussss
Skoro nie macie fb wasze komentarze sa zbedne,ale rozumiem, ze dla was bylo wazne by podkreslic "ze sie w to nie bawicie". Mieszkam w innym kraju, mam znajomych, ktorzy porozjezdzali sie po swiecie poza tym obcokrajowcow, ktorzy zmienili miejsce zamieszkania i fajnie jest miec ciagle z nimi kontakt i byc na biezaco co nowego u nich, widziec ich nowe zdjecia, ciekawae fotki z wakacji itd. Fb to fajna sprawa

Gość jestem tutaj na chwilke
Jestes zalosna, nie mialas z nia kontaktu kilka lat i wszystko bylo dobrze, zobaczylas ja na fejsbuku i nagle wg ciebie musicie byc przyjaciolkami :O

Gość zabbadooo
ja nie akceptuję fb