Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŚZOKKKKE

Ludzie jedzący żarcie z biedronki bedą miec raka zolądka

Polecane posty

Gość ŚZOKKKKE

miazdzyce i inne choroby. Nawet oranżada jest wypchana aspartamem. Woda tzw mineralna jest gorsza od kranówy, mineralow prawie brak. Juz lepiej kupic Coca cole/Pepsi z cukrem ale bez aspartamu. Pasztet w biedronce to woda tluszcz zmielone kosci i soja, wszystko tam jest wstrętne

Gość kurdez a to ciekawe :)
A skąd to wszystko wiesz?

Gość jak ktos kupuje jak leci
to i w społem kupi tani pasztet z wody i kosci. Ja w biedrze kupuje pieczywo (skladem nie odbiega od innych), warzywa, owoce, mąke, same półprodukty i nieprzetworzoną żywność. Gotowców nie kupuje. Cukier czy mleko z biedry nie rózni sie od tego z lidla czy tesco!

Gość jak ktos kupuje jak leci
to i w społem kupi tani pasztet z wody i kosci. Ja w biedrze kupuje pieczywo (skladem nie odbiega od innych), warzywa, owoce, mąke, same półprodukty i nieprzetworzoną żywność. Gotowców nie kupuje. Cukier czy mleko z biedry nie rózni sie od tego z lidla czy tesco!

Gość siedząca w domu
w biedronkce kupuje tylko chemie nawet ryż jest niedobry, a kiedyś kupiłą rodzynki to parzyłam i płukałam i nie mogłam się pozbyć chemicznego smaku.

Gość ja tam kupuje jedynie
jabłka i inne owoce. Słodycze mają dobre ;)

Gość cvzbmngm
skoro już wymyśliłeś/aś powodów zachorowań na raka to może teraz wymyślisz jeszcze na niego lek?

Gość qwertyasdfgf
skoro już wymyśliłeś/aś powodów zachorowań na raka to może teraz wymyślisz jeszcze na niego lek?

Gość Adamo...
będziesz zdrowo się odżywiał tez możesz umrzeć więc nie ma na to reguły wszędzie jest chemia

Gość kurdez a to ciekawe :)
Tia, jak nie żarcie z Biedronki to rakotwórczy materac w ulubionej kanapie :P

Gość jestem genetycznie
obciążona skłonnością do nowotworów,to myślisz,że robi mi WIELKĄ RÓŻNICĘ,czy umrę na raka piersi,nerki,czy żołądka...Widziałam umieranie,na każdą z wymienionych "odmian":(;różnice były niewielkie....

Gość każda oranżada ma
aspartam, a każdy pasztet to gówno x ale wyobraź sobie, że są jeszcze ludzie nie pijący oranżady i nie jedzący pasztetów

Gość LAB SUB GROUND
Witam chleb z biedy z przetworzenia chińskich ludzkich włosów niczego tam nie kupuje bo jest drogo i nic co jadalne jak dwa razy nie przeleci przez mikrofalówke nie nadaje się do spożycia ,nawet mydło jest toksyczne .. przykład głuupi płyn do spryskiwaczy do -22 stopni cel.. przy -16 gęstnieje ,--19 masakra dla pompki w zbiorniku - 22 lud ładnie pachnie tylko czym??? ścierwo do bólu na 5 L dolejcie szklankę denaturatu to nie zamarznie tech,LAB ,, co do żarcia jak kto lubi cena/ jakość ..wole przepłacić i nie istotne ile porzyje ale nic tam nie kupię!!!