Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiaciarka czy krawcowa

jaki biznes?

Polecane posty

Drodzy kafeterianie,proszę o wasze opinie i porady. Mieszkam w mieście ok 35 tys,małe ,przygraniczne,nie mam pracy i mam zamiar otworzyć coś swojego,tylko mam dylemat co lepiej, Wolałabym kwiaciarnie bo kocham kwiaty i roślinki,niektórzy znjomi mówią,że to może nie wypalić,wiem,że to zależy od lokalizacji(centrum miasta) Inni mówią,że teraz przeróbki w modzie i lepiej to otworzyć,cięższa praca ale mniej ryzyka,co o tym sądzicie? kapitał?-dotacja z Urzędu Pracy to ok 17 tys zł,własnych oszczędności nie mam.

wiesz nie chcę cię dobijać, ale myślę, że jeśli to jest małe miasto to zarówno z kwiaciarnią, jak i z usługami krawieckimi może być ciężko. Poza tym zależy to trochę, czy masz dużą konkurencję, bo jeśli nie, może ci wypalić ten pomysł z kwiaciarnią. Poza tym wiesz jak to ma być coś Twojego to może postaw na to co lubisz? W końcu masz pracować dla siebie, niech to będzie przyjemność.

dziękuję,wolę kwiaciarnię:)

Gość dobra doradczyni prawdę powie
Otwórz jakiś czarny interes, to nie zbankrutujesz.

Krawcowa. Może wpadną Ci do głowy jakieś ciekawe pomysły na ubrania. Jeśli będziesz miała mało klientów na miejscu, możesz sprzedać je przez Internet. Kwiaty nie bardzo

dziękuję za podpowiedź:)) Proszę o więcej opinii:D

może wiecej osób sie wypowie?

Gość agencja z dziewczynami
to najlepszy biznesss

Gość j.w
Jeśli chodzi o małe miato to jedyny biznes jaki moźe wyjść to sklep monopolowy. Tylko z koncesją nie jest latwo na początku. Ludzie pić zawsze będą i to coraz więcej. Widzę, po swoim mieście, że cały czas nowe monopolowe powstają i we wszystkich ruch.

Gość j.w.jw
brak tematu o seksie i klapa

Gość ludziska piszta
piszta i pomagajta

Gość Miki 1221
nawet w malym miescie jest potrzebna kwiaciarnia, w moim rodzinnym mieszkancow ok 20 tys jest kilka kwiaciarni na glwoenj ulicy i pewnie jeszcze kilka gdzies tam i jakos to sie chyba kreci, no wiesz niektore oferuja ubieranie kosciola itp,