Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama 6latki :))

Co sądzicie o wózkach tego typu?

Polecane posty

Przeglądam sobie właśnie wózki na Allegro. Co prawda swoich faworytów mam już od dawna, ale za każdym razem, kiedy są aukcje z wózkami klasycznymi tego typu: http://allegro.pl/hit-retro-4w1-royal-adamex-gratisy-spiwor-i2909012401.html to nie mogę się oprzeć żeby ich sobie nie pooglądać... No gondola wygląda na tych modelach prześlicznie! Sprawdza się równie fajnie, ale co ze spacerówką?

Gość jkoijkijok
a co, 6latke chcesz wozić?

Gość Karmazynowy
lepsze sa wozki bmw

Gość gfgfdgdfg
mnie sie podoba,byle nie taki jasny kolor bo bedzie sie brudzil

Gość gfgfdgdfg
mnie sie podoba,byle nie taki jasny kolor bo sie bedzie brudzil

Gość gfgfdgdfg
mnie sie podoba,byle nie taki jasny kolor bo sie bedzie brudzil

Gość szczerze, to koła
wyglądają jakby od starego wózka, a gondola od nowoczesnego. Jedno z drugim nie pasuje. Ja osobiście bym nie kupiła, ale każdy ma swój gust

Gość mnie osobiscie sie
nie podobaja, ale to kwestia gustu. wybor wozka zalezy tez od tego gdzie mieszkasz i czy bedziesz czesto wkladac go do bagaznika samochodu - stelaz wyglada na bardzo ciezki. co do spacerowki hmmm jest zwykla, nic szczegolnego. moja znajoma ma emaljunge na takim stelazu i powiem szczerze, ze za te pieniadze nie kupilabym tego wozka - nie ma skretnych kol i trzeba nizlej sily uzyc, aby podniesc taki wozek przy skrecie. i widzialam tez ile zajmuje miejsca w bagazniku - do renault fluence wszedl sam stelaz, gondola na siedzenie. skoro podobaja Ci sie takie retro wozki to moze cos takiego? http://pieknywozek.pl/sklep/produkt/35/w%C3%B3zek%20dzieci%C4%99cy%20ROMANCE%203w1%20NOWO%C5%9A%C4%86%20!! lub http://pieknywozek.pl/sklep/produkt/41/CARINO%20LIMITED%203w1 przynajmniej kola skretne sa.

Gość mnie osobiscie sie
nie podobaja, ale to kwestia gustu. wybor wozka zalezy tez od tego gdzie mieszkasz i czy bedziesz czesto wkladac go do bagaznika samochodu - stelaz wyglada na bardzo ciezki. co do spacerowki hmmm jest zwykla, nic szczegolnego. moja znajoma ma emaljunge na takim stelazu i powiem szczerze, ze za te pieniadze nie kupilabym tego wozka - nie ma skretnych kol i trzeba nizlej sily uzyc, aby podniesc taki wozek przy skrecie. i widzialam tez ile zajmuje miejsca w bagazniku - do renault fluence wszedl sam stelaz, gondola na siedzenie. skoro podobaja Ci sie takie retro wozki to moze cos takiego? http://pieknywozek.pl/sklep/produkt/35/w%C3%B3zek%20dzieci%C4%99cy%20ROMANCE%203w1%20NOWO%C5%9A%C4%86%20!! lub http://pieknywozek.pl/sklep/produkt/41/CARINO%20LIMITED%203w1 przynajmniej kola skretne sa.

Gość treaz
porazka spacerowka...jak dziecko masz przodem do siebie w miare sie prowadzi..ale jak odwrocisz to sztywne sa bardzo...

W sumie to nigdy nie myślałam, zeby kupić właśnie taki wózek. Natomiast b. mi się podobają. Mi akurat skrętne koła do szczęścia nie są potrzebne, bo sa niewygodne jeśli idzie o podjazdy dla wózków, chyba, ze wózek miałby skrętną oś i takie same kółka, bo te mniejsze z przodu mi nie leżą Zastanawia mnie czego na allegro jest do groma tych wózków a tak mało ludzi je ma... są wg mnie bardzo ładne i takie... prawdziwe, nie jak te nowoczesne wyglądające jak krzesło obrotowe (graco ma taki model np). No i ciekawa jestem jak sprawdza się spacerówka w tych modelach własnie... bo za wygodnie w tym przypadku to nie wygląda

Wózek ładny, ale podoba mi się tylko kolor kremowy, którego za nic bym nie kupiła. I przeszkadzałoby mi brak skrętnych kółek. Ale z wyglądu ładny ;-)

Gość mnie osobiscie sie
nigdy nie mialam problemu na podjazdach a mieszkam w duzym miescie i sporo ich tutaj - wystarczy zablokowac przednie kolka do jazdy na wprost i hop do gory. taki wozek jak podalas kojarzy mi sie z niedzielnym spacerem po parku tylko i wylacznie. a i jeszcze jedno - ten kosz jest taki, ze nie mozna w nim nic polozyc kiedy choc troche pada - zaraz wszystko mokre bo chlapie od dolu i od kol. o gudtach sie nie dyskutuje, ale mi rowniez calosc nie gra - gondola w sumie to nowoczesna a stelaz jak z lat 80. i tak wybierzesz to co tobie sie bedzie podobac.

Zostanę jednak przy nowocześniejszych modelach... może gdyby więcej osób jeździło takimi wózkami to i ja bym kupiła :) Szkoda, bo lubię na takie wózeczki popatrzec