Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Not happy in england

Co sądzicie o 8 funtach na godzinę?mało czy sporo?

Polecane posty

Gość dtrhgrt
ROR,jesteś samotną kobietą głupolem.

[zgłoś do usunięcia] dtrhgrt ROR,jesteś samotną kobietą głupolem. xxxx alez oczywiscie;-) i do tego mam wielka kroste na nosie i oblbrzmia nadwage;-) ulzylo ci?;-) jelsi nie - to proponuje sobie jeszcze pofantazjowac;-)

Gość o tek kroscie to juz nudne
:O glupku. Nic nie umiesz wymyslic nowego? Strasznie tepa dzida jestes :D Calutkie dnie na kafe :D I prowadzi maly czlowieczek swoja mala krucjate. Juz nie wie o co jej chodzi ale brednie wypisuje. Odpusc sobie odpisywanie durniu bo i tak juz tu nie zajrze. Poczytaj jakas ksiazke moze wzbogaci sie troche twoj zasob slownictwa :D i moze mniej bledow bedziesz robic. Glupol pisac poprawnie nie umie a "dyskutowac" chce :D

"o tek kroscie to juz nudne glupku. Nic nie umiesz wymyslic nowego? Strasznie tepa dzida jestes" xxxxx ulzylas sobie?;-) jak nie - to nie krepuj sie - daj upust;-) jak sobie pouscisz to ci sie wtedy lepiej zrobi;-) xxxx Calutkie dnie na kafe I prowadzi maly czlowieczek swoja mala krucjate. xxxx przyganial kociol garnkowi;-) cale dnia na kafe bo tu mieszkam - nie wiedzialas nie-tepa dzido?;-) xxxx Juz nie wie o co jej chodzi ale brednie wypisuje. Odpusc sobie odpisywanie durniu bo i tak juz tu nie zajrze. " xxxxx tak, tak - oczywiecie;-) i z wypeikami na twarzy nie bedziesz czytac - i tak wiemy, ze bedziesz;-) xxxx Poczytaj jakas ksiazke moze wzbogaci sie troche twoj zasob slownictwa i moze mniej bledow bedziesz robic. " xxxxx w jezyku polskim?;-) szkoda czasu - to nieprzydatny jezyk zupelnie - poziom komunikatywny powinien wystarczyc;-) xxxx Glupol pisac poprawnie nie umie a "dyskutowac" chce xxxx robisz projekcje swoich marzen;-) ja nie chce dyskutowac - bo do syksuji to potzreba ludzi z wiedza;-) tutaj takich nie ma co szukac;-) typowe rozdowjenie jazni: projekcja wlasnych marzen, przypisywanie mi tego a nastepnie polemika z tym ;-) slodziutka jestes;-)

donkapatke ma racje;) to nie jest temat o mnie - i co kto o mnie sadzi, tylko o pracy za 8 funtow, to juz upierdliwe ze ludzie czuja non-stop potrzebe mowienie do i o mnie;/

Gość dorzuce ssswoje
o ty ror jestes taka nudna, ze nie idzie tego czytac. po co kopiujesz komentarze ludzi, kopiujesz wycinek, a dopisujesz 1 zdanie, pomieszanie z poplataniem nie idzie tego czytac

Gość dorzuce ssswoje
Autorko, jeszcze cos dorzuce. Te 8 funtow. Zalezy na jakim etapie zycia jestes, co chcesz robic, co Cie zadowala, ile masz wydatkow. Ludzie maja rozne potrzeby i ambicje

i nastepna co to nie ma do powiedzenia nic na temat - ale nikt jej w realu nie chce sluchac to sobie chociaz na "ludzi" ponarzeka w necie;-) xx dorzuce ssswoje o ty ror jestes taka nudna, ze nie idzie tego czytac. po co kopiujesz komentarze ludzi, kopiujesz wycinek, a dopisujesz 1 zdanie, pomieszanie z poplataniem nie idzie tego czytac" xxxx to nie czytaj - as easy as it is;-) masochistka jakas;-) a kpoiuje dlatego ze taka mam ochote;-)

Gość WoskowaDomowa
8 na godzine w pubie to nie tak zle. Ale ja pracuje w biurze i mam 12.3 na godzine i narzekam ze nie za duzo. To wszystko na prawde zalezy od branzy i stazu. 8 w pierwszej pracy i pubie jest ok.

Gość do dorzuce ssswoje
Racja! 8 funtów na godzinę to nawet nie najgorzej, tylko, że raczej nie w Londynie...Chociaż dla chcącego nic trudnego, przebiedować się da, a za tą kasę gdzieś daleko poza Londynem żyłoby mi się nawet nie najgorzej (pokój, jedzenie, bilet i jeszcze by na własne wydatki starczyło :))