Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pamietam pseudo

ma ktoś duzo kasy

Polecane posty

Gość TakINiee
Masz na imię Adam?

Gość ni pamietam pseudo
TakiNiee , no tak a skąd ta wiedza? kiurcze my się znamy może

Gość TakINiee
Nie znamy sie raczej. Wpisalam Twój nr w google i sie pojawiło co sie pojawiło. Prowadzisz jakąś firmę, układasz kostkę? A we wrześniu chciałeś kupić działkę budowlana? Bo ja juz nie wiem czy nie chcesz wykorzystac ludzi :-(

Gość ni pamietam pseudo
fajnie by bylo jakkbym mial firme, ciesze si ze sprawdzasz mnie w necie ale jakis od kostki to nie ja, numer 881231446 mam przy sobie i z checią wysle Ci smsem moje dane na fb i tam mnie obejrzysz z córą a firma z kostką to nie ja , zaraz sam tam zalukam i

Gość mama julkii
a skad jestes? potrzebujesz jakies ciuchy dla corki?

Gość TakINiee
Ale z tego co widzę to chyba znam Twój email. Adam H?

Ludzie nie bądzcie naiwni to jakiś naciągacz chce wyłudzic pieniądze na jakąś smutną historyjkę i tylko czeka na frajera do oskubania jak chcecie naprawde komuś pomóc to na fundacje "Podaruj dzieciom słońce" czy też " Wielka orkiestra świątecznej pomocy" wysyłajcie pieniążki dzieci napewno się ucieszą

Gość i co z tym ojcem
sprawdził go ktoś?

Gość ni pamietam pseudo
TakiNiee juz rozumiem, wyskoczylem na kurierze , masz wtakim razie mije imie i nazwisko co pozwoli przelukac moj profil na fb, a ogloszenia na tym portalu dawalem kiedys jak pozbywalem sie rzeczy po żonie czy za male na córke czy szukalem taniego opalu, ale na dzialke to jeszcze dlugo dlugo nie bedzie mnie stac, jezeli nadal uwazasz ze cos krece to bardzo prosze odezwij sie na ten numer.

Gość TakINiee
Na telefon nie zadzwonie bo nam objawy fobii społecznej i nie rozmawiam przez telefon. A ten Twój profil to ten z gwiazda i krzyżem na niebieskim tle? Niedlugo odezwe sie na emaila.

Gość ni pamietam pseudo
pan w dresie wziął się za mnie, spodziewalem sie i spoko, jak pisalem wczesniej podajc numer jestem calkiem przejrzysty, mamo Julii moja córa jest dobrze zaopatrzona bo dostaje ciuchy od masy ciotek, sam czesto oddaje bo nie lubie gromadzic, ja cierpie na brak ubran raczej , najwiekszym moim problemem jest to iz z braku pracy a podja bym ja z checia mam zaleglosci w oplatach a srodki z opieki starczaja ledwo na jedzenie, nie wyludzam pieniedzy czy nie wiadomo czego, chcialbym np podjac prace wdomu aby byc z cora bo przedszkole dopiero od wrzesnia, ciezko jest znalezc zwlaszcza na terenach gdzie mieszkam, sam nie wiem juz co robic, i poraz kolejny jezeli ktos ma ale do mnie i za przekreta mnie uwaza to podalem numer i mozna dzwonic czy pisac

Gość ni pamietam pseudo
TakiNiee , tak to mój profil

Gość TakINiee
Ale nie ma tam zdjęć z córka. No nic. Napiszę do Ciebie na pocztę lub smsa gdzieś koło 21, dobrze?

Gość TakINiee
A nie ma u Ciebie w mieście jakieś świetlicy charytatywnej dla dzieci np. przy kościele? Bo u mnie w mieście jest cos takiego.

Gość ni pamietam pseudo
TakiNiee , zdjec tam jest duzo i z cora moja tez, ale to niewazne znajdziesz napewno, dziekuje za zaintaresowanie i tak napisz smsa przed mailem bo ja mam strasznie wolny internet z telefonu i zanim odbiore poczte to trwa troche

Gość ni pamietam pseudo
TakiNiee, mieszkam tu dwa lata i poki zona byla to normalnie funkcjonowalismy bo ja pracowalem , a kiedy poszla w lutym 2012 ja rzucilem prace zeby zajac sie malą, przez okres paru miesiecy poki bylo nie zimowo udawalo sie wcisnac małą tu i ówdzie i moglem dorobic, w listopadzie de facto prace sezonowe sie pokonczyly i dopoki pogoda taka za oknem to zadne malowanie czy praca w ogrodzie nie da rady, probuje calyczas znalezc jakies uczciwe chalupnictwo ale wszedzie kantuja i chca pieniedzy na poczatek, nie moge ludzi prosic o niewiadomo co , najbardziej mi zalezy na pracy ktora moglbym pogodzic z wychowaniem corki i wyjsc z tarapatow zynszoworachunkowych, nie chodzi tu o dume ze nie prosze wprost o taka pomoc lecz wiem ze nie mam prawa od nikogo wymagac takiej inicjatywy, naprawde jestem w wielkim dole i coraz gorzej jest bo np juz przychodza ponaglenia prad i wlasciciel domu coraz mniej cierpliwy bo od listopada nie reguluje czynszu, nie wiem juz co pisac naprawde, wiem ze kupa ludzi ktora to czyta ma mnie za naciagacza ale tak nie jest, ja poprostu juz nie wiem co mam robic

Gość mama julkii
aha no to ok myslalam ze dam ci ubranka po córce inaczej ci nie jestem w stanie pomoc

Gość ni pamietam pseudo
mama Julki, wykazalas zainteresowanie i za to Ci dziękuje, napisalem szczerze jak u małej z rzeczami bo nie patrzac ńa to jak mnie ludzie odbierają to szczerością musze się obchodzić pozdrawiam

Gość mama julkii
aha no to ok myslalam ze dam ci ubranka po córce inaczej ci nie jestem w stanie pomoc

Gość bujać to my a nie nas
skoro czekasz na alimenty od sierpnia to chyba pobierasz pieniądze z funduszu?Z opieki społecznej także coś dostajesz,nie chce mi się wierzyć że jesteś taki bezradny.Skoro jest tak krucho to za co płacisz abonament za neta? tylko nie pisz że masz neta za darmo albo od kolegi korzystasz.Córka ma trzy lata skoro nie masz z kim jej zostawić czemu nie oddasz jej do żłobka lub przedszkola?weż się do pracy a nie naciągaj naiwnych.gdybyś chciał to znalazłbyś jakąś starszą panią co chce dorobić do renty i zostałaby z dzieckiem a ty do pracy.nie pisz ze pracy nie ma,jako fizyczny zawsze znajdziesz.

Gość ni pamietam pseudo
bujac to my nie nas, po pierwsze nie piszac ktory operator ale jest darmowy net trzeba byc na biezaco, jezeli chodzi o alimenty to rozumiem Twoja wypowiedz ale pobadaj sprawy samotnych ojcow jak maja fajnie w sadach, ja juz piec razy odszedlem z kwitkiem bo slubna sie nie stawia, uwierz ze jezeli mialbym pewnosc ze mala nie zachoruje i miala by juz wiek kwalifikujacy to juz dawno poszla by do publicznego, ale przyjdziesz do mnie jak ona zachoruje a ja bede wpracy i trzeba bedzie z nia posiedziec, łatwo jest dawać takie rady a zapraszam na tydzień życiaw mojej sytuacji to zapewne zmienisz zdanie

Gość ni pamietam pseudo
a jezeli masz jakiekolwiek pojecie o prawie alimentacyjnym i takie tam to prosze poradz cos szczerze bo ja naprawde nie daje rady z prawem w tym kraju

Gość bujać to my a nie nas
wyrok w sprawie alimentów moze być wydany zaocznie ,chyba o tym wiesz.grubymi nićmi szyta bajka,gdyby każdy samotny rodzic nie szukał pracy bo byc moze jego dziecko zachoruje to nikt by nie pracował.Wystarczy wpisać twojego emaila w gogle a wyświetlaja sie fajne ogłoszenia.Już szukałeś szybkiej pozyczki przez neta.mieszkasz w Garwolinie lub okolicach,nie jęczże jest ci zle.trudno mi uwierzyć,skoro masz neta to nie wiesz jak napisać wniosek o alimenty?bo zakładam ze nie wiesz skoro pojęcia nie masz o wyroku zaocznym.tak samo z zasiłkiem z mopsu.powiedz szczeże ile zasiłku z mopsu bierzesz?

Gość Izabellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bujać to my a nie nas wez sie odwal od faceta, chciał wziaść pozyczke 1500 zł a ty sie przypierdalasz, juz wczesniej potrzebował ubran dla dziecka, widac ze ma ciezka sytuacje

Gość Izabellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bujać to my a nie nas wez sie odwal od faceta, chciał wziaść pozyczke 1500 zł a ty sie przypierdalasz, juz wczesniej potrzebował ubran dla dziecka, widac ze ma ciezka sytuacje

Gość ni pamietam pseudo
nie mam nic do ukrycia, tak probowalem ale na cale szczescie nie udalo sie nigdzie bo wpadlbym dopiero w klopoty, z tego co ja sie orientuje to w momencie przyznania alimentow moja eks dostaje nakaz aby placic, kiedy po kwartale ona sie nie wywiazuje to skladam papiery do komornika ktory drugi kwartal ja sciga i dopiero pismo do funduszu, moje zasilki z opieki to z rodzinnym kolo 500 zl, rozumiem Twoje podejscie do mojej osoby ale poataraj sie tez mnie zrozumiec, nie jestem jakiims ulomkiem i pracy sie nie oje ale szanse na jakąkolwiek dopiero na poczatku sezonu bede mial, ogrody po zimie drewno itp, wyjde na prosta tylko naprawde od listopada mam lipe i zaleglosci i uwierz mi czy nie ale staram sie szczerze, tu poprostu jest ciezko, nie bede Cię przekonywal bo to nie o to chodzi, i tak dziekuje ze podjales konwersacje

Gość ni pamietam pseudo
nie mam nic do ukrycia, tak probowalem ale na cale szczescie nie udalo sie nigdzie bo wpadlbym dopiero w klopoty, z tego co ja sie orientuje to w momencie przyznania alimentow moja eks dostaje nakaz aby placic, kiedy po kwartale ona sie nie wywiazuje to skladam papiery do komornika ktory drugi kwartal ja sciga i dopiero pismo do funduszu, moje zasilki z opieki to z rodzinnym kolo 500 zl, rozumiem Twoje podejscie do mojej osoby ale poataraj sie tez mnie zrozumiec, nie jestem jakiims ulomkiem i pracy sie nie oje ale szanse na jakąkolwiek dopiero na poczatku sezonu bede mial, ogrody po zimie drewno itp, wyjde na prosta tylko naprawde od listopada mam lipe i zaleglosci i uwierz mi czy nie ale staram sie szczerze, tu poprostu jest ciezko, nie bede Cię przekonywal bo to nie o to chodzi, i tak dziekuje ze podjales konwersacje

Gość ni pamietam pseudo

Gość Elektronikełe
screen or never happend, szukał drewna na opał, doczytajcie bardziej niż tylko to co wyświetla się w google wyszukiwarce, bo tam jest zbitka, jego telefon i mail na poczatku, pod spodem juz całkiem inne ogłoszenie

Gość ni pamietam pseudo