Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psoskmss

pomozecie?????????

Polecane posty

Gość psoskmss

witam mam problem tydzien temu po sciagnieciu skarpet zobaczylam spuchnieta lewa noge. Opuchlizna utrzymuje sie nadal a noga boli i jest lekko spuchnieta nie wiem co robic..

Gość nogę ocbciąć
jeszcze jakieś pytania?

ja tez tak mialam, podbicie stopy- bolalo i puchlo, jakby byla nabrzmaila od wody- musisz wziasc jakis lek przeciwbolowy i do lekarza po mocniejsze typu ketonal. Mi dodatkowo przepisali jakies spray i masci ale one nie pomagaly, tylko przeciwbolowe tabletki. zeszlo po 3 tygodniach

Gość psoskmss
no wreszciee dziekuje Ci a wiesz czemu? bo jestem typową panikarą i jak mi spuchła ta noga to już mam zakrzepice i zator i inne tego typu rzeczy dlatego tez dzis bylam zrobic badanie krwi d-dimery wyniki juro. Ciesze sie ze ktos tak mial i ze nie jestem sama, co do bólu-nie boli bardzo poprostu jest obrzek i poczucie dyskomfortu jakbym miala noge jak slon i wlasnie uczucie wody pod skórą! ketonal mam i masci tez wiec moze sobie jakos poradze:) dziekuje za wsparcie:)

Gość psoskmss
ps dziwie sie tylko ze od skarpetek dzieja sie takie rzeczy..

Gość POMOŻEMY!!!
ech te gierkowskie lata :)

Gość psoskmss
yhym..

Gość psoskmss
taa

mi lekarz to wytłumaczyl tym ze mam luszczyce i tak luszczyca przeniosla sie na stawy (w tym czasie zmiany skorne milam bardzo ladnie zagojone), co okazalo sie bzdura, bo jakis czas temu moj maz tez tak mial i ten sam lekarz powiedzial ze to przez bakterie ktore dostaly sie do organizmu podczas wakacji na Cyprze gdzie moj maz nurkowal z peknietym naskorkiem. Glupoty takie ten moj lekarz placie ze go nawet juz nie slucham. A szczerze mowiac nie wiem co to bylo.

Gość psoskmss
taa

Gość psoskmss
taa

Gość psoskmss
no tak tyle ze ja mam ta przypadlosc od zbyt ciasnych skarpet...i to mnie martwi bo gdybym miala dobre krazenie mysle ze nie byloby problemu