Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktopytaniebladziiiii

Bez wytrysku, nawet nie seks mozliwosc ciazy?

Polecane posty

Gość 987654321123456789
wiesz, jest cos takiego jak ANTYKONCEPCJA

Gość takaprawdaaaaa
Nikłe szanse ,zwlasza ,że wszedłeś tylko na chwile jak piszesz

Gość takaprawdaaaaa
także mysle ,że możesz być spokojny ;)nawet to kontrowersyjne czy można to nazwać seksem bo nawet jej nie ,, ruchałeś " tylko na chwile włożyłeś. Raczej to byly takie zabawy erotyczne. wiec ciaza raczej odpada ,ale za to pewnie w ten sposob można sie zarazić róznymi chorobami np brodawczakiem

Gość ona....ti
- możliwość jest mała - plemniki jak sam zauważyłeś są w wydzielinie -jaki prawdopodobieństwo zajścia z takich zabaw jest nie wiem ale zawsze jest- ale małe! -jeżeli się obawiacie idźcie do lekarza po tabletki po stosunku nawet jeżeli jest to wieciej niż 72 po - w jakim dniu cyklu była partnerka?? to ma znaczenie na możliwość ciąży!? test można zrobić w dniu spodziewanego okresu a jak wcześniej to lepiej na krew zrobić betaHCG koszt od 15zł i wiesz w 7 dni po stosunku!

Gość ona....ti
- możliwość jest mała - plemniki jak sam zauważyłeś są w wydzielinie -jaki prawdopodobieństwo zajścia z takich zabaw jest nie wiem ale zawsze jest- ale małe! -jeżeli się obawiacie idźcie do lekarza po tabletki po stosunku nawet jeżeli jest to wieciej niż 72 po - w jakim dniu cyklu była partnerka?? to ma znaczenie na możliwość ciąży!? test można zrobić w dniu spodziewanego okresu a jak wcześniej to lepiej na krew zrobić betaHCG koszt od 15zł i wiesz w 7 dni po stosunku!

Gość ona....ti
i co do testów ciazowych jest jeden strumieniowy BOBOTEST NIEBIESKI!! jest on bardziej czuły niż inne - najczulszy na rynku! chyba od 10 czy 15 jednostek a inne od 25 wykrywają. Cena podobna jak innych wiec jeżeli już chcecie test po 14 dniach to taki da wam to 100% pewności! A wiem co pisze bo długo stralam się o dzidzie :) i trochę testów narobiłam z mężem! bobo test niebieski wykryl ciąże 7 dni po stosunku blada 2 kreska była -ale byla :D

Gość ona....ti
a co do okresu po odstawieniu tabletek anty - nie zawsze organizm kobiety wraca od razu do rytmu 28 dni ! tak naprawdę po 3 cyklach regularnych możecie miej więcej wyznaczać płodne (każda kobieta ma innego dnia) jak odstawila antykoncepcje tak naprawdę w karzdej chwile może mieć płodne bo np. jeden cykl byl bezowulacyjny i jej się przesunie. uwierz mi temat rzeka!

Gość ktopytaniebladziii
"takaprawda" i "Ona..ti" dziękuje za wypowiedzi. Tez dokonca nie chce naywac tego seksem bo 'wlozylem tylko na chwile" ale z drugiej strony jak nie seks to na pewno jakas jego czesc albo pierwszy etap :P Ona..Ti w takim raie gratuluje :)Dzieki za infromacje na pewno nam sie przydadza, jesli po p tych minimum 14 dniach dziewczyna bd robic test to bediemy starac sie znalec wlasnie ten :) O tabletkach 72h po wiedzielismy ale nie chcemy stosowac tego typu rzeczy uwazam ze trzeba miec minimum odpowiedzialnosc za swoje czyny doskonale wiedizleismy jakie moga byc "skutki" (mam nadzieje oczywiscieze potomstwa nie bedzie :)) Ale a to informacja o kosztach badania krwi pod takim katem byly mi zupelnie obce. Moesz mi jeszcze pomoc i powiedzec gdie mozna wykonac takie badania ? Trzeba skierowanie i ile sie czeka na wyniki ?

Gość ktopytaniebladziii
Wierze ci i szcerze mowiac nie staramy sie raczej polegac na liczeniu plodne /nieplodne. Wiemy ze jej organim jest rozregulowany dlatego nie spodziewamy sie okreu dealnie tak jak ma myc- szcerzemwiac nie wiemy kiedy sie go spdziewac, licymy ze pojawi sie jaknajszybciej . Dlatego tez szukamy odp. czy jest w ciazy czy nie , w testach. I teraz jak mi napsialas o abdaniu krwi porozmawiam z nia i sprobuje namowic na takie badanie. skoro daje blisko 100% pewnosci to wlasnie chyba tego szukamy. musiala odstawic tabletki z powodow drwotnych- skutki uboczne. Byla u ginekologa to powiedizal zeby sprobowala jeszcze raz. chcemy zeby wziela 1 tabletke w 1 dniu okresu ale jesli bd trzeba dlugoooo czekac to mamy chyba kolejny powod zeby robila badanie krwi i moze zaczela brac tabletki odrazu po upewnieniu sie ze nei ejstw ciazy.

Gość ktopytaniebladziii
Przepraszam za bledy w wyrazach zepsuta klawiatura+ pospiech..