Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktopytaniebladziiiii

Bez wytrysku, nawet nie seks mozliwosc ciazy?

Polecane posty

Witam jaka jest szansa ciazy w przypadku takiej sytuacji. Ze tak napisze mielismy z dziewczyna "gierki erotyczne" przy ktorych nie majac prezerwatywy penisem dotykalem jej warg sromowych a nawet wlozylem penisa do srodka (nie wszedl nawet do polowy) trwalo to moze z 15-20s. Pelny Wytrysk nastapil na zewnatrz jakies 2-3 min po jej orgazmie. Byc moze pojawila sie wydzielina z penisa. Dodam tez ze to byl drugi orgazm w przeciagu 40 min. Bylo to 4 dni temu , chcemy odczekac 6 i zrobic test dla pewnosci. ALe Panowie/Panie eksperci czy szanse ciazy sa spore ?

Gość Istnieje!!!!
Szanse są, po prostu albo trochę wydzieliny z plemnikami dostało się do pochwy, albo nie. Szanse są.

Gość jhikjhg
skoro jest sex to szanse na ciaze zawsze sa!!!!! nie wiem jak teraz ale kiedys bylo w szkole wychowanie seksualne!!!!!!

Acha rozumiem czyli nerwowka.. 100% seks to nie byl. Orientujesz sie moze jak wielke sa to szanse , chyba nie tak duze jak w przypadku pelnego wytrysku.

Gość hbkgvb
Chłopak, do zapłodnienia wystarczy 1 (jeden) zdrowy plemnik. W czasie wytrysku około 70 do 110 milionów plemników zaczyna drogę do komórki jajowej. W jednej kropli może być od paru setek tysięcy do paru milionów plemników.... Nerwówka, co? Na następny raz myśl!

Gość i tak Ci odmówi
dlaczego słowo "wytrysk" piszesz dużą literą?

Gość lajajaka
seks jak najbardziej byl, co najwyzej bez pelnego stosunku, seks to nie tylko wkladanie ;)

Gość szampan przed.....
Wami będziedzidziuś

Gość lajajaka
napisz lepiej ktory to dzien cyklu byl i jak dlugie cykle ma twoja dziewczyna, powrozymy z fusow

Gość unicorn_
spokojnie, nie ma co się martwić na zapas, pare razy też tak się trochę zapomniałem i nic z tego nie wynikło, ale też nie martwiłem się tym nigdy. Możesz też, aby być spokojniejszy na przyszłość, postarać się aby twoje plemniki były mniej płodne, mniej ruchliwe, aby było ich mniej... coś tam da się zrobić aby zmniejszyć swoją płodność

Gość ktopytaniebladziiii
Nie wiem czemu napisalem slowo wytrysk wielka litera jakos tak i tyle , czyta sie tak samo a mature z polskiego mam za soba wiec rybka mnie to teraz. Faktycznie moze rzeczywiscie mozna nazwac to 10-15s seksem bez pelnego wytrusku(sama wydzielina z penisamwynikajaca z podniecenia). Nie wiem ktory byl to dzien cyklu . Na poczatku przypomne ze dzis jest rowny miesiac jak odstawila tabletki antykoncepcyjne po ktorych dostala plamien i test ciazowy byl negatywny. Ginekolog tez stwierdzil ze nie jestw ciazy. Dzis jest 15 stycznia dziewczyna mowi ze wg. jej cyklu po 15 powinna dostac okresu wiec narazie sie jeszcze nie spoznia. " 10-15s max 20s seks bez wytrysku " byl 5 stycznia. 6 dnia od "..seksu" zrobila test ciazowy ktory juz po 30-40s pokazal wynik negatywny. Sprawdzalnosc niby 99% ale i tak doskonale zdaje sobie sprawe ze nie ma ludzi ani rzeczy nieomylnych . A druga sprawa moglo byc jeszcze za wczesnie. 26 stycznia chcemy zrobic 2 kolejne testy ciazowe . Minie wtedy 21 dni od "..seksu bez wytrysku". I wg. nas ich wyniki bd bardziej wiarygodne. Dziekuje unicorn wlasnie o takie odpowiedz mi chodzilo, oparte na dowswiadczeniach :)

Gość ktopytaniebladziiii
Musze jeszcze dodac ze te nasze "gierki" odbyly sie po wizycie u ginekologa .

Gość ktopytaniebladziiii
Pozdro nawet tego nie otwieram. Jak szukasz farajera ktoremu sprzedasz wirusa to zle trafiles.

Jeszcze chciałam zapytać od którego momentu jest seks? Czy to zależy od czasu penetracji? Od głębokości? Od ilości ruchów? 😴

Gość ktopytaniebladziiii
Więc kiedy można najwcześniej wykonać test ? Czy tak jak niekiedy pisza po 14 dniach ?

Gość ktopytaniebladziiii
W tej kewsti juz się zgodzilem z osoba ktora mnie poprawila. Był to seks po jakimkolwiek katem na to nie patrzec. Przyznaje wczesniej myslalem inaczej jednak zostalem juz wyedukowany na ten temat :)

Gość ktopytaniebladziiii
Acha. Korzystajac z okazji chcialbym jeszcze dopytac. Czy 14 dnia od stosunku mozna wykonac ten test czy trzeba go zrobic 15 dnia? Czy takie testy czesto sie mylą ? Warto moze zrobic odrazu 2 naraz ?

Gość Buhaaa
smiac mi sie chce jak czytam tego typu rzeczy czy moge byc w ciazy????Ty na testy ciazowe nie zarobisz jak po kazdym bzykaniu bedziesz kupowal testy:D A po co twoja dziewczyna czekala az 6dni???ja bym odrazu ubrala majtki na dupe i do apteki po test:D. Inne myslaly ze sa w ciazy od calowania sie,jeszcze inne od pieszczot,:D.A plemniki to masz nawet w sluzie,jednej kropelce masz w uj plemnikow.

Gość ktopytaniebladziiii
Buhaa rozumiem ze w tym temacie jestes bardziej doswiadczony. Mozesz sie nabijac jestem gotowy na tego typu rzeczy, po prostu je zignoruje. Zrozumialem juz ze 6 dni na test to zdecydowanie za wczesnie mimo ze na opakowaniu jest napisane inaczej. Calowanie to nie bylo jestem panikarz ale bez przesady. Przeciez sa przypadki zajscia w ciaze nawet ebz wytrysku wiec moje obawy raczej maja swoje podstawy. To ze w jednej kropelce sluzu jets duzo plemnikow to tez juz wiem , wiec w zasadzie niczego nowego mi nie powiedizales.

Gość Buhaaa
A z tym ginekologiem to dowaliles. To tak jakby np zona wybrala sie do ginekologa czy jest w ciazy bo za 2dni bedzie sie kochala:D tak samo wy ginekolog powiedzial ze nie jest w ciazy ale to jednak sie wydarzylo po wizycie.

Gość ktopytaniebladziiii
W kazdym razie jest juz po fakcie. Jesli okaze sie ze bedzie potomstwo na ktore nie ukrywam nie jestem gotowy to postapie jak trzeba. Studia dzienne na bok i czas ruszyc do normalnej pracy a nie tylko weekendowej :) Narazie nie ma co sie rozpisywac i wybiegac za bardzo wstecz najblizszy miesiac wszystko wyjasni ;]

Gość ktopytaniebladziiii
Ta wizyta u ginekologa niema tutaj nic innego na celu jak wyeliminowanie opcji ze juz wczesniej mogla byc w ciazy. Liczy sie tylko czas od 5 stycznia do teraz.

Gość ktopytaniebladziiii
OCZYWISCIE BD BARDZO WDZIECZNY ZA DALSZE KOMENTARZE ;]

Na opakowaniu na pewno nie jest napisane, że wykrywa ciążę 6 dni po STOSUNKU. Można zrobić 14 dnia. Jeśli nie będzie błędny (brak kreski w polu C) to nie ma sensu robić dwóch, ale w przypadku braku okresu trzeba powtórzyć po kolejnych 7 dniach.

Gość Buhaaa
Chodzilo mi o twoj. Nawet przy robieniu lodzika wydobywa sie a w tym jest duzo plemnikow!!!!tylko po co teraz tak panikujesz?? na testy nie zarobisz. Chyba jestes na tyle dojrzaly ze bierzesz do swiadomosci ze dzieci biora z kochania sie a do tego nie trzeba wytrysku wystarczy ten sluz a w nim jeden silny plemnik ktory dostanie. O to mi chodzilo ale smieszy mnie ta twoja panika nie panikowales wkladajac prawda??? to teraz nie panikuj. kochajac sie z druga osobe bierze za nia odpwiedzialnosc:) i trzeba byc swiadomym. Ja kocham się z chlopakiem dwa lata bez zadnego zabezpieczenia nigdy ani ja ani on nie napikowalismy nawet jak mi sie spóznial okres tydzien. Od samego poczatku wiedzielismy ze moge zajsc w ciaze:) nie ma strachu przed ciaza bo chlopak pracuje studia skonczy ja pracuje i ucze sie razem zarabiamy 3500zl po odliczeniu na dojazdy i do tego czeka nas dom sredni ale za to bardzo ladny z ladnym ogrodem. Dom dostalismy od dziadkow ktorzy teraz tylko czekaja zebysmy do nich wprowadzili:) chcieli by doczekac prawnuka:D ale kto wie moze jak skoncze w kwietniu szkole a chlopak sie obroni:) sorka za bledy ale pisze z tela@

Gość Buhaaa
a najwieksza glupota jest zrezygnowac z studiow. Mozesz studiowac zaocznie a od poniedzialku do piatku pracowac. Dzieki wyksztalceniu zapewnisz w przyszlosci swojej rodzinnie dobre zycie. Zalzezy jakie studia ale zawsze lepiej miec wyksztalcenie wyzsze niz srednie.

Gość ktopyta niebladziiii
Jesli znalazlbym prace ktora umozliwi oplacenie studiow zaocznych to wtedy oczywista sprawa ze ich nie przerywa. Tak jak napsialas lepiej miec wyzsze niz srednie. Dzięki perwersja 14 dnia "po" zrobimy ponownie test i na tym zaprzestaniemy. moze do tego czasu dostanie normalnego okresu jesli nie to odczekamy kolejne 2 tyg.( przez ktore okres by sie spoznial) i zrobimy nast. test ale juz chyba ostatni na dluzzszy czas. Buhaa dzieki za Twoja wypowiedz:) Wiem ze wystarczy 1 plemnik ale nie wiem jakos mam przekonanie ze sa mniejsze szanse zajscia w ciaze bez i z wytryskiem. No nic narazie nie mam co panikowac czas pokaze.

Bo to był DUŻY WYTRYSK :classic_cool: