Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dziwny sen

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mialam dziwny sen i nie wiem czy czy to przez to ze jestem chora czy mial mi cos on zakomunikowac. otoz snilo mi sie ze moje zycie rozsypalo sie. kazdy z wazniejszych aspektow mojego zycia byl na takich jakby szybach i po kolei... moj byly facet z ktorym sie niedawno rozstalam powiedzial ze odchodzi i szyba z jego zdjeciem rozbila sie, nastepnie studia... jestem chora wiec nie moglam isc na zaliczenie, okazalo sie ze nie bedzie innego terminu wiec wyrzucili mnie z uczelni ze niezaliczenie przedmiotu- kolejna szyba rozbija sie. przez to ze nie ukonczylam studiow stracilam szanse na dobra prace i szyba z praca tez sie rozbija... potem nagle zobaczylam siebie biedna bezradna i niewiedząca co sie dzieje i wokol mnie zaczely spadac i tluc sie szyby z innymi aspektami mojego zycia. mowia ze zbite lustro przynosi pecha, natomiast zbite szklo szczescie... boje sie ze jednakmoje zycie sie posypalo tak jak to w moim snie

Sen nic nie znaczy. Po prostu jeśli o czymś często myślisz to może Ci się śnić. I tyle. Nie doszukuj się tego czego nie ma.

Hmm nie zgodzę się, że sny nigdy nic nie znaczą. Też w to nie wierzę, ale do dziś nie potrafię wytłumaczyć racjonalnie jednego snu. To było w noc kiedy umierał mój ojciec (nie mieszkaliśmy już razem) i śniło mi się, że mam całe czarne zęby, które wyciągałam palcami i leciała z dziąseł czarna maź, obudziłam się, była 3:17. Rano dostałam telefon, że tato umarł i godzina śmierci 3:17. Dopiero wtedy sprawdziłam w jakimś internetowym senniku co oznacza taki sen i okazało się, że śmierć w rodzinie. Nie myślałam o zębach w owym czasie. Nie wiem jak to wytłumaczyć naukowo, i pomimo iż nie wierzę w znaczenie snów, to ta sytuacja jest dla mnie dziwna.