Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaajkaaaa

facebook - pomóżcie

Polecane posty

Gość kaajkaaaa

Hej, mam problem z wydarzeniami na facebooku - nie wyswietla mi sie na osi czasu w aktywnosciach, ze biore udzial w wydarzeniach. jak moge to zmienic ? przewertowałam już wszystko i za cholere nie moge znaleźć gdzie to zmienić:/ nagle samo się to zmieniło, jeszcze w listopadzie wyświetlało mi się to, zaś teraz nie

Gość jbhjgh
wyczyść dane przeglądarki , może samo wróci :D a po za tym masz taki pasek i ustawianie w prywatnośći powinno byc

Gość poli pola
tak ci zalezy zeby inni widzieli w jakich aktywnosciach bierzesz udzial?

Gość poli pola
zauwaz ze pojawila sie tez opcja daty- usisz kliknac na dany rok lub miesiac, zeby ci sie wyswietlio

Gość kaajkaaaa
kwestia przegladarki to nie jest, działam na dwóch róznych i jest to samo. tak, zależy mi by wyświetlał się na mojej tablicy udział w danych wydarzeniach, jest mi to potrzebne dlatego prosze o pomoc...w ustawieniach prywatnoscu tego nie ma:/ poza tym, już nawet z czystej ciekawości...bo wcześniej to miałam, i u innych na tablicy widze a u mnie nagle ta opcja sobie znikneła...dziwne i chce dojsć do tego gdzie się to ustawia

Gość kaajkaaaa
zycie towarzyskie jest w życiu:) prawdziwym, na fejsie są tylko powiadomienia o tym, i nie wszystkich z resztą...nie ważne. darujcie sobie kometarze na temat portalu, pytam i prosze o konkretną pomoc! nie wiem gdzie to się ustawia i dlaczego nagle te informacje o udziale w wydarzeniu u mnie znikneły:/ chce dojść do tego gdzie to się zmienia, choćby nawet z czystej ciekawości już:) bo zła jestem że nie moge znaleźć

Gość kaajkaaaa
nikt nie wie?

Gość jhkhfk
WŁAŚNIE JA TEŻ NIE WIEM JAK TO ZMIENIĆ! PROSZĘ O POMOC.. JEŚLI TY KAJA JUŻ ZMIENIŁAŚ NAPISZ JAK TO ZROBIŁAŚ BO JA NIE MAM POJĘCIA JAK TO ZMIENIĆ..