Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomashek

Zagadać do niej?

Polecane posty

Gość tomashek

Szalenie podoba mi się dziewczyna z którą kiedyś kręcił mój kumpel ale ją wystawił i ma teraz inną laskę. Mogę spokojnie się o nią starać czy kumpel może mieć jednak jakiś problem?

Gość Mososyf
może mieć problem

Gość 15.10 do YUMY
kumpel może mieć problemów BEZ Li Q ale co to ma wspólnego z dziewczyną? :classic_cool:

Gość hcgfg
podbijaj! Czego się bać ? Najwyżej dostaniesz kosza. Chyba z tego powodu świat Ci się nie zawali?

Gość tomashek
łoojeny. z tym problemem to chodziło że np. DO MNIE JAKIŚ PROBLEM a nie jakiś swój problem xD (chociaż on to więcej problemów narobił własnie tej dziewczynie niż sobie...)

Gość tomashek
do "pozdrawiam środkowym palcem" jaki? :D sam nie weźmie, innemu nie da czy coś w tym stylu. on chyba zdaje sobie sprawę z tego, że była świetna (bo wydaje mi się, że potem troche załował) no i dlatego.

Gość tomashek
pewnie i tak bym nie wytrzymał bez zagadania ale odwagi mi nieco dodaliście. w sumie nie zdziwie sie jak ona zagada, dlaczego się tak na nią gapię :D hha

Gość tomashek
pewnie i tak bym nie wytrzymał i zagadałbym :D ale odwagi mi dodaliście. w sumie nie zdziwie sie jak ona podejdzie i zapyta dlaczego się na nią tak bezczelnie gapię :) hha

Gość tomashek
taa. nie, jednak chyba za bardzo mi się podoba :D ale teraz to już chyba troszku za późno jak widzi, że się na nią gapię... i dlatego troszkę i wstyd że ją tak pożeram wzrokiem i jak zerknie jak jestem akurat sam to zaraz odwracam wzrok... xd masakra jakaś :) a kumpel czuwa i sie chyba domyśla ;/