Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkone

jestem inteligenty przystojny i samotny

Polecane posty

Gość majkone

Te forum jest anonimowe także nie traktujcie tego jak chwalenie się . Jestem przystojny podobno mega ciacho , ja się tak nie widzę , myślę ze jestem wystarczająca przystojny żebym odpowiadał każdej kobiecie . Mam ciekawe życie osobiste , dużo imprezuje , jestem bardzo popularny , uprawiam ekstremalny i sport na którego laski strasznie lecą . No własnie laski . Od roku sam , nie mogę nikogo znaleźć , jeśli ładna to głupia , jeśli mądrą to brzydka , jeśli w miarę ładna i mądra to wyjątkowo nudna . A jak ładna mądra z ciekawa osobowoscia to mnie nie chce, bo zarabiam tylko średnio 3500 zł . Bo zamiast skończyć studia jakas medycynę czy prawo jak rodzeństwo poszedłem w sport . Z którego już wiem ze nie będą pieniądze . Ostatnia kobieta , moja była mega inteligenta wykształcona i piękna . Długo sie starałem żeby z nią być . Minie z 1000 lat jak poznam taka sama , a jak juz poznam to nie bedzie mnie chciała . Beda do konca zycia sam , co mam robic ? ? Niechce byc sam

Gość kamil jgora
co prawda do prawda. Mam paru kumpli lekarzy i żaden nie jest samoltny, nawet kumpel co ma 170 wzrostu niedawno się ożenił. Za tym białym mundurem panny sznurem

Gość kamil jgora
co prawda do prawda. Mam paru kumpli lekarzy i żaden nie jest samoltny, nawet kumpel co ma 170 wzrostu niedawno się ożenił. Za tym białym mundurem panny sznurem

Gość prowo jak sie patrzy
albo kolejny sprzeczny burak ktory wybrzydza i steka ze sam, zenuła💤😭

Gość buahahahahaha
Beda do konca zycia sam , co mam robic ? ? Niechce byc sam .... widac ze jednak inteligentny nie jestes:classic_cool:

Gość kamil jgora
każda brzydka dziewczyna ma łądną koleżankę. Odrzucając brzydule pozbawiasz się możliwości poznawania nowych ładnych dziewczyn