Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klamak

spoznia mi sie okres

Polecane posty

Gość klamak

bardzo sie martwie bo spoznia mi sie miesiaczka juz tydzien. Zawsze byla na czas. Cykl mam zawsze okolo 25 dni. Powinnam dostac okres 2 stycznia. A nie ma go do dzis. Bez zabezpieczenia wspolzylam 31 grudnia, ale wtedy mialam nieplodne dni.. Dzis zrobilam test i wyszedl negatywny. Boli mnie brzuch jak przed okresem ale krwawienia nie ma... Co moze byc przyczyna tego spoznienia? Wizyte u lekarza mam dopiero za 2 tyg. Pomocy bardzo sie martwie..

Gość Perw mobilna
A skąd wiesz, że miałaś wtedy dni niepłodne? Test był za wcześnie zrobiony, żeby wykazać ciążę.

Gość klamak
sprawdzam to w kalendarzyku pozatym to bylo 2 dni przed miesiaczka, w sumie mozna powiedziec ze 1 stycznia nawet bo wspolzylam w nocy z 31 na 1 a przed miesiaczka sa dni nieplodne

Gość Perw mobilna
Ale miesiączki nie ma. Przesunęła Ci się owulacja, miałaś wtedy dni płodne, zaszłaś w ciążę. Poród za 9 miesięcy. 🖐️ W XXI wieku z kalendarzyka korzystać. :D :D :D :D :D

Gość klamak
ale test wyszedl mi negatywny... Dla pewnosci zrobie jeszcze jeden.. Kiedy najlepiej zrobic test? I o ile mi sie mogla przesunac owulacja?

Gość Perw mobilna
Test 14 dni po stosunku. Po 9 dniach test nie wykaże ciąży.

Gość klamak
wstalam dzisiaj i dostalam okres ;d pozdrawiam

Gość bialamasajka
Metoda sprawdzania dni płodnych i niepłodnych nie jest wiarygodna. Polecałabym bardziej mikroskop owulacyjny albo testy paskowe. Możesz też sama badać śluz i mierzyć temperaturę

Gość klamak
postanowiłam raczej że poprosze lekarza o recepte na tabletki ;)