Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiaporaz1

skrócona szyjka,rozwarcie a seks

Polecane posty

Gość mamusiaporaz1

Cześć dzewczyny! W 34tc lekarka stwierdziła,że szyjka się już skróciła i jest rozwarcie na opuszek-wiec przykazała sie oszczedzać. Maż oczywiścietw odstawke poszedł,ale żal mi chłopiny i zastanawiam sie,czy moge go dopuścić już. Wczoraj byłam u lekarki- zaczał sie 38 tc,szyjka b/z ,rozwarcie też,ale ja głupia nie spytałam. Jak to u was było?

Gość mamusiaporaz1
Podnosze

Gość teznik
juz donosilas wiec nawet jesli seks spowoduje skurcze mozesz juz rodzic

Gość jak chcesz urodzić to wio.
Są inne sposoby aby mąż nie szedł w odstawkę.

Gość jak chcesz urodzić to wio.
Skończony 38tc to donoszona ciąża. brakuje 6 dni.

Gość Bandera Antonia
u nas było inaczej

Gość mamusiaporaz1
Czyli donoszona to skonczony 38? Myślałam,że 37. Ale tam,nieważne. Chodzi mi o to,czy to rozwarcie nie spowoduje jakiegoś zakażenia- w ciaży non stoper łapałam grzyba. Ale w sumie czop jest,pecherz płodowy tzn.że dziecko chronione,nie?

Gość rudy rudy rudy Rydz
jakiego grzyba? :classic_cool:

Gość zapłać 100 to odpowiem
Konsultacja ginekologiczna kosztuje. u lekarza odezwać się nie umiałaś??? uwielbiam takie laski.

Gość ojtam ojtam
super popieść dziecko po główce.. przecież dziecko już jest nisko do tego masz rozwarcie więc ociapiesz je nasieniem itp - okropne - kurde przecież to nie facet jest najwazniejszy teraz i jego seksualne potrzeby.. a tak wogóle wyrażenie dopuścić już kojarzy mi się krową albo koniem...

Gość zatkana dziura
A słyszałyście kiedyś o pieszczotach? czy u was seks to 3 minuty,wsadził, spuścił i już? Można sprawić i sobie i facetowi bez wsadzania. ps. czop zapobiega dostawani się czegokolwiek do środka! ojtam ojtam bystraś jak woda w klozecie :O

Gość Cristiano_Ronaldo
zapłać 100 to odpowiem a oczka masz zdrowe? bo wiesz- zdrowia dla dzieci za pieniądze czasem nie kupisz choćbyś chciał

Gość bjbiuiugiuggiul
Urodzilam juz dosc dawno dwojke dzieci (w odstepie 4 lat) - bez najmniejszych komplikacji. W obu ciazach mialam ochote na seks, ktora to ochote zaspokajalismy oboje (z mezem) "normalnie" w odpowiedniej pozycji (jechalam na nim jak szalona), na boku, oralnie (nawzajem) - mozliwosci jest duzo. Nie bylo mowy o dopuszczaniu lub niedopuszczaniu - robilismy to i tak, na co mielismy ochote. Ostatni orgazm mialam w przeddzien porodu, miesiac pozniej funkcjonowalam znowu w pelni jako obiekt seksu. Nie tragizujcie - ciaza to nie choroba i nie wyklucza wzajemnych czulosci i zaspokojenia. Istnieje rowniez cos takiego jak seks analny - nadaje sie nie tylko, ale rowniez w czasie ciazy.

Gość mamusiaporaz1
To nie jest tak,że my się wogóle nie dotykamy. Zrobie mu tego loda,całujemy się, ale tu chodzi też o mnie- bo to nie stricte stosunek,ale orgazm wywołuje skurcze,a ja zaczełam już sny erotyczne miec i nocne orgazmy wiec - na to samo wyjdzie. Ojtam-mam nadzieje,że to był żart,bo inaczej to pojechałaś po bandzie. Do tego co pisał o poradzie lekarskiej- rozumiem,że ty zawsze o wszystkim pamietasz i nic nigdy ci nie umknie. Musisz być b.nieszcześliwy/a bo pamięć absolutna musi być pietnem- pamietasz wszystko,wszystkie przykrości i porażki,a nadmiar inf musi być szkodliwy.

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Kamila 22lata, czekam na http://www.sextelefon.twojweekend.com/ zadzwoń i chodźmy się bzykać.