Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę go masował

Która miła pani napisze młodziakowi jak się onanizuje ?

Polecane posty

Gość będę go masował

proszę pisać na maila cerk203@wp.pl

Gość dawca_spermy
tyle dobra się marnuje, tyle dobra :D

Gość wsadź sobie w kurczaka
koguciku zajebany

Gość Lubietorobiccccc
Ja napisze tu w skrocie,bo wlasnie to zrobilam;) leze sobie,i zaczynam lekko dotykac szparke bez rozchylania jej nawet,za chwilke masuje ja,rozchylam wargi i zajmuje sie lechtaczka,cala dlonia albo dwoma palcami poruszam lechtaczka szybko ale delikatnie,zanurzam od czasu do czasu jeden palec w dziurce,zachaczam nim o dziureczke ktora jest coraz bardziej mokra,rozcieram soczki na lechtaczke,ktora jest juz bardzo nabrzmiala,czuje ja pod palcami coraz bardziej,wiem ze zaraz bedzie megaorgazm,przestaje wiec,i tylko oklepuje delikatnie cipke,cos jak male klapsy,cipka pulsuje,jeszcze kilka ruchow,potarcia i jeeest,wije sie cala na lozku,lechtaczka az wrze,mmmm rozkosz tak wielka ze az boli. Zaraz zrobie to znowu;)

Najlepiej spuszczać sie sobie na brzuch i rozsmarowywac spermę dłońmi oraz się nie myć! Niech wszyscy robia sobie co chca! Jestem klasyczny i oldschool'owy jednak! Kler, nauka, medycyna i polityka oraz ludzie rządzący swiatem zrobią co zechca zrobić! Nic plebs nie zrobi z tym! Kłótnie polityczne pozostają tylko na koniec! I tyle! po sprawie! Szkoły ucza tego co nie trzeba!

Gość ebfvvvvvvvvvvvvvfsdklm
wypierdalac na ciaza, porod, macierzynstwo

Gość będę go masował
Lubiętorobić ślicznie ci dziękuję mmm