Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PeiknyPawelek

Energetyzujace Poranki

Polecane posty

Gość PeiknyPawelek

Takie jak ten dzisiajszy , wczoraj wypilem pare drinkow z kolega . Pogralismy na konsoleci w gierke oparta na bajce z dziecinstwa . Rano sniadanie , twarozek wiejski do tego czerwona czubryca , Nastepnie jajecznica z zielonymi oliwkami pieprzem cauyaen , chili i papryka ostro . Plus szklanka coli tak trzeba sobie robic male prezenty . Chapnałem spalacz i zaraz lece na silownie mmm energia jest? A jak wy rozpoczynacie dzien swoj ? Ps pracuje ale rzadko :) nie musze czesto

Gość porada za free
W tyg rano pobudka przed 7.00 zadbałam o swoje "legwisko" porządny materac i poduszka ergonomiczna - śpi się miodzio Spojrzenie w okno jaka pogoda, czy deszcz czy pogoda, staram się mieć dobry nastrój śniadanie 2 kanapki z serem żółtym, paroma plasterkami smacznej kiełbasy jałowcowej, nieco majonezu posypane pieprzem metystynowym. Dobra herbatka z cytryną i miodem mmm to jest dopiero energia na cały dzień!

Gość PeiknyPawelek
łojezu 7 rano . Mnie dobija wstawanie codziennie o tej samej porze . Uwielbiam isc spac gdy jestem zmeczony a wstawac gdy mam sile . Ale przez taki sposob na zycie niestety jak pracuje to po 15 godzin dziennie , a czasami wiecej . Zeby pozniej moc sie obijac . Kawy nie pijesz ? Ja bym wypił ale spalacz ma kofeine , cola tez , kawa juz by mnie zabiła

Gość U mnie to wygląda tak
Ok godz siódmej budzi mnie płaczem syn - bardzo energicznie. Jemy wg hierarchii: najpierw on mleko potem ja płatki na mleku. Ja bym oczywiście wolała spać do 11.00 co się czasem udaje jeśli syn źle noc przespał. A tak swoją droga, co robisz że nie pracujesz?

Gość U mnie to wygląda tak
Ok godz siódmej budzi mnie płaczem syn - bardzo energicznie. Jemy wg hierarchii: najpierw on mleko potem ja płatki na mleku. Ja bym oczywiście wolała spać do 11.00 co się czasem udaje jeśli syn źle noc przespał. A tak swoją droga, co robisz że nie pracujesz?