Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona-zakochana

FACET NIE OGARNIA

Polecane posty

Gość Ona-zakochana
wiec jestem naiwna ..zawsze miałamnadzieje ze zawsze moze cos poczuc..

Ja na jego miejscu bym się poczuła zaszczuta totalnie i po kilku takich smsach odbyłabym rozmowę, że fajnie, lubię cię, ale nie kocham, i daj mi święty spokój, bo jak nie to zgłosze na policję :D Ma sa kra

Pisałam wcześniej, a póki co post nie wyświetlił się- czy nie było ci wstyd, że tak się poniżasz żebrząc o uczucie? Bo w tej sytuacji wyznawanie miłości=żebranie. I dziwię się jemu, że Cie nie zawezwał na rozmowę po tygodniu takich smsów.

Gość tez tak mysle___
nie ma czego sie wstydzic, ludzie zakochani tak juz maja :) facet jednak nie jest toba zainteresowany, jakos go nie pociagasz, wierz mi jesli by chcial poszedlby na calosc i wtedy nie przeszkadzalaby mu jego przeszlosc, nie walcz juz o niego! nie ma o co :( jak bedzie chcial to sam przyjdzie do ciebie

Gość Ona-zakochana
hourglas ano nie wezwał i mam do niego o to niejako żal. PROSIŁAM BY POWIEDZIAŁ ŻE MNIE NIE KOCHA ,nigdy tego nie uczynił. prosiłam by powiedział mi w twarz ze mu nie zalezy. uwierz mi dałabym sobie spokój gdybym miała pewnosc że facet mnie nie kocha. A tej pewnosci nie mam niestety do tej pory. Błagałam by mi w twarz powiedział NIE KOCHAM CIE.i wszystko by sie rozwiazało..nie jestem ĄŻ tak zdesperowana by latac za kims KTO mnie NIE!!! kocha. Nigdy tego nie usłyszałam. Natomiast usłyszałam (to nie ma sensu, nie ogarnaim tego, proszę nie pisz,) żadnych konkretnych mysli.. to dla mnie za mało. Mnie trzeba powiedziec w twarz .

Gość Ona-zakochana
Też tak myśle- a wierzysz w kontakt niewerbalny?? Bo ja tak. Jest bardziej wymowny bo aż w 77 % niż słowa.I Niewerbalnie patrzał mi głęboko w oczy , nie tak jak zwykłej koleżance, usmiechał się ciepło..,patrzał ukradkiem ,np w lustrze na moje odbicie, obserwował mnie śledził wzrokiem gdy witałam z innymi ludzmi..mówił do rzeszy a patrzał na mnie...i to było bez znaczenia? a nakoniec gdy poprosiłam by powiedział ze mnie nie kocha -uciekł!! tak zachowuje sie 50 letni mezczyzna -nie sadze

Gość knola
Z takim starym chcesz się zadać? I już 4lata zmarnowałaś na niego? Głupiaś czy co? :(

Gość Ona-zakochana
mało tego było pełno sytuacji ktore są potwierdzeniem,że coś czuł. Stres przed każda rozmową ze mną. Nerwy , ciepłe gesty ,poczucie humoru na tle "erotycznym" niby nie wiadomo o co chodziło ale oboje wiemy bo wracał do takich tekstów kiedys.. prosiłam by skonczył moje cierpienia-milczał.Dopiero gdy wrociłam znów był radosny zaczoął sie popisywać. Gdy stalismy raz na przystanku czytał instrukcje jazdy to z jednej strony tablicy widział cyferki a z tej strony co ja stała już nie widział tak? i prosił mnie o odczytanie by ten kontakt nawiazać.. To ja sie wycofałam bo powiedziałam ze juz niewierze w to ze bedzie miedzy nami lepiej...i wtedy sie wycofał...chce to naprawic ale juz niewiem co robić. czemu on robi raz krok na przód potem dwa do tyłu. I napewno mi sie nie wydaje.

Gość Ona-zakochana
nie jest strary sory dla mnie jest idealny

Gość Ona-zakochana
zreszta staro nie wyglada.. miedzy nami jest tylko 15 lat roznicy, wiek nie ma znaczenia.

Gość knola
Bo mimo że ma zryty beret doświadczeniami życiowymi, to masz tyle oleju w głowie, że wie, że jest taki beznadziejny (tak, nie znasz go od tej strony), że nie chcesz łamać życia kobiecie tyle młodszej od siebie. a Ty postradałaś rozum. Nie stać Cię na kawalera w swoim wieku?

Gość knola
tylko :D :classic_cool:

Gość Ona-zakochana
nie bo jestem rozwódką..nie interesuja mnie faceci w wieku 35 lat .Słuchaj ja nie szukam na siłe faceta. Mnie interesuje tylko jeden TEN. nie musze byc w zwiazku z byle kim by tylko być.

Gość Ona-zakochana
Jestem po rozwodzie tak jak i On po przejsciach i nie szukam nikogo w sumie:) Liczy sie tylko ten facet nikt wiecej :)

Gość knola
A widać, że on nie chce z Tobą być z sobe jedynie znanych powodów.

Gość mój Andreas już śpi
hourglas ano nie wezwał i mam do niego o to niejako żal. PROSIŁAM BY POWIEDZIAŁ ŻE MNIE NIE KOCHA ,nigdy tego nie uczynił. prosiłam by powiedział mi w twarz ze mu nie zalezy. uwierz mi dałabym sobie spokój gdybym miała pewnosc że facet mnie nie kocha. xxxx czego oczekujesz? tego,aby w końcu dosadnie Ci powiedział - Odpieprz się babo ode mnie? Nachalna jesteś i to cię gubi.

Gość Ona-zakochana
no to uczciwie byłoby gdyby mi te powody przedstawił..a nie trzyma mnie bo wie ze bede czekać ,wolałabym zeby jasno powiedział mi ze mnie NIE KOCHA ale tego nie potrafi..za trudne...:-(

Gość Ona-zakochana
co bawi sie w delikatnosc nie chce byc brutalny -to moze powinien. Tak jestem takim typem iz uwazam ze jezeli facet nie kocha powinien mowic o tym prosto w oczy. nie uwazacie?

Gość nad mną też kiedyś sęp latał
i nic nie wylatał - powiedziałem mało inteligentnie - odpierdol się. Poskutkowało. A nawet ją lubiłem

Gość Ona-zakochana
no to czekam na to odpierdol sie.. ale ON ma wiecej kultury niż ty niestety

Gość Ona-zakochana
On ma wiecej kurtury osobistej niż ty

Gość Ona-zakochana
ma

Gość Ona-zakochana
Jestem, dzisiaj go spotkałam na ulicy przechodził powiedział witaj ,nie odpowiedziałam mu..miał taka powazną minę.. ze aż sie przeraziłam.. dlaczego był taki poważny, juz sie nie usmiechał patrzał w oczy...nie było nam do smiechu...

Gość Ona-zakochana
myslicie ze sie ogarnoł??

Gość ferdynand niewspaniały
Nie wierzę, po prostu nie wierzę,że można być az taką idiotką.Raczej sądzę,że to prowo, bo to niemozliwe,żeby 35 latka była tak infantylna. Jeśli to jednak prawda, to ja, jako facet informuje cię,że on cię nie chce a ty podpadasz już pod stalkerstwo.Jesteś chora, masz zaburzone postrzeganie rzeczywistości. Jednak obstawiam prowo. :P

Gość Ona-zakochana
jestem psychologiem:) nie prowo to prawda:) moze to ty masz problem.

Gość Ona-zakochana
idiotką?? hmm chyba nigdy nie byleś prawdziwie zakochany i to tobie współczuje.. bo nigdy nie poczułes i prawdopodobnie nie poczujesz juz takiej miłosci.Kim ty jestes zeby wyzywac mnie od idiotek palancie!

Gość ferdynand niewspaniały
No to teraz jestem juz pewien,że to prowo. Psychologiem nie jesteś, to na pewno. I przygotuj sie na najbliższa klasówkę z polskiego, gimnazjalistko, bo jak na osobę z wyższym wykształceniem robisz straszne byki. Ogarnoł???? Zaczoł??? Itp. Moge zapytac, jak pisalaś kolokwia na studiach, to wykładowcy nie zwracali uwagę na twoje błędy? :D :D :D Psycholog...hahahha. :D

Gość Ona-zakochana
słuchaj kretynie :) nie będę tutaj z toba dyskutować o moich błędach ortograficzych jak ci to przeszkadza to spierdalaj :-D krotko mówiąc, musisz być bardzo zakompleksiony. Biedny MIŚ. Tak jestem psychologiem :) to ze robie literówki o niczym nie swiadczy debilu