Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona-zakochana

FACET NIE OGARNIA

Polecane posty

Gość Ona-zakochana
na takiego kretyna jak ty to bym napluc nie chciała bo szkoda by mi było mojej sliny idioto. pierdalam mowie ci :) skoro nic dobrego tu nie wnosisz

zawsze na psychologie szli ci, ktorzy mieli problemy z samymi soba. autorka jestes tego dowodem :D na twoim miejscu pisalabym nadal do niego. a potem bedziesz miala sprawe w sadzie za streczycielstwo jakies- dobrej zabawy. ps. oby to bylo prowo, bo jesli mamy takich psychologow to o bozesz ty moj :D:D:D:D:D

Gość ferdynand niewspaniały
Pisz dalej autorko, pisz dalej. Z każdym twoim słowem, z każdym bluzgiem pogrążasz sie coraz bardziej. Przerażajacy poziom. Wspólczuje temu facetowi. Ma do czynienia z wulgarną, chamską stalkerką, która nie rozumie subtelnego "nie", a w dodatku jest patologiczna kłamczuchą, bo z psychologią to ty nawet przez ściane sie nie macalaś. Pisz dalej, pisz dalej. Jestem ciekawy nowych epitetów.

ferdynand, masz racje - to jest calkiem zabawny top (jak ten teraz go czytam :D ) 🖐️ Zaraz autorka zawiesi na mnie najwiekszy psy swiata :D:D

Gość Ona-zakochana
proponuję powrót do tematu ok??:) a swoja drogo ferdynandzie drogi to ty zacząłeś mi ublizać. wiec..co ty o mnie wiesz:-D głupi jestes i tyle.

:D Autorka chyba już wie,że sie skompromitowała i więcej nie zajrzy. A jak zajrzy, to bede miał do niej kilka pytań dot. psychologicznych koncepcji Skinnera, bo mam tu kilka wątpliwości. Chcę ja tez zapytac o szerszy aspekt podstawowego błędu atybucji.

Gość Ona-zakochana
siostra Mierzawa nie zamierzam :) prosze jednak powrót do tematu.

Gość Ona-zakochana
nie sądzę.. by się skompromitywała :-D z takim jak ty mam do czycienia na co dzień.. w pracy:-D

Gość Ona-zakochana
do czynienie ;) w pracy mam z takimi jak Ty Fernandzie jestem przyzwyczjona ,skoń te brednie i poradż coś mi lepiej

O , świetnie,że jesteś.... Możesz mi napisać, w ktorym momencie na tym topiku zrobiłas podstawowy błąd atrybucji i dlaczego? Odpowiedz od razu, bez goraczkowego szukania w googlach.

Gość Ona-zakochana
acha jesli chcesz pogadac o psychologii proponuje załóż swoj wątek :)

Gość Ona-zakochana
a co to szkoła heh? napisałam załóz sobie osobny wątek :) to nie jest watek na te tematy, uwierz mi z google korzystac nie musze

Gość Ona-zakochana
i druga sprawa "mozesz mi napisać"..hmm Ci napisać? a KIM ty jestes ze ma ci cokolwiek pisac i udowadniać. Chyba zartujesz? :-D

Gość Ona-zakochana
chyba nie wiesz co znaczy kontakt niewerbalny z kims.., to mozemy potem pogadac o atrybucji

No to wszystko jasne. Gdybys była psychologiem, to nie oparłabys sie chęci utarcia mi nosa i pozbycia sie wszelkich wątpliwości co do twojego zawodu. Dla mnie sprawa jasna. Szkoda mojego czasu na kolejna prowokatorkę,zgodnie z twoim zyczeniem, spadam. Może jakichś frajerów nabierzesz, mnie juz nie.

ale autorko, jesli to nie prowo ;), to czego oczekujesz? zdaje sie, ze od 4 lat wyznajesz mu milosc, on salwuje sie ucieczka, poniewaz jest zdechlym tchorzem i boi sie powiedziec, ze tego nie chce, bo boi sie zobaczyc twoj bol, rozczarowanie. jakby debil nie wiedzial, ze tak tez cierpisz. ale to faceci....

Dla mnie już wszystko jasne. Baw sie dalej. :D

Gość Ona-zakochana
ferdynand nie znasz mnie ,nie wiesz o mnie nic, uwierz mi ze NIC dla Ciebie nie jest jasne. wszystko opisałam wyżej.Działąm pod wpływem uczuc emocji, to chyba logiczne ze prosze by facet zdeklarować sie lub powiedzial ze nic nie czuje do mnie ,a nie spierdala.

Gość Ona-zakochana
siostra, ale on widzi oj ból i rozczarowanie, ale nadal trzyma mnie w niepewnosci . usłyszałabym od niego słowo"nie kocham" i by mnie na oczy wiecej nie zobaczył. tyle w temacie. tym czasem on tego nie mowi.tylko ucieka

Gość Ona-zakochana
Sęk w tym ,że to On zaczoął te załą grę miedzy nami On mnie wypatrzywał na ulicy i łaził za mna zeby mnie poznać.. ale pomijam ten fakt

moze w pewnym sensie kreci go to, ze mloda baba za nim lata, ale nie chce nic wiecej. i taki impas sobie jest,. nie pomoge ci. mam inny charakter. jesli nie widze sygnalu z drugiej strony, szybko zbieram swoje zabawki. wiec nie umiem odnalezc sie w twojej sytuacji za bardzo i ci cokowliek radzic. rozumiesz...

Gość Ona-zakochana
ferdynandzie ja ani cie człowieku nie znam jestes mi zupełnie obojętny ,przyszedłes ,biadolisz i myslisz ze taka idiotka jak ja jak to okresliles bedzie sie teraz z Toba spierac na tematy psychologiczne ,tylko po to by utrzec Ci nosa :-D- nie zalezy mi na tym naprawdę, mam poważniejsze PROBLEMY

Gość Ona-zakochana
siosto i tego Ci zazdroszczę. zawsze tak miałam w zyciu , a teraz siebie nie kumam. Tez powinnam tak zrobic juz 4 lata temu, ale krecił mną ostro, przyjaźnił sie (zabawa w kotka i mysze) ale za długo tak przyjaźn jak widać trwala.

Gość facet778878888899
na sile go nie uszczesliwisz... on poprostu nic od cie niechce, nie podobasz mu sie na tyle zeby sie wiązac dlatego unika cie niechce cie zranic widzi ze jestes nachalna... tyle na ten temat daruj se... znajdz se inny obiekt westchnien...

Gość Ona-zakochana
hej hej to znowu ja :-D,,, widzielismy sie ponownie pare razy a On juz zaprecza swoim słowom ,bacznie mnie obserwuje, trzyma wzrok dłużej niz wypada, odwraca głowę gdy mówie, słucha mnie bardzo uważnie ,podsłuchuje gdy z kimś rozmawiam....achh jest cudowny :) kocham Go nad życie...słuchajcie moze zrobic mu jakis prezent?niespodzianke jak myslicie?moze cos zadziaąłć?

Gość wcieleduch
Może i prowo, ale jak wyraziste jest zachowanie takiej desperatki i świetnie zobrazowane w filmie "Fatalne zauroczenie" z Glenn Close i Douglasem. Ten facio tak cię widzi autorko, widzi w twych wygłodniałych oczętach ten biały domek i dzieciarnie powitą przez ciebie i siebie uziemionego twą "miłością", więc spierdala gdzie go oczy poniosą, bo on już to miał i teraz woli być wolnym strzelcem, a nie zaanektować się następnej harpii. A ty zachowujesz się żałośnie, każdy trzeźwo myslący będzie wiał na koniec świata. Straszna jesteś, wyluzuj.