Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bebiko1111111111

Mleczko bebiko

Polecane posty

Gość Bebiko1111111111

Hej kobietki! Moja mała ma 6 tygodni na początku dostawała mleko Bebilon Pepti (zalecenie lekarza bo brała antybiotyk) Pozwolili mi zmienić po skończonej kuracji i polecili Bebiko, takie też kupiliśmy. Mała pije je od 2 tygodni. Pierwszy tydzień było ok potem dostała katarku i się zaczęło ulewanie. Nie ulewa zaraz po jedzeniu potrafi nawet po kilkudziesięciu minutach lub kilku godzinach ulać, czasem jest to czyste mleczko czasem już taki "serek". Nie wiem czego to może być wina kataru już nie ma a ulewanie zostało. Z początku myśleliśmy, że to przez zapchany nosek ale nie... Mleka wina też chyba nie skoro pierwszy tydzień był w porządku tak od razu były by chyba problemy...

z tego co kojarzę, to jest też bebiko dla dzieci ulewających, może takiego spróbuj? bebiko ar, jak dobrze kojarzę.

Gość mój synek ulewał po KAŻDYM
mleku:( niektóre dzieci tak mają:(

Gość jshshs
Kup NUTRITON i dodawaj po trochu do mleka:)

Gość jshshs
mój synek ulewał po KAŻDYM Tak jak pisałam wyżej jak mój synek ulewał kupiłam mu bebilon nutriton taki zagęszczacz do pokarmu dla dzieci które mają skłonności do ulewania i bardzo sobie chwalę ten zagęszczacz:)

Córka ulewała po każdym mleku. Syn po nanie. Na bebiko przestał ulewać. Może być, że jest przejedzona. A może być tak, że nie trawi bebiko. Spróbuj innego mleka. Jak dalej będzie ulewać to spróbuj kupić zagęszczacz w aptece Nutriton i dodawać do mleka. Na moją córkę to działało.